British Airways

Τα A321neo της BA θα έχουν 220 θέσεις, το έλεγε και το πλήρωμα του 767 και όντως έχει 2 overwing exits λιγότερα από την EZY που είναι απενεργοποιημένα.
 
Cross":26dnz3ot said:
Το τραπεζάκι ανάμεσα στα καθίσματα καταργείται στην Club Europe, αν και το μεσαίο κάθισμα θα παραμένει κενό.
Ε, καιρός ήταν γιατί παραήταν καλές οι business στην Ευρώπη και μας κακομαθαίνανε. :wall:
 
Απόσπασμα από το σχετικό άρθρο του Business Traveller, που γράφει για το G-BZHA:

BA’s final B767 commercial flight took place on aircraft reg G-BZHA. This aircraft first flew in 1998 and has flown an estimated 23 million miles. It visited Larnaca 900 times in its life, but its most popular route was Athens, where it completed 1,275 round trips. BA estimates that this aircraft has carried around four million customers across nearly 23,000 flights.
 
Που σημαίνει ότι [με ημερομηνία παράδοσης 22.05.1998] κατά μέσο όρο (χοντρικά) το G-BZHA ερχόταν στην Αθήνα ανά 6 ημέρες (!)
 
Με συγχωρείς αλλά δε κατάλαβες ποιοι είναι αυτοί οι διάσημοι;!!! Αν είναι δυνατόν. Είναι όλοι σταρ της σειράς «πολιτική ορθότητα.» Κοίτα ´κει άγνοια ρε φίλε. :banana:
 
GP707":1k9eek8q said:
Διάσημους επιβάτες;;;;; Μήπως έβαλες λάθος link;;; :rolleyes:

Προφανώς δεν διάβασες το δεύτερο λινκ στο ποστ μου, να το καταλάβω. Αν το διάβασες και πάλι δεν κατάλαβες, είναι ανησυχητικό. :rolleyes:

romanosdelios":1k9eek8q said:
Με συγχωρείς αλλά δε κατάλαβες ποιοι είναι αυτοί οι διάσημοι;!!! Αν είναι δυνατόν. Είναι όλοι σταρ της σειράς «πολιτική ορθότητα.» Κοίτα ´κει άγνοια ρε φίλε. :banana:
Γιατί τέτοιο τσουβάλιασμα; Να καταλάβω την αντίδραση σου για ορισμένα από τα άτομα που προβάλλονται αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι. Άλλωστε το μήνυμα της καμπάνιας είναι ξεκάθαρο.

Throughout our centenary year we will be curating The BA 100.

The BA 100 are the 100 makers of Modern Britain.

They are the people who represent the values we want to celebrate and make Britain the creative, open-minded, pioneering and welcoming place it is today.

The BA 100 represent the best of business, environment, fashion, film and entertainment, food and drink, music, art and design, philanthropy, science and technology, and sport.
 
Το ότι δεν τους γνωρίζουμε εδώ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι διάσημοι στη χώρα τους. Το ότι στην Αγγλία μπορεί να μην γνωρίζουν τον Πετρούνια ή τον Καπουτζίδη, δεν σημαίνει ότι δεν είναι διάσημοι εδώ. Επίσης και ο Gary Oldman είναι γνωστός και η Olivia Colman είναι υποψήφια για Oscar για την ερμηνεία της στην ταινία που έχει σκηνοθετήσει ο Λάνθιμος. Είναι άτομα που κατά την ταινία ορίζουν αυτό που είναι η Βρετανία σήμερα.
 
Και γω οταν το δα νομιζα οτι ηταν βιντεο τρολ.Μαλλον ομως απο αυτο που λέτε πρόκειται όντως για "διάσημους".Ούτε έναν δεν ξέρω.Ίσως η ΒΑ απευθύνεται στα στενά πλαίσια της εσωτερικής αγοράς.Αν αυτό είναι η Βρετανία σήμερα, τότε λυπάμαι αλλά αν δεν τους ξέρουμε εμείς-σα χώρα- που είμαστε Βρετανόφιλοι (με την έννοια ότι σχετιζόμαστε με το βρετανικό προιον) δε θα τους ξέρουν πουθενά.Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
 
Top