British Airways στην Ελλάδα

Συμφωνα με το airlineroute.net μέχρι 2 Νοεμβρίου θα έρχεται Αθήνα το 767 της ΒΑ και 25 Νοεμβρίου ειναι η τελευταία του πτήση στην Ευρώπη προς LCA..προς το παρον...

https://www.routesonline.com/news/38/ai ... -nov-2018/
 
Καμία ιδέα με τι το αντικαθιστούν; Α321; Α321neo; 777(μακάρι);
 
Το πιο πιθανό θα είναι ένα μείγμα από Α321 και Β787.
 
Από ότι είδα με μια γρήγορη ματιά για τις πτήσεις που θα εκτελεστούν τον Δεκέμβριο, είδα πως όλες οι πτήσεις θα γίνονται με Airbus A320.

Με εκτίμηση.
 
Έχω κλείσει τέλος Οκτωβρίου πτήση BA LHR-ATH με τη μεσημεριανή επί τούτοις επειδή είν' απ'τις τελευταίες με 767..Μουστειλε μέιλ ότι μου άλλαξαν τη θέση από 12Α σε 20Κ...εγώ τη έκλεισα κ την πλήρωσα ειδικά αυτή ,μιας κ δεν είχε πιο μπροστά, για να μπορέσω να απαθανατισω με την κάμερα takeoff-landing και ναμαι δίπλα στους RR να ακούω..Εάν ήταν να κάτσω όπου ναναι έκλεινα να γυρίσω κ απευθείας SKG...Στο μέιλ έγραφε κάτι operational reasons αλλά δεν ξέρω ποιοι πήραν τη θέση μου..Εκτός απτό να ζητήσω refund μπορώ να κάνω κάτι άλλο να με βολεψουνε; Γιατί δεν είναι τα λεφτά το θέμα αλλά το βίντεο που δεν θα μπορέσω να τραβήξω. ..
 
Μήπως έχει αυξημένη ζήτηση στην Club Europe; Έχω δει πολλές φορές την κουρτίνα να φτάνει μέχρι τα φτερά και παραπέρα... Εφόσον δεν είναι θέμα τα χρήματα, δες αν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση και ποιες θέσεις δίνει εκεί.
 
Όποιος πληρώνει για να ταξιδέψει με μια πτήση που δεν τον εξυπηρετεί-μόνο και μόνο για να ταξιδέψει με ένα συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους-και συν τοις άλλοις προπληρώνει και συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος, αναλαμβάνει και ένα τεράστιο ρίσκο η εταιρία να αλλάξει τον προγραμματισμένο τύπο αεροσκάφους και να πάνε τα λεφτά άκλαυτα.Welcome!
Όσο υπάρχουν aviation enthusiasts με τέτοια μυαλά μάλλον οι εταιρίες θα θησαυρίζουν.
 
Το "operational reasons" μπορεί να σημαίνει και αλλαγή τύπου αεροσκάφους. Οπότε ρώτα πρώτα αν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Σε προσωπική μου εμπειρία είχα κλείσει επί τούτου KLM για να πετάξω με 747 όταν 3 μήνες πρι η εταιρία αποφάσισε να αλλάξει τύπο αεροσκάφους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο και να βάλει Α330. Σε σχετική επικοινωνία μου με την εταιρία τους παραπονέθηκα λόγω του ότι το pdf της κράτησης μου έλεγε "aircraft type 747-400" και τους είπα ότι για τον τύπο αεροσκάφους επέλεξα την KLM αν και ακριβότερη. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι η εταιρία έχει το δικαίωμα να προβεί σε τέτοιου είδους αλλαγές, πόσο μάλλον τόσο καιρό πριν. :rant:
 
Το εισιτήριο, που είναι και το συμβόλαιο του επιβάτη με την αεροπορικη, ειναι η δέσμευση της δεύτερης να σε μεταφέρει απο το Α στο Β. Οχι η δέσμευση της να σε μεταφέρει απο το Α στο Β με 747/767/κλπ. Κατανοώ απόλυτα τον λογο να κυνηγήσει κανεις μια συγκεκριμένη πτηση για να πετάξει ενα συγκεκριμένο αεροπλανο, αλλα σε περιπτωση αλλαγής τύπου, δικιο δεν θα βρει.
 
Αλλαγή αεροσκάφους δεν υπάρχει..το τσεκαρα..ακόμα το 767 δείχνει για Αθήνα και στο seating plan ...Επίσης δεν είδα να μεταφερουν την Club Europe και να ξεκινάει από πιο πίσω πια..π.χ. από την15..απλά φαίνεται ότι τις έδωσε σε άλλους.Φυσικα μπορει on board να έχουν τραβήξει το διαχωριστικό..Σίγουρα κατανοώ ότι η εταιρία τη δουλειά της κάνει και δεν την νοιάζει για ποιο λόγο έχει τους επιβάτες της.. Απλά έλεγα μήπως εσωνα την τελευταία μου φορά με 767....Όσο για κάποια σχόλια σε ένα φόρουμ γεμάτο aviation enthusiasts k spotters δεν ανήκουν εδώ...Όσοι έχουν κλείσει πτήσεις κυνηγώντας συγκεκριμένο τύπο με καταλαβαίνουν.. Ευχαριστώ για το feedback
 
Top