Υποτροφία aegean

Καλησπέρα φίλε μου , θα ήθελα αν μπορείς να με ενημερώσεις και εμένα σχετικά με το compass test της aegean . Εκ των προτέρων σε ευχαριστώ πολύ.
 
Καλησπέρα παιδια,
Επιλέχτηκε κάποιος για το επόμενο στάδιο της αξιολόγησης μετά το compass test ?
Θα ήθελα να ρωτήσω αν και σε εσάς ήταν δύο ενότητες το compass ( όχι το advanced που είχε ) και το cpp ?
Δυστυχώς εγω ενημερώθηκα ότι δεν είχα την απαιτούμενη βαθμολογία για το επόμενο στάδιο επιλογης. Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όλους ! Dream high aim higher !
 
Κανένα νέο παιδιά αν πέρασε κάποιος η δεν πέρασε και αν πέρασε τι του ζήτησαν??
 
Δεν εχουν ανακοινωσει κατι ακομα. :|
 
Vasmad πέρασες και την συνέντευξη εσύ?
 
AirGreek είναι το COMPASS, το CPP, Και το ENGLISH TEST.
 
Απογοητευτικό το επίπεδο γνώσεων της πλειονότητας των υποψηφίων, όσον αφορά την αξιολόγηση και επιλογή για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων του πρώτου μέρους του προγράμματος.
 
Το να εχεις γεννηθεί μετα την 1η Ιανουαρίου 1990 δεν δειχνει υψηλό δείχτη ευφυίας ουτε οτι οσοι πανε το θελουν πραγματικα η οτι ειναι ικανοι να το κανουν.Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν απλα σε τετοια προγραμματα ,παγκοσμιως δεν υπαρχουν ορια ηλικιας .
 
φιλε ECO εσυ πως γνωριζεις το επιπεδο των υποψηφιων ?συμμετεχεις στην επιλογη τους?
 
alexchar":3znypy8h said:
Μεγάλο ωστόσο ποσοστό των ερωτήσεων είναι σχετικά εύκολο με μια καλή προετοιμασία.

Είναι ντροπή να πας για COMPASS χωρίς να ξες ohm's laws, πως να βρεις αντιστάσεις, βασικές αρχές μηχανικής και κινητικής, μαγνητισμό, κύματα κλπ


Το Compass εχει αντικατασταθει απο το ADAPT τα τελευταια χρονια σε ολες τις μεγαλες σχολες της βορειας Ευρωπης. Επειδη ειμαι σε σχολη του εξωτερικου εδω και εναμιση χρονο και εχω περασει το ADAPT αλλα εχω ακουσει και για το compass μην τρελαινεστε με τις γνωσεις που πρεπει να εχετε. Hand and Eye coordination, αντανακλαστικα, mental maths και memory τεσταρει. Πραγματα για τα οποια δε χρειαζεται να κανεις επαναληψη ουτε μπορεις να παπαγαλισεις. Ειναι skills που ειτε εχεις ειτε οχι. Εννοειται πως λιγη εξασκηση δεν κανει ποτε κακο. Οι ερωτησεις φυσικης ειναι τυπου speed-distance-time kai Force mass acceleration. τιποτα ιδιαιτερο. θελουν να δουν αν μπορεις να μαθεις μπαινοντας στη σχολη.

Τα 14 μαθηματα του EASA license ATPL και οι χειροτεροι 7 μηνες της ζωης σου διαβαζοντας θα σου μαθουν ολα οσα χρειαζεται να ξερεις. Μην αγχωνετε τα παιδια οτι αν δεν τα ξερουν απο τωρα ας μην πιασουν ποτε yoke στα χερια τους.. χαλαρωστε λιγο. Εσυ φιλε μηχανολογε πχ.

Ξερω ενα παιδι που ξεκινησε το ground school για τη θεωρια και δεν ηξερε τι ειναι το landing gear (ειλικρινα!) εξαιρετικος μαθητης, διαβασε, εμαθε, εκανε τις πτησεις του, τωρα πεταει στην Ryan.

Αν δεν ξερετε για τι μιλατε, καλυτερα να επιφυλασεστε της γνωμης σας.
 
Top