Lufthansa στην Ελλάδα

Ναι, προς το παρόν, επιτρέπεται και ένα δεύτερο, μικρότερο τεμάχιο τεμάχιο. Δες παρακάτω:
Also allowed in the cabin: another item of carry-on baggage (max. 30 x 40 x 10 cm, e.g. handbag, laptop bag)

http://www.lufthansa.com/gr/en/Carry-on-baggage


Επίσης, προς το παρόν, δεν υπάρχουν διαφορετικοί περιορισμοί ή προνόμια μεταξύ των υπο-κατηγοριών της «Απλής» Οικονομικής θέσης (Flex, Light, Classic), ως προς τις χειραποσκευές.
 
-30€ για κρατησεις σημερα μεσω του lh.com αλλα ισχυει μονο για πτησεις που εκτελει η ιδια η Lufthansa (οχι Swiss πχ)!
 
Την Παρασκευή όμως πήρα μαιλ με παρόμοια προσφορά της Swiss, με κωδικό που αν το θυμάμαι σωστά ισχύει επίσης μέχρι σήμερα, φυσικά μόνο για πτήσεις της Swiss.
 
Την τιμησα την προσφορα. Αξιζε.

Επισης για δυο επιβατες, θελει δυο χωριστες κρατησεις. Η εκπτωση ειναι ανα κρατηση, οχι ανα επιβατη :!:
 
Re: Lufthansa

Αλλαγές στις συχνότητες προς ευρωπαϊκούς προορισμούς προχωράει η εταιρία από τις 25 Μαρτίου. Για εμάς :

Frankfurt – Athens Increase from 3 to 4 daily
Munich – Athens Increase from 23 to 25 weekly
Munich – Corfu 14JUL18 – 08SEP18 Increase from 1 to 2 weekly
 
Μπορεί να μου πει κάποιος που σκατά βλέπω το fare class στο site της Lufthansa? Στο τέλος σχεδόν της κράτησης βάζω fare information και μου βγάζει μόνο economy light σε πτήσεις ευρώπης ενώ γενικά εκεί μου έδινε και το γράμμα του fare basis
 
Μόλις επιλέξεις την πτήση που θέλεις και σου ανοίγει τις διάφορες επιλογές (light, classic κτλ.) από κάτω στο flight details έχει δίπλα δεξιά μια επιλογή Show booking classes, ακριβώς πάνω από το Duration ;)
 
To SKG-FRA επιστρεφει με LH το χειμωνα, αλλά μονο 2w..Αν δεν ειναι καθημερινο, μαζί με την Α3,για βολικες ανταποκρισεις στο δικτυο, δεν βλεπω την χρησιμοτητα του συγκεκριμενου..Ειναι σαν να συνεχιζει χειμωνα το θερινο της Condor..Επίσης, η πτήση της Κυριακής συμπιπτει με Α3..μαζι θα φευγουν και θα ερχονται;

LH1288: Friday FRA 7:10 a.m. – 10:35 a.m. SKG
LH1289: Friday SKG 11:30 a.m. – 1:10 p.m. FRA
LH1288: Sunday FRA 11:05 a.m. – 2:30 p.m. SKG
LH1289: Sunday SKG 3:25 p.m. – 5:05 p.m. FRA


https://newsroom.lufthansagroup.com/eng ... 2b4f26935a
 
Κατ’ αρχάς το βλέπω θετικό ότι η LH θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με πτήση από Φραγκφούρτη, και η μία πτήση της Α3 την ημέρα για Φραγκφούρτη είναι πολύ λίγο.

Αν και όσον αφορά το ωράριο, δεν δίνει πολλές επιπλέον δυνατότητες. Η πτήση την Παρασκευή με αναχώρηση στις 7.10 από FRA είναι αρκετά νωρίς και δεν επιτρέπει πολλές ανταποκρίσεις XXX-FRA-SKG, και την Κυριακή όντως συμπίπτει με την Α3 (με Codeshare LH). Εκεί κι εγώ δεν καταλαβαίνω τη λογική.

Αλλά ίσως θα δούμε αυξήσεις το καλοκαίρι…
 
Η Lufthansa πραγματοποίησε στις 2 Νοεμβρίου - και έπειτα από 17 χρόνια - την πρώτη πτήση που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Φρανκφούρτη. Σε εορταστική ατμόσφαιρα το Airbus A320 της πτήσης LH1288 Φρανκφούρτη – Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε το πρωί στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ακολούθησε εκδήλωση στο Gate όπου εξυπηρετούσε την αναχώρηση της πτήσης επιστροφής με catering, παρουσία των εκπροσώπων της Lufthansa και της Fraport.
Οι πτήσεις είναι κάθε Παρασκευή (11:05) και Κυριακή (14:35) από Θεσσαλονίκη και αντίστοιχα 6:50 και 10:15 από FRA. Οι τιμές ξεκινούν από 99€ με επιστροφή (light ναύλος).
 
Top