Emirates στην Αθήνα

Το ότι η πτήση σου ήταν γεμάτη, δε λέει απολύτως τίποτα.Αλίμονο αν βγάζαμε συμπεράσματα από ένα τόσο μεμονωμένο γεγονός ειδικά στην καρδιά του high season.
 
Καλά νομίζω εδώ μέσα ορισμένοι έχουν σκάλωμα να διορθώνουν κόσμο.

α) Δεν είπα ότι επειδή ήταν γεμάτη η πτήση μου εχθές θα προτείνω στην EK να ανεβάσει χωρητικότητα. Έλεος.
β) Είπα ότι πληροφοριακά οι πληρότητες πάνε πολύ καλά ΓΕΝΙΚΩΣ, συγνώμη που δεν έδωσα λεπτομερώς πηγές, εάν σε ενδιαφέρει ήταν από γνωστούς μου που δουλεύουν στην EK :rolleyes:
γ) Τι θα πει "ειδικά στην καρδιά του high season"? Για την καρδιά του high season είπα ότι θα μπορούσε να μπει και δεύτερο 380 από πλευράς demand, δεν αναφερόμουν στον Φεβρουάριο προφανώς

Γενικώς καλό είναι να χαλαρώσουμε λίγο, ούτε γνωριζόμαστε πέραν του φόρουμ, ούτε ξέρουμε τι δουλειά κάνει ο καθένας. Δεν έκανα yield management στο φόρουμ, μια πληροφορία έδωσα και είπα ότι με βάση τις πληρότητες που ξέρω ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ HIGH SEASON θα μπορούσε να δρομολογηθεί δεύτερο 380. Προφανώς δεν εννοώ ότι έκανα πλήρη ανάλυση σε όλα τα δρομολόγια της EK με πληρότητες και RASM.
 
Είπες κατά λέξη ότι η πτήση σου ήταν γεμάτη, η πτήση της επιστροφής σου θα είναι γεμάτη, άρα υποπτεύεσαι περαιτέρω upgrade για το επόμενο καλοκαίρι.Μα ναι, πολύ λογικό...Και μετά παρέθεσες σε επόμενο μήνυμα ότι έχεις γνωστούς που δουλεύουν στην εταιρία.

Σε δημόσιο φόρουμ είσαι να ανέχεσαι τις διορθώσεις, αλλιώς κάνε συζήτηση με τους κολλητούς σου.
 
Δεν απαγορεύεται καθόλου η επισήμανσή σου, μπορείς να κάνεις όσες θες, αντιστοίχως έκανα κι εγώ μία επιπλέον πάνω στα δικά σου λεγόμενα. Απλώς δεν κατανοώ γιατί να μιλάμε ο ένας στον άλλος σαν να τον θεωρούμε de facto άσχετο. Τέλος πάντων, ανέφερα δύο παραδείγματα και συνέχισα λέγοντας "ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ", κοινώς πέραν των δύο πτήσεων.

Όπως και να'χει, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση οπότε σταματάω. Κράτησε αν θέλεις τα παραπάνω λίγα data points και καλό καλοκαίρι :)
 
Από 31 Μαίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου θα στέλνει η Emirates και πάλι το A380 στην Αθήνα
 
Μια ερώτhση φίλοι μου.
Πέρα από την 209/210 η Emirates έχει και την πτήση 224 από Newark προς Dubai ;;;
Τώρα η 224 είναι πάνω από Πελοπόννησο και πηγαίνει προς Dubai.
 
yep, ξεκίνησε το nonstop πρόσφατα..
 
Τώρα κατεβαίνει στο LGAV πτήση απο EWR μεκωδικό UAE210D. Ξέρουμε τον λόγο αυτής της πτήσης? Υπήρξε κάποια ακύρωση πτήσης?
 
Με αυτή την πτήση ταξίδεψαν συγγενείς μου από Αθήνα σήμερα.
Ο λόγος που ανέφερε η εταιρία στο sms ειδοποίησης ήταν η καθυστέρηση της ΕΚ210 από Νέα Υόρκη ( 6 Φεβρουαρίου ) λόγω “unexpected operational reasons”.

Ως αποτέλεσμα η πτήση αυτή έφυγε με 18 ώρες καθυστέρηση στις 7 Φεβρουαρίου (A6-EBW) με αριθμό πτήσης ΕΚ8210 / ΕΚ210D για να διαφέρει από την κανονική ΕΚ210 που έφυγε και αυτή από Νέα Υόρκη στις 7 (A6-ECP).
 
Άρα να υποθέσω ότι οι συγγενείς σου θα διεκδικήσουν και τα 600 ευρώ της αποζημίωσης.Τα operational reasons είναι τις περισσότερες φορές ικανός λόγος να πάρεις τα λεφτά που δικαιούσαι. 18 ώρες καθυστέρηση είναι ανήκουστο πράγμα για μια εταιρία σαν την ΕΚ.
 
Top