Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Βλέπω μια πτήση FR14 (που κανονικά ειναι ATH-STN) να προσγειώνεται τώρα από SAW, το flightradar το δείχνει να κάνει πτήσεις εκεί καμιά εβδομάδα, ξέρει κανείς τίποτα;
 
Έχει κλείσει maintenance συμβόλαιο με την Turkish στο SAW.
 
Μαδρίτη από 27 Οκτωβρίου Δευτέρα,Τετάρτη,Παρασκευή,Κυριακή

Ath 11:30 ~>14:10 Mad
Mad 06:25~>11:05 Ath
 
Mετά τη Μαδρίτη έρχεται και η Βαρκελώνη..Από 27 Οκτώβρη ATH-BCN με συχνότητες 1,4,5,6,7! Τρέμε Vueling...Στα μείον ότι αναχωρεί αργα 2135, εκτός ΠΑΡ όπου θα φευγει 1440..
 
Θα πεταει απο El Prat ή Girona οπως με Θεσσαλονικη;
 
Αν ήταν Ζιρονα θαγραφα GRO όχι BCN.. Δυστυχώς της Θεσσαλονίκης παραμένει GRO..
 
Eπέκταση αλλων 7 θερινών προορισμών στο χειμερινό προγραμμα από SKG-CPH,NYO,BUD,KRK,TLV,MLA,MAN..Από εσωτερικού διατηρούνται τα υπαρχοντα θερινα..ΑΤΗ-JTR, SKG-CHQ
 
Σηκωθηκε το χειμωνιατικο προγραμμα και εξανεμιστηκε οποιαδηποτε περιπτωση επιστροφης του ATH-SKG
 
Και ΑΤΗ-ΝUE 4,7, από 27 Οκτ. Προφανώς ερχεται να καλυψει το κενο της Germania..(αλλά ισως πάλι να ερχοταν και ας μην είχε φαλιρίσει η τελευταία)
 
teris3":1cdlhzqx said:
Σηκωθηκε το χειμωνιατικο προγραμμα και εξανεμιστηκε οποιαδηποτε περιπτωση επιστροφης του ATH-SKG

Γιατί, περίμενες οτι θα το αλλάζανε; Απ'την άλλη πάλι, Ryanair είναι αυτη...Και τα Χανιά τα σταμάτησαν και μετα τα ξανάρχισαν..Και δεν το καταλαβαίνω, για να πω την αληθεια, όταν το ATH-SKG είναι πολυ μεγαλύτερη αγορά..Δεν πιστεύω οτι έχει τόσο φοβερά yields με τα Χανια χειμωνιάτικα που δεν εχει με Αθήνα..Τι να πω..Με αυτούς ποτέ δεν ξέρεις αν τα λεγόμενα τους ειναι αληθινά ή κρυβουν άλλο λόγο από πισω..(και τώρα π.χ. που θα πάρουν τα ΜΑΧ που είναι πολύ πιο οικονομικά δεν θα μπορούσανε να το ξαναρχίσουν το δρομολόγιο;)
Στο μεταξλυ οι..παρενέργειες από την διακοπή του δρομολογίου ήδη άρχισαν να φαίνονται στις τιμές της Α3..Πετάνε ήδη...(Τσιμπησαν ελαφρώς και της Ellinair)
 
Top