Athens Spirit Airlines

Θα εχει ψαλμωδια στο IFE ή θα παμε σε κατι πιο αρχαιοελληνικο για να ταιριαζει με το Athens Spirit;
 
Είναι βέβαιο ότι θα έχει ψαλμωδία διότι όπως αναφέρεται και στο άρθρο:
https://greekcitytimes.com/2019/02/01/n ... april/?amp
Greece’s Business Registry lists Dimitris Vasilios Dorizas as President and Director of the company.
Dorizas is a retired pilot, priest and former manager of Olympic Airways, where he worked for more than 16 years.
Καλή τύχη στους εμπλεκόμενους.
 
A340 ...μάλιστα.
 
Σύμφωνα με την aerotelegraph.com η οποία αναδημοσιευσε το άρθρο της deal για την νέα αεροπορική εταιρεία, πήγε ένα βήμα ακόμα παραπέρα και αναφέρει ότι στόχος της είναι να σπάσει την υπεροχή της Aegean Airlines.

Μα καλά τόσο ματαιοδοξία στον μάταιο τούτο κόσμο...

http://www.dealnews.gr/roi/item/248875
 
Η Aegean ειναι πολυ μικρος στοχος. Ευγε στους ιδρυτες της Athens Spirit για την ταπεινοτητα που τους διακρινει. Νομιζω πως μια εταιρια με 25.000 κεφαλαιο και ψαλμωδια ειναι ετοιμη να διαλυσει τη Lufthansa στην Ευρωπαϊκη αγορα.

Αναμενω ποστ απο τον aerosol να μας εξηγησει τα operations της νεας εταιριας. Ευλογησον.
 
Ακούγονται ήδη στον αέρα κάποιοι προορισμοί όπως Νέα Υόρκη και Γιοχάνεσμπουργκ . Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να εξοπλιστούμε με ποπ-κορν. :twisted:
 
Τα 25 χιλιάρικα κεφάλαιο δεν είναι το πρόβλημα - αν δεν κάνω λάθος είναι το μινιμουμ για ΑΕ στην Ελλάδα και έχει άλλες προεκτάσεις (πχ ευθύνης, φορολογικές κλπ). Υπάρχουν τράπεζες με ενα εκατομμύριο για παράδειγμα.

Οι σαχλαμάρες για το ότι θα χτυπήσουν την Α3 που είναι χρόνια στο κουρμπέτι και πετά με ότι πιο σύγχρονο, με τεράστιες οικονομικές πλάτες, Star Alliance κλπ και το ότι θα διαλέξουμε προορισμούς που έχουν αποτύχει ήδη 2 φορές με τα ίδια μη οικονομικά αεροσκάφη, με βάζουν σε σκέψεις πονηρές για το ποιος ο ρόλος μιας τέτοιας εταιρείας. Δεν υπάρχει κανένας νοήμων που όσο και να αγαπά την αεροπορία, να πετάει τα λεφτά του σε άδεια αεροσκάφη και φόρους. Και αν είσαι και πιλότος, θέλω να πιστεύω ότι το ξέρεις αυτό πολύ καλά. Οπότε ας κοπεί το δούλεμα.
 
Ξεκινάμε απο ΝΥ, Γιοχανεσμπουργκ, θα ηθελα να προσθεσω και LA, SF, Βοστωνη να βλεπουμε και Patriots, ετσι να εχουμε μια ποικιλια και θα καταληξουμε στο Μογκαντισου. :mrgreen:
 
Εάν οι αρμόδιοι, των υψηλού επιπέδου θεσεων της νέας αυτής, πολλά υποσχόμενης και ανερχόμενης στον χώρο των αερομεταφορών, εταιρείας αυτής, διαβάζουν αυτό το θέμα, τους παρακαλώ πολύ να λάβουν υπόψην το SKG - LHR, δώστε ένα τέλος στο LGW/STN/LTN.

Ας σοβαρευτούμε λίγο, και εγώ επίσης, αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτούς τους απατεώνες. Το έχω πει και θα το ξανά λέω, πως ο ελληνικός λαός είναι άσχετος με το αεροπορικό αντικείμενο και για αυτόν τον λόγο πάντοτε πέφτει θύμα τέτοιων υποσχέσεων, είτε σε πελατειακό η εργασιακό επίπεδο. Όποιος έχει έστω και μια στοιχειώδες γνώση και βάση για τον αεροπορικό χώρο, τότε καταλαβαίνει μόνος του και αυτομάτως για το τι πρόκειται.

* όχι δε θα γίνω σοβαρός, ακούω στοιχήματα για την ημερομηνία του κανονιού, θέλω κι άλλο...
 
Τελικά μάθαμε ποιοι είναι από πίσω από αυτήν την εταιρία;;
 
Top