Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Τhanx..αλλα αυτα δεν συνάδουν με αυτα που ειπαν στο τηλ..Ή τα γραφομενα στο σάιτ δεν ισχύουν-λιγο δυσκολο-ή αυτοι στο τηλεφωνο δεν ξερουν καλά τι γινεται...
 
flesland":2u7i7171 said:
Με κάνεις να αναρωτιέμαι πόσα ξοδεύεις σε εφημερίδες spotterakis για να αξίζει τον κόπο να το ψάξεις :D :D

Ξέρω μόνο για τα καταστήματα μετά τον έλεγχο ότι χρεώνουν.

ειμαι φίλος των περιοδικων -αεροπορικων και μη- και του εντυπου τυπου...οπότε πολλά!
 
Προφανώς θα υπάρχει καπου στο φορουμ η απάντηση, αλλά με αυτά που έψαξα δεν το βρήκα.

Αγοράζοντας εισιτήρια με εξαργύρωση μιλίων της Aegean, από το site της Aegean, 2 πτήσεις με διαφορετικές εταιρείες, εκτός την Aegean. (SK OSL -LHR, TK LHR - IST)
Αν πάει κάτι στραβά, πχ καθυστέρηση ακύρωση κτλ, σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ;
 
Νομίζω ότι είναι η εταιρία που φταίει για το πρόβλημα (δηλ. ακυρώνει τη πτήση / έχει την καθυστέρηση λόγω της οποίας χάνεις την ανταπόκριση κλπ.). Τουλάχιστον κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Κάτι που δεν αποκλείει βέβαια ότι SK/TK θα σου πουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γιατί έχεις εισιτήριο Α3 ή / και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα award σε άλλη πτήση (δεν παίζει ρόλο, έχουν υποχρέωση να σου προσφέρουν εναλλακτική)…
 
Τελικά όλα καλά πήγαν!
 
Όποιος εγκαταστήσει στο κινητό του το app BONUS ALPHA , καταχωρώντας τον αριθμό της κάρταs BONUS του, παίρνει σαν δώρο αμέσως 2000 πόντους.
Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις αναλυτικά όλες τις πιστώσεις των πόντων.
Του δίνεται ακόμη κωδικός referral, που όταν χρησιμοποιείται από άλλον που συστήνει , του πιστώνονται ακόμη 1000 πόντοι .
Ο κωδικός σύστασης μου είναι 00BW7.

Επιπλέον μέχρι 5 Ιαν 2019 , 1€=10 πόντοι στις συνεργαζόμενες BONUS επιχειρήσεις.
 
Αν χρειαστεί κάποιος κωδικό μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον δικό μου 00BBJ
 
Μια ερώτηση που αφορά περισσότερο την Alpha και την Aegean Visa παρά το Miles & Bonus:
Πλεόν μετα την μετατροπή του προγράμματος Shop&Win της Diners σε Alpha Bonus έχω δυο κάρτες Alpha Bonus: την Diners και την Aegean Visa. Μπερδεύομαι όμως καθώς βλέπω ότι στον bonus λογαριασμό οι πόντοι μετρώνται συνολικά και όχι ανά κάρτα και μάλιστα νομίζω ότι πλέον δεν μετατρέπονται σε μίλια Miles & Bonus κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Ξέρεις κανείς τι συμβαίνει; έγινε κάποια αλλαγή; Τι πρέπει να κάνω για να μετατρέπονται οι alpha bonus σε bonus & miles αυτόματα όπως είχα συνηθίσει τόσα χρόνια;

ευχαριστώ για κάθε βοήθεια...
 
http://www.alphabonus.gr/files/FAQ-One-Account.pdf

Έχω κάρτα Aegean Bonus Visa και αυτόματη εντολή μηνιαίας μετατροπής των Bonus
πόντων μου σε Aegean Bonus Miles, θα αλλάξει κάτι;

Οι πόντοι που έχουν συλλεχθεί αποκλειστικά και μόνο από τις συναλλαγές σας με την
κάρτα Aegean Bonus Visa θα μετατρέπονται αυτόματα κάθε μήνα
σε μίλια Aegean όπως
ίσχυε ως σήμερα. Επίσης οι πόντοι του «My Bonus Λογαριασμού» σας μπορούν να
μετατραπούν σε μίλια Αegean οποιαδήποτε στιγμή, με αίτησή σας στο τηλεφωνικό κέντρο
της Aegean στο 210 62 61 000.

Οπότε λογικά οι πόντοι σου απο την Diners δεν θα μετατρέπονται αυτόματα.. Για λεπτομέριες στην Alpha 2103260000 ή στην Aegean 2106261000
 
Από πέρσι δεν μπορείς να δεις τους πόντους ξεχωριστά από κάθε κάρτα αλλά σε έναν ενιαίο λογαριασμό που περιλαμβάνει τους πόντους από όλες τις bonus κάρτες σου.
Από 1/12 όμως η Alpha Bank σταμάτησε να δέχεται 2 πάγιες εντολές εξαργύρωσης πόντων αν κάποιος έχει 2 κάρτες και ο πελάτης πρέπει να διαλέξει μία πάγια εντολή και την άλλη μετατροπή να την κάνει μόνος του, συνήθως τηλεφωνικά. Αν πχ κάποιος έχει μια Aegean Bonus Visa και μια Vodafone Bonus, και στην πρώτη είχε δώσει πάγια εντολή να γίνονται μίλια οι πόντοι ενώ στη δεύτερη να πηγαίνουν για έκπτωση στη Vodafone, τώρα πρέπει να διαλέξει μία πάγια εντολή από τις δύο (με επικοινωνία του με την τράπεζα) πχ την Vodafone και τους πόντους της Aegean θα τους μεταφέρει ο ίδιος τηλεφωνικά μία στο τόσο.
 
Top