Volotea στην Ελλάδα

  • Thread starter EFL
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Οι παραπάνω ώρες για HER άλλαξαν. Οι νέες ώρες είναι

V74254 ATH1425 – 1515HER 717 D
V74255 HER1325 – 1420ATH 717 D

To δωρεάν check in ανοίγει 4 μέρες πριν. Ξέρει κανείς αν αυτό σημαίνει ότι σου δίνει το σύστημα τυχαίες θέσεις ή σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις όποια θέση θες από τις διαθέσιμες;
 
Αν θυμάμαι καλά είχε δώσει τυχαίες θέσεις, μπορούσες να επιλέξεις επί πληρωμή, αλλά τουλάχιστον μας έβαζε μαζί.
 
Εμένα σε πολύ πρόσφατη πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα μας είχε βάλει σε τυχαίες θέσεις και μάλιστα κοντά, αλλά όχι μαζί . Ο ένας δηλαδή πρέπει να ήταν 27Β (διάδρομος) και ο άλλος 29C, κάπως έτσι. Για να αλλάξεις έπρεπε να πληρώσεις αλλά δεν το κάναμε επειδή η πτήση ήταν ούτως ή άλλως πολύ σύντομη.
 
Συνημμένα είναι το Δελτίο Τύπου της VOLOTEA, το οποίο περιλαμβάνει επιδόσεις της βάσης της εταιρείας στην Αθήνα, καθώς και τα δρομολόγια που επεκτείνονται στην επερχόμενη χειμερινή περίοδο.
 

Attachments

  • Press Release_gr.docx
    41,8 KB · Προβολές: 307
Χαίρομαι που "πιάνουν" οι ξένες εταιρίες στη χώρα μας,αλλά προσωπικά μια εταιρία σαν τη Volotea δύσκολα θα εμπιστευόμουν έστω και με εισιτήριο των 9 ευρω.Τεράστιες καθυστερήσεις στα περισσότερα δρομολόγια δημιουργούν ένα καθεστώς αναξιοπιστίας που σπάει τα νεύρα ακόμα και στον πιο ανεκτικό επιβάτη.
 
Με σχετικη ...''ανησυχια" :eek: , περυσι , κλεισαμε με την V7 . Ανησυχια για τυχον ταλαιπωρια , αλλα και για την ηλικια των 717 . Ομως απο HER για PMO δεν ειχαμε εναλλακτικη , ( ουτε σε τιμες , ουτε σε ωραρια ) . Αποτελεσμα , επιστρεψαμε Κρητη , μετα απο 2 εβδομαδες , με τις καλυτερες των εντυπωσεων ( χρονικη διαρκεια πτησης , καθυστερηση μηδεν , εξυπηρετηση , κλπ ) . Τα πληρωματα και στις δυο πτησεις απο τα ευγενεστερα . :great: :great: . Τους ευχωμαστε τα καλυτερα . !!
 
Έχουμε 15.10.2019 και δεν έχει φορτώσει ακόμη το θερινό 2019 (ενώ πέρσι 2-3 Οκτ. το είχε φορτώσει ήδη)

την ώρα που ryanair, wizzair, easyjet, aegean το έχουν βγάλει

έχουμε καμία πληροφορία; εσείς που διαβάζετε ξένα sites/forum μποείτε να βρείτε κάποια αναφορά;
 
Γένοβα – Κέρκυρα από τις 04 Ιουνίου 19, 1 εβδ
 
Συνέντευξη τύπου δίνει αυτή την ωρα η εταιρεία στο αεροδρόμιο Αθηνών για την ανακοίνωση νέων δρομολογίων.
 
Tα νέα δρομολόγια από Αθήνα:

:arrow: ATH-RHO 4xWeekly
:arrow: ATH-DBV 2xWeekly
:arrow: ATH-SXB 1xWeekly
 
Top