Easyjet στην Ελλάδα

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
To ATH-NAP γίνεται ολόχρονο..Επίσης το ΑΤΗ-ΜΑΝ το ερχομενο καλοκαίρι αυξάνεται σε 5w τον Ιούλιο και σε καθημερινό τον Αύγουστο..
 
Απο 26 Ιουν BOD-HER 3,6, B0D-RHO 3
 
Yo-yo εχει καταντησει το Βερολίνο-Αθηνα...από Απρίλιο θα πετάει μονο 2w TXL-ATH και daily SXF-ATH
 
Γενικά γίνονται πολλές ανακατατάξεις στο Βερολίνο μετά το κλείσιμο της airberlin και το άνοιγμα της βάσης στο Τέγκελ. Σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2018, παραμένει το καθημερινό SXF-ATH-SXF και προστίθεται το TXL-ATH-TXL κάθε Δευτέρα και Παρασκευή και μάλιστα για όλη τη θερινή περίοδο, από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Μακάρι να πάει καλά και να συνεχίσουν να αυξάνουν τις συχνότητες.
 
Προς το παρον δεν υπαρχει SXF-ATH (εχει κοπει απο τις 28/10) και νομιζω πως αυτη θα ειναι η εποχικη πτηση και οχι το TXL-ATH που ειναι τωρα το δρομολογιο της easy Βερολινο-Αθηνα. Ισως φορτωσει το Τεγκελ με seasonal οποτε στελνει την Αθηνα το καλοκαιρι στην Ανατολικη Γερμανια για να κανει χωρο και την επαναφερει στη Δυτικη μονιμα με το χειμερινο.

Παντως το Terminal C του Tegel παροτι ειναι σαν αποθηκη, ειναι πιο ανετο απο το, πλεον απροσπελαστο, Terminal A οπου προχθες για τον ελεγχο στις πυλες 8-9 ειχε δυο ουρες απο αντιθετες κατευθυνσεις που θυμιζαν ουρες στα ΑΤΜ με τα capital controls.
 
Nέες θερινες πτήσεις VCE-EFL και BRS-RHO...Επίσης έχουμε αυξήσεις στο ΑΤΗ-MAN το οποίο από Αυγουστο κ μετά γίνεται καθημερινό και το SKG-MAN σε 4w , και το JMK-NAP αυξανει σε 6w.

Y.Γ. Εχει ταξιδεψει κανεις με Α321 της U2 και τηςW6, να μου πει αν εχουν διαφορά στο seat-pitch? Θελω να κλεισω SKG-LGW με το Α321 αλλα αν ειναι τοσο στενά οπως της W6,θα το ξανασκεφτω..Αντιθέτως τα Α320 της U2 εχουν καλο-νορμαλ seat-pitch
 
Σου φάνηκαν στενά της W6? Γιατί εμένα μου φάνηκαν μία χαρά και ο τρόπος που ανοίγει το τραπεζάκι και το ύψος του πολύ βολικά.
 
Στα θερινά δρομολόγια προς Ελλάδα να προσθέσουμε και το Βερολίνο Τέγκελ - Κως από 4 Μαΐου μέχρι 26 Οκτωβρίου.
 
Nέο δρομολόγιο MAN-KLX 2,6 15JUN-26 OCT..
 
Το SKG-SXF σταματάει μετα τις αρχές Νοεμβρίου..Νομίζω ειναι πρώτη φορα που δεν θα πετάει η ΕΖΥ για Βερολινο χειμωνα..δυστυχως.. :(
 
Top