ATR42/72 της Sky Express

Re: Στόλος ATR της Sky Express

Λέτε να μας κάνει καμιά έκπληξη στην Κάλυμνο?
 
Re: Στόλος ATR της Sky Express

Αφού κάνει την έκπληξη στη Κάσο πρώτα....
 
Re: Στόλος ATR της Sky Express

Η λογική λέει πως θα χτυπήσει εμπλοκή στην παχιά αγελάδα που λέγεται JTR και που το βαθύ καλοκαίρι χτυπάνε και κάτι 200ευρα ναύλοι (o/w φυσικά)
 
Re: Στόλος της Sky Express

Το οποίο BAe146-200 έχει περαστεί στο σύστημα ως Boeing 767 σκορπώντας απανωτά εγκεφαλικά :with:
 
Re: Στόλος της Sky Express

Φανταζομαι Β762 αντι για Β462;
 
Re: Στόλος της Sky Express

Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά.

Καλό μήνα.

Προσγειώθηκε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα το πολυαναμενόμενο M-ABKM (ATR72-500) το οποίο ανήκει στην Elix Aviation και θα προστεθεί στο στόλο της Sky Express με νηολόγιο όπως έχει ειπωθεί παραπάνω (SX-SEF ή SX-SEV).

Στο Planespotter βλέπω πως έχει παραγγείλει ακόμα ένα ATR42-500 για να δούμε ποιο θα είναι αν διατηρήσουν στα νηολόγια να βάζουν τους ζυγούς αριθμούς τότε θα είναι το υπ' αριθμόν 12 για να δούμε.

Με εκτίμηση.
 
Re: Στόλος της Sky Express

Το registration του MSN 699 (M-ABKM) είναι SX-SEV.
Aρκετά μας μπέρδεψε το Skyliner... :p
 
Re: Στόλος της Sky Express

Το νοικιάρικο D-AWUE επέστρεψε σήμερα ως SEH 001P στην Κολωνία. Θα το ξαναδούμε σύντομα ή ήρθε μόνο για τις ημέρες του Πάσχα ;
 
Re: Στόλος της Sky Express

Και άλλη ;;; «μεταγραφή» για την Sky Express. Στο Flightradar 24 φαίνεται αεροσκάφος της Braathens να κάνει την πτήση Αθήνα - Σαντορίνη. Μπράβο στην εταιρεία και κατ.΄ επέκταση στον ελληνικό τουρισμό για την αύξηση της δουλειάς. Αλίμονο στους έλληνες τουρίστες βέβαια που σταδιακά τα προβεβλημένα νησιά γίνονται μια άλλη χώρα με διαστημικές τιμές. Έχω πετάξει στα τέλη της δεκαετίας του '80 νομίζω με τιμή γύρω στις 2,500 δρχ. one-way Μύκονο - Αθήνα !!
 

Attachments

  • sky_ATR72.jpg
    sky_ATR72.jpg
    179,7 KB · Προβολές: 3.695
Re: Στόλος της Sky Express

Νομίζω πως ίσως απλά έχουν έλλειψη αεροσκαφών. To THR έχει να πετάξει από 21/4, το ΕΙΤ από 28/4 (και τα δύο έχουν πετάξει κάπου εικάζω για συντήρηση;). Φαντάζομαι έχουν καταλάβει από τα προηγούμενα καλοκαίρια πως λόγω του μικρού σχετικά στόλου τους, αν κάτι πάει στραβά εξελίσσεται σε domino effect (και τις τελευταίες πτήσεις της μέρας να φορτώνονται μεγάλες καθυστερήσεις)
 
Top