Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εσύ περιμένεις επίσημη ανακοίνωση για τα δρομολόγια που σταματάει; οι πτήσεις δεν εμφανίζονται στα GDS για το S19..

Όσο για την Aqaba νομίζω ότι απο εξαρχής θα ήταν seasonal..δεν νομίζω πολλοί Έλληνες θα πάνε καλοκαιριάτικα εκεί να ψηθούνε απο την ζέστη..
 
H aqaba ήταν όντως seasonal, μήπως δεν έχει βγει ακόμα το πρόγραμμα των αεροπλάνων με βάση αθηνα θεσσαλονικη? Συνήθως δεν κάνουν κάποια στιγμή το νοέμβριο ενα press conference και ανακοινώνουν μαζί με νέα δρομολόγια κτλπ κτλπ?
 
nsap":2gphvkjv said:
Όσο για την Aqaba νομίζω ότι απο εξαρχής θα ήταν seasonal..δεν νομίζω πολλοί Έλληνες θα πάνε καλοκαιριάτικα εκεί να ψηθούνε απο την ζέστη..

Ίσως προσπαθούν να βρουν "χειμερινά" δρομολόγια που γενικά ο κόσμος δεν ταξιδεύει τόσο για να ισορροπήσουν τη μεγάλη διαφορά στην κίνηση χειμώνα-καλοκαιριού. Όμως νομίζω Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβρη θα ήταν μία χαρά περίοδος να πάει κανείς (προσωπικά τότε θα πήγαινα). Ας ελπίσουμε να την επαναφέρουν το χειμώνα 2019/20
 
Μπορει να το καταργησει το ATH-SKG απο το προγραμμα τωρα για να το παρουσιασει σαν καινουριο δρομολογιο σε κανα μηνα :mrgreen:
 
Υπάρχει πάντως μία φήμη (και μη ρωτήσετε από που) που λέει ότι η εταιρία θα κόψει όλες τις πτήσεις εσωτερικού και θα αφήσει 1 αεροσκάφος μόνο για πτήσεις από Αθήνα προς εξωτερικό. Μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί...
 
Και αυτό να γίνει σαν ενδεχόμενο το 1 αεροσκάφος δεν επαρκεί για να καλύψει τόσα δρομολόγια εξωτερικού. Πραγματικά μην ανακυκλώνετε τέτοιου είδους φήμες που δεν στέκουν.
Είτε είμαστε οπαδοί είτε είμαστε «εχθροί» της συγκεκριμένης εταιρείας, ευτυχώς ή δυστυχώς η εταιρεία εχει συνεισφέρει πάρα πολύ στην κινητικότητα του αεροδρομίου (τουρισμός) και στις επιλογές για εμάς τους Έλληνες.
Ας περιμένουμε λοιπόν τις επίσημες ανακοινώσεις και εδώ θα είμαστε μετά να τα αναλύσουμε όλα.
 
Θα μπορούσε να καλύψει κάποια δρομολόγια και από βάσεις εξωτερικού. Κάτι που φαίνεται να κάνει όλο και περισσότερο σε "ακριβές χώρες", αφού πιέζεται όλο και περισσότερο να απασχολίσει το προσωπικό σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.

Αν και δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Ελλάδα ανήκει στις ακριβές χώρες.
 
Από Απριλη 19 ξεκιναει 2xweekly Αθηνα-Κιεβο
 
Teris, δεν ξεκινάει 19 Απριλίου αλλά 2, κάθε Τρίτη κ Σάββατο στις 1715...
Και έχουμε ακόμα ένα το SKG-TLV! Aπο 1η Απριλίου κάθε 1,5 στις 1340..Εκεινο που μουκανε τρομερή εντύπωση είναι ότι έχει turnaround time 50' στο Ben Gurion k 35' στο Κίεβο...Τι απέγινε η προσήλωση στα 25'???
 
Σορρυ Ακη, εννοουσα Απριλη του '19 :great:
Το Τελ Αβιβ ειμαι σιγουρος για επιτυχια δεδομενης της στενης σχεσης Εβραιων με Θεσσαλονικη...
 
Top