H.C.A.A. - Υ.Π.Α.

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μια χαρα,

Οπως φαινετε ειναι η πρωτη προσπαθεια να προσελκυσουν εργασια, μιας και η ρυθμιση των ραδιοβοηθηματων ειναι απο τις πλεον προσοδοφορες και ακριβοπληρωμενες εφαρμογες.

Τετοια προτοβουλια ειναι εξαιρετικα σπανια για Δημοσιο φορεα.
Μακαρι σε καιρους κρισης να υπαρχουν και αλλες τετοιες ιδεες.
 
Το DC-3 που βρισκόταν στα κεντρικά γραφεία της ΥΠΑ στο Ελληνικό, μεταφέρθηκε στο Τατόι με νταλίκα, αφού αποσυναρμολογήθηκε, λόγω της μετακόμισης της Υπηρεσίας στη νέα της έδρα, στην Πειραιώς.
 
Επεισόδιο με χειριστές της ΥΠΑ – Πιάστηκαν στα χέρια
https://www.in.gr/2018/12/10/greece/epe ... sta-xeria/
Αφού το α/φος είναι καθηλωμένο επί οκτώ μήνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πότε προκλήθηκαν οι φθορές? Μήπως αυτός είναι ο λόγος που θέλουν να πάρουν άλλο? Άν είναι έτσι και το χαλάνε οι χειριστές, όχι μην τους πάρετε άλλο έτσι για τιμωρία!!!!!!.
 
Μιας και έκανα εγώ την ανάρτηση του συγκεκριμένου θέματος οφείλω να ενημερώσω και για το σημερινό δημοσίευμα. Διαψεύδει η ΥΠΑ φθορές του επίμαχου αεροσκάφους.
Τώρα όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν. Υπήρξε παραπληροφόρηση του Διοικητή? κατατέθηκαν μηνύσεις ή αποσύρθηκαν ? έγιναν διαπληκτισμοί? υπήρξαν φθορές στο α/φος? Γιατί άραγε συνέβησαν όλα αυτά και τι μεσολάβησε και όλα μέλι γάλα?
 
Astra Airlines, Ryanair και Wizz Air έλαβαν το «πράσινο φως» της ΥΠΑ για διεξαγωγή πτήσεων μεταξύ Ελλάδας – Ουκρανίας.
Τη δυνατότητα των αεροπορικών εταιρειών Astra Airlines, Ryanair και Wizz Air για την εκτέλεση συγκεκριμένων τακτικών αεροπορικών δρομολογίων μεταξύ Ελλάδας και Ουκρανίας ενέκρινε η ΥΠΑ.

Η έγκριση δόθηκε, κατόπιν εξέτασης των σχετικών φακέλων και των υποβληθέντων αιτημάτων των αεροπορικών εταιρειών.
https://www.metaforespress.gr/aeroporik ... %B7%CF%82/

Δεν γνωρίζω αν ταιριάζει σε αυτό το τοπικ αλλά η αλήθεια είναι πως βαριόμουν να ποστάρω στο τοπικ κάθε εταιρείας ξεχωριστά. :mrgreen:
 
Εδώ και καμια ώρα το SX-ECI κοβει βολτες στα 2000 πόδια πανω απο την αθήνα με fly by πανω απο την νεα φιλαδέλφια στα 1000 πόδια..
Εχουμε καμια πληροφορία?
 

Attachments

  • IMG_2784.jpg
    IMG_2784.jpg
    4,1 MB · Προβολές: 37
Ναι, έκανε test στο ILS του Τατοϊου.
 
Top