20 χρόνια Aegean

geo13pao

Economy-Class-Member
Εγγραφή
15/06/2017
Μηνύματα
134
Likes
100
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGSA
Σήμερα η aegean κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας από την πρώτη της πτήση.

Να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με ασφαλείς πτήσεις!

Υ.Γ Κάτι άκουσα για μερικές εκπλήξεις τις επόμενες μέρες, για να δούμε τι ετοιμάζουν, ελπίζω και καμία προσφορά να κλείσουμε αεροπορικά!

https://www.youtube.com/watch?v=OvjYhO4PkPI
 

Attachments

  • IMG_9995.jpg
    IMG_9995.jpg
    108,4 KB · Προβολές: 5.693
Εχει σαμπανια και γλυκο σε κάθε πτηση και κλήρωση για 2 εισιτηρια αλερετουρ
 
Στους καιρούς που ζούμε, 20 χρόνια δεν είναι και λίγα - αν και φυσικά οι συσχετισμοί είναι διαφορετικοί στο να ξεκινήσεις τώρα συγκριτικά με το 90.

Παρενθετικά, μιας που αναφέρθηκε η σαμπάνια, να πω εδώ πόσο με τσαντίζει η πολιτική της Aegean να δίνει φρούτα αντί για γκοφρέττα αν πάρεις χορτοφαγικό μενού. Έλεος ρε παιδιά, χορτοφάγος είμαι, δεν κάνω δίαιτα :mrgreen:

EDIT: όταν λέω χορτοφαγικό, εννοώ lacto-ovo. Ξέρω ότι οι γκοφρέττες δεν είναι vegan
 
50% έκπτωση για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού λόγω των γενεθλίων της.

Πτήσεις από 01/11/2019 έως και 28/03/2020.

Κρατήσεις μέχρι 04/06/2019.

Βρίσκω για Λονδίνο τον Νοέμβρη με 95 ευρώ πήγαινε έλα.... :oops:
 
Φαίνεται η έκπτωση πουθενά; Αναγράφεται δηλαδή ότι υπάρχει έκπτωση; Γιατί εγώ ακολουθώντας τον σύνδεσμο από την προσφορά και ψάχνοντας για πτήσεις (εντός των ημερομηνιών) δε βλέπω καμιά διαφορά στις τιμές.

Ως συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις, περισσότερο για το θεαθήναι γίνονται αυτά.

Ή σαν εκείνους τους εμπόρους που ανεβάζουν τις τιμές 20% ένα μήνα πριν τις εκπτώσεις και μετά δίνουν έκπτωση 10%
 
Απο ότι λέει το σαιτ είναι περασμένη στην τιμή, γενικά επειδή ψάχνω αεροπορικά βλέπω ότι αρκετές πόλεις έχουν όντως αρκετά χαμηλότερη τιμή από ότι πριν μερικές μέρες. πχ ATH-LIS είδα το έδινε με 85 ευρω πήγαινε-έλα, Λονδίνο με 95 ευρω πήγαινε έλα,
 
Και όμως υπαρχουν οι προσφορες και είναι παρα πολύ καλες, αρκει να μπορει κανεις να κλεινη τοσο νωρις, να μπορει από τωρα να ξερει ότι μπορει να λειψει από τη δουλεια του, εγω όχι δηλαδη :oops:
 
Ίσως ψάχνω «λάθος» προορισμούς :mrgreen:
 
Προφανώς παίζουν μόνο σε επιλεγμένες μέρες και ώρες, π.χ. η περίοδος των γιορτών είναι προφανώς εκτός. Κατά βάση προσφέρουν φτηνές θέσεις το "βαθύ χειμώνα" που οι πληρότητες είναι χαμηλές. Από τ' ολότελα... Πάλι καλά που την ημέρα των γενεθλίων της δε μας ανακοίνωσε τους νέους golight ναύλους

Αυτό που με ενοχλεί σε αυτές τις προσφορές της Α3 (όπως και στις περιστασιακές του 20%, 30% ή 40%) είναι πως δε σου δείχνει ποτέ ποια είναι η αρχική τιμή και η έκπτωση, και αναγκάζεσαι να ψάχνεσαι.
 
Επειδή κοίταζα διάφορα ταξίδια μέχρι τον Δεκέμβριο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όντως οι τιμές είναι μειωμένες. (Ρώμη Άμστερνταμ Ντίσελντορφ)
 
Top