Καλημέρα, μου κάνει εντύπωση πάντως που ενώ έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, στα αποτέλεσμα στον ασεπ ακόμα τα έχει ως προσωρινά και όχι ως οριστικά. Σαν να υπάρχει ακόμα εκκρεμοτητα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
Καλημέρα και απο εμένα. Είμαι και εγώ μία από τις επιλαχούσες και παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό, ποιό είναι το όνομα της ομάδας στο fb, να μη γεμίζουμε και το forum με απορίες!
Λογικό ακούγεται. Απλά έχω την εντύπωση ότι ήταν λίγο πίσω στην κατάταξη. Αν δεν κάνω λάθος 65ος. Φαινεται να προηγούνται άλλοι. Εκτός και αν κάνω λάθος.
Στους οριστικούς πίνακες της Ρόδου τον δείχνει 3ο. Αν δεις τον πίνακα προσεκτικά ο 1ος διοριστέος έχει πάει Αθήνα. Ο 2ος στη κατάταξη που είχε διοριστεί στη Ρόδο είχε το κώλυμα διορισμού. Άρα ορθώς κάλεσαν αυτόν. Μάλλον πάλι βλέπεις λάθος πίνακα.
Καλησπέρα παιδιά αν δείτε στον ασεπ βγήκαν καινούργιες θέσεις που θα αναπληρωσουν οι επιλαχοντες για νησιά και Αθήνα . Προφανώς πιεστηκαν από fraport για προσληψεις καθώς ένας νέος διαγωνισμος θα τους επερνε πάλι 2,5 Χρόνια.
Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά σε όλους. Τελικά μάθαμε ποιά μεταπτυχιακά είναι συναφή και ποια όχι? Γιατί σε άλλους έχουν δώσει τους 2 βαθμούς και σε άλλους όχι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!