LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Κάπου κάτι δεν ισχύει. Η EW686 είναι πτήση CGN-KVA και όχι προς SKG. Κάποιος έχει λάθος: το FR24 ή το εν λόγω site.

Έχω ταξιδέψει ο ίδιος με την 686 μερικές φορές και πάντα προσγειωνόταν στην Καβάλα. :cool:

Και στο site της EW η 686 είναι προς Καβάλα.
 
Όπως τα λέει ο d|m|tr|s είναι. Κάποιο λάθος στο fr24 είναι. Η 686 και 687 είναι οι πτήσεις της eurowings CGN-KVA-CGN.

Τα blogs γράφουν ότι να ναι, απλά για να μαζέψουν κλικς (και φυσικά λόγω άγνοιας). :rant: Τα περί χαμηλής πτήσεις και στροφής πάνω από Πέραμο καλύτερα να μην τα σχολιάσω. Μια κανονική προσγείωση βλέπουμε στις εικόνες. :wall:
 
Ξέρουμε πως είναι οι καιρικές συνθήκες στο αεροδρόμιο; Πολλά go around και τρια divert έχω προσέξει μέχρι στιγμης
 
Χαμός λόγω κακοκαιρίας στο αεροδρόμιό μας με πολλές πτήσεις να κάνουν holding και τελικά να οδηγούνται στην Καβάλα !
 

Attachments

  • Airport_SKG.jpg
    Airport_SKG.jpg
    189,1 KB · Προβολές: 2.002
Λογο πολύ χαμηλης και πυκνης νέφωσης, χτες το βραδυ, πολλες πτήσης δεν καταφεραν να προσγειωθουν στο Μακεδονια και προσγειωθηκαν Καβαλα, Σκοπια, Σοφια η Αθηνα με της εταιριες να ναυλωνουν λεωφορεία για να φερουν τους επιβάτες στη Θεσσαλονικη. Η πτηση FR8582 της Ryanair από το Standsted στη Θεσσαλονικη προτιμησε να παει στην Timisoara της Ρουμανιας. Το αεροπλανο μετα από δυο ωρες εφυγε και γυρισε πισω στο Λονδινο και αφησε τους επιβάτες 800 χλμ μακρυα. Προσφερθηκαν λεωφορεία για να φερουν τους επιβάτες στη Θεσσαλονικη, ένα ταξιδη 16 ωρων όπως τους είπαν οι οδηγοι αυτων μιας και οι δρομοι είναι καλυμμένοι με χιονι και η ταχύτητες θα είναι πολύ μειωμένες. Πολλοι το δεχτήκαν και είναι ακομη στο δρομο, πολλοι όμως είναι ακομη στη Ρουμανια και ζητουν αεροπλανο να τους φερει στη Θεσσαλονικη. Γιατι ο πιλοτος και η εταιρια αποφασησαν να πανε σε ένα τοσο μακρινο αεροδρομιο από τον προορισμο είναι κατι που δεν μπορω να καταλαβω. Φυσικα καμια ενημερωση, κανενα τηλεφωνο δεν απανταει η εταιρια τιποτε. Οι επιβάτες καλεσαν Ελληνικα καναλια για να πουν το δραμα τους και να ζητησουν βοηθεια! Καλη η Ryanair που μας ταξιδευει φθηνα οπου θελουμε να παμε αλλα αν κατι παει στραβα παει πολύ στραβα!
 
Μολις εγινε γνωστο ότι το Υπουργειο Μεταφορων της Ελλάδος στελνει αεροσκάφος της Αεροποριας Αιγαιου να παραλαβη τους επιβάτες. Η πτηση Α3967 θα φυγει 15.00 για Θεσσαλονικη. Οι Ελληνες φορολογούμενοι θα πληρωσουμε για άλλη μια φορα!
 
Επίσης, κάποιες πτήσεις χθές το βράδυ αφού δεν κατάφεραν να προσγειωθούν και κάποιες άλλες δεν επιχείρησαν καμία προσπάθεια προσέγγισης στο αεροδρόμιο Μακεδονία, προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο.
Αυτές η πτήσεις ήταν 1 της Aegean από Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο και οι άλλες 2 της Ryanair, από Πάφο και Μπολόνια.

Σήμερα πάντως βλέπω πολλές ακυρώσεις, πολλές έκτακτες της Aegean, ένας χαμός γίνεται.

Με εκτίμηση.
 
Ξανα χαμηλη νεφωση στο Μακεδονια, 4 πτησης κανουν κυκλους και μια εφυγε κατευθείαν για Αθηνα. Οι Μετεωρολόγοι μιλουν για ηλιο από το μεσημερη αλλα δεν το βλέπω, για ποιο αργα θα παει, ακομα ψιλοχιονιζει!
 
H απορία που μου δημιουργείται είναι γιατί άλλες πτήσεις προσγειώνονται και άλλες όχι. Πχ η Qatar έκανε 1,5 προσπάθεια κ εφυγε μάλλον για Αθήνα ενώ μετά από 5 λεπτά η Aegean από Αθήνα προσγειώθηκε....
 
Top