Aegean Cabin Crew

Σ ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφορίες! Σου εχω στειλει προσωπικο μήνυμα ☺ Ευχαριστώ και παλι
 
Eυχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!! :D :D
 
Χαρά μου να βοηθήσω όπως μπορώ! Σας νιώθω απόλυτα γιατί κι εγώ πριν λίγο καιρό ήμουν στη θέση σας και θυμάμαι πόσο πελαγωμενη ένιωθα. Ευτυχώς τότε είχε βρεθεί μια κοπελα η οποία μου έδινε αρκετές πληροφορίες κι εμένα και έτσι με βοήθησε πολύ. Ο,τι θέλετε πείτε μου!!!
 
Σε ευχαριστούμε πολύ και πάλι! Κατι τελευταίο που θα ήθελα να ρωτήσω.. Σχετικά με τον μισθό και τετοιου είδους λεπτομέρειες θυμάσαι αν ήταν κάτι για το οποίο ενημερωθήκατε από την αρχή της εκπαίδευσης ή στο τέλος της όταν υπογράφηκε η σύμβαση; Και ακόμα, η σύμβαση είναι 6μηνη;; Ρωτάω γιατί δεν είμαι από Αθήνα και θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να ανταπεξέλθω και οικονομικά. Ευχαριστωωω
 
Η σύμβαση οπου αναφέρεται και ο μισθος και τα εξτρα (πτητικα, διανυκτερευσεις κα) υπεγράφη στις αρχές της εκπαίδευσης και για εμάς ήταν 6 μηνη και υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης ανάλογα με τις ανάγκες και τις αξιολογήσεις σου. Δεν ξέρω τι ισχύει γενικά όμως, σου λέω μόνο μόνο για την περίπτωση μας. Τα λεφτά είναι καλά για τα δεδομένα της χώρας και θα μπορείς να αντεπεξέλθεις μια χαρά.
 
Γεια σας.. να ρωτήσω κι εγώ κάτι, μιας και γνωρίζεις καλύτερα ή όποιος άλλο μέλος μπορεί ας απαντήσει. Όσον αφορά τη διαμονή, πού θα ήταν κατάλληλα να μένει κανείς εάν εργάζεται σε κάποια αεροπορική εταιρία ή αεροδρόμιο; Εάν π.χ. το σπίτι βρίσκεται Νέα Σμύρνη, Δάφνη ή Νέο Κόσμο μπορεί να βρίσκεται στην ώρα του χρησιμοποιώντας τα μέσα μεταφοράς ή καλύτερα να μένει πιο κοντά στο αεροδρόμιο; Χρησιμοποιείτε όσοι ήδη εργάζεστε τα λεωφορεία express ή έχετε αυτοκίνητο; Με λίγα λόγια, είναι μεγάλη ταλαιπωρία να μένεις σε κάποια από αυτές τις περιοχές, ή ακόμα και στο κέντρο, εάν δεν έχεις αυτοκίνητο; :rolleyes:
 
Αν έχεις τη δυνατότητα να μένεις κάπου κοντά στο αεροδρόμιο και να πηγαίνεις με αυτοκίνητο, σαφώς και βολεύει - συμφέρει. Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, βολεύει να μένεις κοντά σε στάση κάποιου από τα Χ9* ή μετρό, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την χρονοβόρα ταλαιπωρία. Ακόμα και έτσι μπορείς να υπολογίσεις την ώρα άφιξης αφού και το μετρό φτάνει συγκεκριμένες ώρες και τα express λεωφορεία έχουν μικρές αποκλίσεις στην άφιξή τους.
 
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Μακάρι να περάσω τέτοια ταλαιπωρία αν μου δοθεί η ευκαιρία, τουλάχιστον θα είναι για κάτι που θέλω πολύ...
 
Καλησπέρα, έχει βρεθεί κάποιος-α στις συνεντεύξεις της Α3 με βάση τη Θεσσαλονίκη; Ποια είναι ακριβώς η διαδικασία;
 
Καλημέρα παιδιά!

Μήπως ξέρει κάποιος αν έχουν ξεκινήσει συνεντεύξεις για πλήρωμας καμπίνας με βάση την Αθήνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 
Top