Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτό αφορά στις νέες κάρτες που εκδίδονται ή και σε όσους τις έχουν από παλιά χωρίς να πληρώνουν ετήσια συνδρομή;
 
Καλησπέρα,

τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αυτές οι χρεώσεις ισχύουν για καινούριες αιτήσεις μόνο! και ότι για τις παλιές κάρτες ισχύει ότι έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιο.

Έχει πάρει και κάποιος ακόμα να το επιβεβαιώσει;
 
Οι κάτοχοι καρτών χωρίς ετήσια συνδρομή , δε θα πληρώσουν ποτέ για συνδρομή.
Για όσους προβλέπεται ελάχιστη ετήσια χρήση για τη δωρεάν συνδρομή , τότε αυτή αυξάνεται στις 4000€( με επιφύλαξη γιατί δεν το έχω δει κάπου γραμμένο).
Μείωση έως 25% στους αποδιδόμενους πόντους από τα προγράμματα της Άλφα.
 
Καλημέρα σε όλους,

Σας παρακολουθώ και σας διαβάζω για αρκετά χρόνια και αρκετές φορές έχω πάρει πολύ χρήσιμες πληροφορίες από εσάς. :)

Τώρα ψάχνω για ένα συγκεκριμένο θέμα που έχω με το Miles and bonus και δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο στο thread.
το ερώτημα λοιπόν είναι: για να αναβαθμιστώ σε silver χρειάζομαι μέχρι 10/10/2018 1800 μίλια. όμως μέχρι τότε δεν προβλέπεται να ταξιδέψω. Έχω κλεισμένο εισιτήριο για 2000 μίλια για 15/10/2018 με επιστροφή 18/10/2018 (1000 μίλια η κάθε διαδρομή). Υπάρχει περίπτωση η aegean να μου δώσει μία παράταση μερικών ημερών (π.χ. μίας βδομάδας) στην λήξη των μιλίων που έχω ήδη ώστε με το ταξίδι που θα κάνω να μην χάσω την αναβάθμιση του status σε silver?
Ρωτάω εσάς πριν πάρω τηλέφωνο στην Aegean ώστε να είμαι προετοιμασμένος σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο παραθυράκι και να μπορέσω να το εκμεταλλευτώ.

Ευχαριστώ
 
Μπορείς να αγοράσεις 1000 μίλια αναβάθμισης, αλλά προφανώς δεν σου φτάνουν.
 
Τα μίλια είναι για τους τελευταίους 12 μήνες σωστά; Κλείσε μια πτήση ακόμα για να πάρεις τα μίλια που σου λείπουν και ας γίνεις λίγο αργότερα. Αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουν το κανόνα.
 
Παιδια αν καποιος πιο εμπειρος απο μενα ξερει ας με διαφωτίσει:

Εχω αποδειξεις απο τα Hellenic Duty Free,τις οποιες θελω να στειλω για πιστωση μιλιων,γιατι οταν εκανα αγορα δεν ειχα μαζι μου την καρτα της Α3 και η κοπέλα στο ταμειο δεν δεχτηκε να της πω απλά τον αριθμό μελους (δεν πετουσα με Α3 για ναναι πανω στην καρτα επιβιβασης)..Πηρα τηλ. στην aegean στο τμημα miles&bonus αλλα δεν ήξεραν να μου πουν με τι αναδρομικότητα τις αναγνωρίζουν..Ενω π.χ. για τις πτήσεις μου'πε μεχρι ένα χρόνο πισω (εγώ ηξερα 6μηνες),για τις αγορές δεν ηξερε...Επίσης μου ειπε να τις στειλω ολες..και εχω την απορία: Οι αγορες στο καταστημα με εφημεριδες/περιοδικα πριν τον ελεγχο, ειναι Hellenic Duty Free επίσης,αλλά Ελληνικές Διανομες Α.Ε...Ενω μετα τον έλεγχο μεσα ειναι Hellenic Duty Free ΚΑΕ..Αναγνωρίζονται και τα δυο; Γιατι αν ναι, εχω χασει πολλά μιλια στο πρώτο,καθως ποτε δεν μου ζήτησαν καρτα επιβιβασης ουτε μου ειπαν οτι παιρνω μίλια, σε αντιθεση με τα ΚΑΕ μεσα..Η κοπέλα στο τηλ. δεν ήξερε ουτε αυτο να μου πει και το μονο που απάντησε ήταν ότι αφου λενε οι αποδειξεις Hellenic Duty Free να τις στείλω...κ βλεπουμε..Αν ειναι ετσι πρεπει να στειλω καμια 20αρια αποδειξεις..
Ξερει κανείς κάτι επ'αυτού;
 
Με κάνεις να αναρωτιέμαι πόσα ξοδεύεις σε εφημερίδες spotterakis για να αξίζει τον κόπο να το ψάξεις :D :D

Ξέρω μόνο για τα καταστήματα μετά τον έλεγχο ότι χρεώνουν.
 
Από τα ψιλά γράμματα

Για αγορές από την 17η Ιουνίου 2016 δεν ισχύει η αναδρομική καταχώρηση μιλίων και σε περίπτωση που το μέλος δεν επιδείξει την Miles+Bonus κάρτα του κατά τη συναλλαγή, τα μίλια χάνονται. Aιτήματα αναδρομικής καταχώρησης μιλίων θα γίνονται δεκτά για αγορές από την 17η Ιουνίου 2015 έως την 16η Ιουνίου 2016 αποστέλλοντας στην Aegean (μέσω e-mail στο https://aegeanairlines-gr.custhelp.com/app/ask ) την απόδειξη της αγοράς.
 
Top