Τα χρώματα της Aegean (livery)

  • Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Οταν διαβάζω αυτά τα «εντελώς εμπιστευτικά» σε public forum γελάω.
 
Κανείς δεν μίλησε για "εντελώς εμπιστευτικό". Είπα απλά πως δεν μπορώ να πω περισσότερα για τη διαδικασία, οπότε κράτα τις ειρωνείες και τα γελάκια για πάρτη σου.

MerNion":1w7ew1l3 said:

Σωστά, αφορά ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα η ανανέωση. Το livery στα αεροσκάφη είναι απλά ένα μέρος της.
 
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας και προσφέροντας ένα αξιοπρεπές "πολυβραβευμενο προϊόν, δε θα έπρεπε οι αριθμοί των ξένων επιβατών που την επιλέγουν να ήταν περισσότεροι;

Πόσους αλήθεια περισσότερους επιβάτες θα προσελκύσει ένα καινούριο livery και τι κόστος θα έχει;

Σαφώς και το livery της aegean είναι άχρωμο. Απλά αναρωτιέμαι αν αυτή είναι η μόνη αιτία της μειωμένης αναγνωρισιμοτητας της εταιρείας στο εξωτερικό.
 
Έχεις κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί ότι οι αριθμοί των ξένων που την προτιμούν δεν ειναι αυξητικό σε αυτά τα 20 χρόνια;
 
Σαφώς και δεν έχω στοιχεία. Την εκτίμησή μου γράφω και την άποψή μου. Το μόνο στοιχείο που έχω είναι από δικές μου παρατηρήσεις βλέποντας τον αριθμό ξένων επιβατών όταν πετάω με aegean. Και πάλι, άποψή μου, θα έπρεπε να ήταν περισσότεροι και πάλι, άποψή μου, δε θα αυξηθούν με μια απλή αλλαγή του livery.
Το σχόλιο μου αφορούσε πώς μπορεί να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες ένα livery. Οι Έλληνες πετάνε με aegean, δαγκωτο. Άρα η ανανέωση του livery αφορά προσέλκυση ξένων επιβατων
 
Αν πετάς εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, όσο συχνά πρέπει, όπως πρέπει, με όσο κόστος πρέπει, προσφέροντας ό,τι πρέπει, τότε το τελευταίο πράγμα που θα νοιάξει τον οποιοδήποτε ξένο είναι το τί χρώμα είναι το αεροπλάνο ωστε να επιλέξει την φχψω εταιρεία.
 
Εγώ θα ήθελα να γίνουν ολα Olympic air... Νομίζω πιο αναγνωρίσιμη είναι αυτή η εταιρεία λόγω του ενδόξου παρελθόντος. Από την άλλη τα χρώματα κατα την άποψη μου ειναι κλάσεις ανώτερα από Αιγαίου
 
Δεν μπορώ να καταλάβω πως το livery θα προσελκύσει νέους ξένους επιβατες, συμφωνώ με τον φίλο από πάνω ότι το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι το χρώμα του αεροπλανου. Oι ξένοι επιβατες θα έρθουν με σωστές ανταποκρίσεις και φτηνές σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Από εκεί και πέρα η ανανέωση της καμπίνας με νέα λεπτότερα καθίσματα, υποδοχή usb, και κανονικά καθίσματα business class νομίζω είναι πιο σημαντικά από το να αλλάξει το livery και το χρώμα το αεροπλανο.
 
Σε γενικές έτσι είναι, αλλά ένα ρόλο,εστω μικρό,παίζει και το λίβερι αν είναι κάτι το σπέσιαλ..Δες Eva Air με Ηello Kitty ή SN με στρουμφακια κτλ..Τραβανε κόσμο που θελουν να πετάξουν με το συγκεκριμένο α/φος..
 
Το Livery ειναι και θέμα μάρκετινγκ....

Ας μην το αναλύσουμε, εύχομαι στα 20 χρόνια της Αιγαίου να δούμε κάτι ξεχωριστό, ιδιαίτερο σε χρώματα
 
Top