LGKR/CFU Kerkyra "Ioannis Kapodistrias"

Πολλές αλλαγές στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Η ιστοσελίδα είναι δικιά μου. Προσπάθησα να κάνω ότι μπορώ. Αν έχω γράψει κάτι λάθος θα χαρώ να με το πείτε για να το διορθώσω. http://christosblog.tk/2019/03/31/ριζικ ... μιο-κέρκυ/
 
Η διαρύθμιση αλλάζει στο κομμάτι του εξωτερικού από "8 απέναντι από άλλα 8" check-in σε 16 όλα σε μια ευθεία. Επίσης ακριβώς μετά τα check-in, στην αρχή του νέου κτιρίου θα μπουν άλλα 12, σε παρόμοια διάταξη. Τα πρώτα 16 πρέπει να είναι έτοιμα φέτος, όπως λες σε περίπου 20 μέρες, γιατί τότε ξεκινάει η μεγάλη αύξηση της κίνησης και τα 10 check-in με τα προσωρινά x-ray για βαλίτσες δε φτάνουν. Τα τελευταία 12 check-in ίσως παραδοθούν κάποια στιγμή φέτος.

Στον χώρο που είναι τώρα τα 10 προσωρινά check-in θα βρίσκεται ο χώρος του security αναχωρήσεων με 9 σημεία ελέγχου (αντί 3 εδώ και τόσα χρόνια), αλλά ο χώρος των αναχωρήσεων με τα gates μένουν περίπου ως έχουν για φέτος. Μικρές αλλαγές έγιναν ήδη: για το εστιατόριο του πάνω ορόφου οι σκάλες από landside μεταφέρονται airside και θα προστεθεί και ένα Starbucks. Η αίθουσα VIP (που ήταν δίπλα στο gate 1) καταργήθηκε και στη θέση της υπάρχει παραπάνω χώρος για τα gates.

Το "εσωτερικό" θα καταργηθεί (δεν θυμάμαι αν είναι από φέτος ή του χρόνου), οι αφίξεις εξωτερικόυ θα μεγαλώσουν προς τον χώρο που βρισκόταν οι πτήσεις εσωτερικού και θα μπει και τρίτο καρουζέλ για βαλίτσες αφίξεων.
 
Δηλαδή και οι πτήσεις εξωτερικού και οι πτήσεις εσωτερικού θα φεύγουν από την ίδια αίθουσα?
 
Δεν μας βάζεις και τις φωτογραφίες εδώ...γιατί θα στραβωθούμε :D :D :D
 
Ελπίζω να φαίνονται καλα. Το νέο κτίριο ειναι πιο συγκεκριμένα επέκταση του παλιού κτιρίου
 

Attachments

  • 0.jpg
    0.jpg
    287,7 KB · Προβολές: 4.927
  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    320,9 KB · Προβολές: 4.927
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    230,7 KB · Προβολές: 4.927
  • Untitled-10.jpg
    Untitled-10.jpg
    261,1 KB · Προβολές: 4.927
xfagogenis":1kk9zj1o said:
Δηλαδή και οι πτήσεις εξωτερικού και οι πτήσεις εσωτερικού θα φεύγουν από την ίδια αίθουσα?

Από το 2020 ναι. :great:
 
Επιστροφη μετα την απογείωση (πριν 4 ώρες);


normal_localTime_23_29_flightradar24_10june2019~0.jpg
 
Μια αλλαγή στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας που πέρασε σχετικά απαρατήρητη, είναι και η αλλαγή της ονομασίας του διαδρόμου του αεροδρομίου από 17/35 σε 16/34, λόγω της μεταβολής του μαγνητικού πεδίου της Γης.
 
Μαθαίνω οτι εγινε χαμός με την τοποθέτηση πλακιδίων σε ΟΛΟ το αεροδρόμιο, νέο κτίριο και υπάρχον, όπου μπήκαν ακατάλληλα πλακάκια,- μαλλον φτηνιάρικα - και μετά απο επίσκεψη κάποιου στελέχους της Fraport , ο εργολαβος αναγκάζεται να τα ξηλώσει ολα και να τοποθετήσει άλλα. ! Ποιός άραγε θα επωμιστεί το κόστος και πού είναι ο περίφημος Ανεξάρτητος Μαχανικός" που υποτίθεται οτι εποπτεύει και κρίνει τα έργα που γίνονται ??? γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες περί του θέματος ? γιατί αν ισχυει αυτό που μου μεταφέρθηκε, τέτοια φαινόμενα πιθανόν νά έχουμε και όπου αλλού γίνονται έργα, απο τον ίδιο εργολάβο ( Intrakat)
 
Και στην Κεφαλλονιά προέκυψε το ίδιο πρόβλημα.
Όχι σε τόσο μεγάλη έκταση αλλά και εδώ έπρεπε να γίνουν αρκετές επιδιορθώσεις και όχι μόνο στα πλακάκια.
 
Top