Aegean marketing

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Φίλε ECO συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξέχασες όμως να αναφερθείς στους αξύριστους, στους γενειοφόρους ταλιμπάν, στα ξυρισμένα κεφάλια και στα τατουάζ. Αν η εταιρεία έχει κανονισμό στολής - ενδυμασίας και δεν τον τηρούν τα πληρώματα, τότε είναι θέμα εταιρείας και όχι του καθενός εξ αυτών που διασύρουν την εικόνα της εταιρείας.
 
Ο Αll Star Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγωνιστεί στο νέο safety video της aegean!

:arrow: https://www.youtube.com/watch?v=Aj--fgK5PLg

ωραία προσπάθεια από την aegean!
 
Πολύ ωραίο, στα χνάρια της Air New Zealand και άλλων. :) :cool:
Και μιλάμε για έναν από τους 3 (ούτε καν 5) καλύτερους παίκτες του NBA, κατ' επέκταση και του κόσμου!
 
Αυτήν την ώρα στο MasterChef (Σταρ) δείχνουν επεισόδιο οπου βρίσκονται στην τεχνική βάση της Α3 και μαγειρεύουν μενού για την οικονομική. Θα το δοκιμάσουν δεκάδες ιπτάμενες συνοδοί!
Ελπίζω οχι πάλι ζυμαρικό.
 
Καραμήτρος Air":3rbznu1b said:
Αυτήν την ώρα στο MasterChef... βρίσκονται στην τεχνική βάση της Α3 και μαγειρεύουν μενού για την οικονομική.
Οι μερίδες και οι δίσκοι που εμφάνισαν δεν έχουν καμια σχέση με το χαρτοκούτι της οικονομικής θέσης της A3, πιο πολύ θυμίζουν παλιά Ολυμπιακή.

BTW, πριν 2 εβδομάδες μαγείρεψαν στην Αεροπορία Στρατού στο αεροδρόμιο Μεγάρων.
 
Με προλάβατε, και εγώ ήθελα να το σχολιάσω.
Παραπληροφόρηση ελέω διαφημιστικής προβολής.
Οι δίσκοι που παρουσίαζαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό το παστίτσιο, ξεχείλιζε από το πιάτο. Δεν έχω πετύχει ποτέ παστίτσιο.
Δύο επιλογές χορτοφάγων… :mrgreen: . Έλεος, δεν ντράπηκαν να παραπληροφορούν τον κόσμο, άμα βλέπει αυτά και πετά μαζί τους και βλέπει την πραγματικότητα, τότε δεν είναι χειρότερα να απογοητεύεις τον πελάτη σου. :evil:
Ντροπή. :rant:
 
Είπατε «Aegean», είπατε «παστίτσιο» και μου θυμίσατε άλλο ένα επικό marketing fail από την Κηφισιά, που πάει να κάνει παρέα στο «12 μήνες, 12 καλά νέα για εσάς», που κόπηκε πρόωρα, προφανώς γιατί τα νέα δεν ήταν τόσο καλά.

https://www.youtube.com/watch?v=ODfHT-x0wq0
 
Αγαπητέ κ. AirNamibia σε συγχαίρω ως ένα εκ των αξιολογότερων μελών, ασχέτως των εμφανών αλλαγών του ψευδωνύμου που διαχρονικά χρησιμοποιείς για την συμμετοχή σου στο φόρουμ, για την ομολογουμένως ολοκληρωμένη και απολύτως εμπεριστατωμένη up to date πληροφόρησή σου με την τόσο ιδιόμορφη και επιτηδευμένη έγχρωμη γραμματοσειρά/γραφή σου σε ο, τι αφορά τις τοποθετήσεις σου, οι οποίες κυρίως αφορούν αεροπορικές εταιρίες + προορισμούς κι όχι μόνο.
Συμφωνώ εν μέρει με τα σχόλιά σου σχετικά για το συγκεκριμένο θέμα που αφορά την διαφημιστική “παραπληροφόρηση” της Α3, αλλά ως συχνός επιβάτης πολλών εταιριών λόγω επαγγέλματος, είμαι πραγματικά αυστηρός για σοβαρότερα θέματα και παραλήψεις που αφορούν την εταιρία και όχι για μια κατανοητή υπερβολή μιας εμπορικής διαφήμισης ενός reality master chef + της προηγούμενης του παστίτσιου, όταν άλλες μεγαλύτερες παραδοσιακές ευρωπαϊκές εταιρίες προσφέρουν πλέον ένα σνακ στο χέρι, ούτε καν σε χαρτοκούτι σε πτήσεις διάρκειας πλέον των 2,5 ωρών
Ζητώ συγνώμη αλλά επίτρεψέ μου να παρατηρήσω ότι με την όποια εκάστοτε ευκαιρία τα σχόλιά σου είναι ιδιαίτερα επικριτικά όταν γενικότερα αναφέρεσαι σε οτιδήποτε σχετικά με την Α3, επηρεαζόμενος ίσως από άλλους λόγους που εσύ γνωρίζεις και να έχεις αντικειμενικά δίκιο, ως ενδεχομένως συνεργαζόμενος επαγγελματίας στο ταξιδιωτικό χώρο με την Α3, όπως ίσως και ο κ.aakunz.
 
Επίσης στο επεισόδιο που είχανε πάει στην βάση των Μεγάρων, πάλι δεν είχαν καμία σχέση οι μερίδες και οι επιλογές των φαγητών με αυτά που τρώγαμε στην πραγματικότητα εκεί. Μήπως είναι κι αυτό εσκεμμένη παραπληροφόρηση του Ελληνικού Στρατού;; Για να δείχνουν πόσο καλές είναι οι συνθήκες και πόσο καλά τρέφονται όλοι; Άσε που ενώ κανονικά έχουν πάντα σε κάθε γεύμα και ψωμί, στο Master Chef δεν τους δώσανε! Θα πάνε οι επόμενοι φαντάροι και θα νομίζουν ότι δεν θα τρώνε ψωμί..
 
Θα γίνει hub το αεροδρόμιο των Σκοπίων για την Aegean;
 
Top