Cobalt Air

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
"Diversa: Εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της κυπριακής Cobaltair" Βασικά η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με την αεροπορία. Ασχολείται με εμπόριο ρολογιών. Προφανώς κάποιος μαϊντανός τους πλησίασε και τους υποσχέθηκε να τους κάνει Ωνάσηδες. Αν κάποιος ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας θα καταλάβει ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ούτε να αγοράσει αλλά ακόμη περισσότερο να λειτουργήσει μια τέτοια εταιρεία. Από την εικόνα της φαίνεται να έχει:ενεργητικό περίπου 2 εκατομ. με σύνολο υποχρεώσεων περίπου 2 εκατομ. εκ των οποίων το 1,2 είναι δάνεια. Οι ζημιές της το 2016 ήταν 154.000€ και το 2017 82.000€. Τώρα αν με την φίρμα αυτή μαζέψει το απαραίτητο κεφάλαιο και βρει και τους κατάλληλους συμβούλους, Καλή τους επιτυχία.
 
Εξακολουθώ να είμαι αρκετά δύσπιστος ...... η Cobalt χάραξε μία μικρή πορεία στον αεροπορικό χάρτη αδυνατώ να πιστέψω ποιος κάποιος θ επενδύσει σε μια αεροπορική εταιρεία που εδώ και ένα μήνα σχεδόν δεν έχει πτητικό έργο και το όποιο brand είχε έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα τόσο από το επιβατικό κοινό όσο και από τη αεροπορική κοινότητα.

Εδώ δύσκολα βρίσκονται επενδυτές σε αεροπορικές εταιρίες με ιστορία και δυνατό brand με την Cobalt αλήθεια ποιος θέλει να ασχοληθεί;; και αν ναι ποιο θα είναι πραγματικά το όφελος ;;;
 
Top