Λάθος posts ...

Re: Alitalia

Πάλι θες την ίδια συζήτηση? Πάλι?
Πάλι κάνεις πως δεν καταλαβαινεις πως δεν επιθυμούμε να πληρώνουμε κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ κάθε χρόνο χωρίς να υπάρχει λόγος?
Σίγουρα ούτε περισσότερα σχολειά ή ακόμα περισσότερες πανεπιστημιακές σχολές ζαμπονοκοπτικής χρειαζόμαστε, ούτε ακομα περισσότερα νοσοκομεία που θα υπολειτουργούν. Να δουλεύουν σωστά τα υπάρχοντα θέλουμε!
Και σίγουρα δεν χρειαζόμαστε κρατική Ολυμπιακή!

Ακόμα δεν μπορείς να αποδεχθείς πως επειδή πληρώνουμε ένα κάρο εκατομμύρια κάθε χρόνο στην ΔΕΗ και τον ΟΣΕ για τις ζημιές τους και τα συνταξιοδοτικά τους ταμεία ΔΕΝ σημαίνει πως πρέπει, θέλουμε ή μπορούμε να πληρώνουμε εκατομμύρια ζημιών και επιδοτήσεων για έναν δημόσιο αερομεταφορέα?
Πραγματικά. τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις και να αποδεχθείς?
Μην απαντήσεις σε έμενα, προσπάθησε να το επεξεργαστείς με κάποιον ειδικό για να βοηθηθείς.
 
Re: Alitalia

Καραμήτρος Air":1fh1tqys said:
.
Και σίγουρα δεν χρειαζόμαστε κρατική Ολυμπιακή!
ΔΕΝ σημαίνει πως πρέπει, θέλουμε ή μπορούμε να πληρώνουμε εκατομμύρια ζημιών και επιδοτήσεων για έναν δημόσιο αερομεταφορέα?
.
Το κράτος ήταν ο μέτοχος και ο επιχειρηματίας. Όχι μόνο δεν την δούλεψε σωστά, έκανε το πάν για να την υπονομεύει και να την ξεπουλά. Και σίγουρα τίποτα για να την προστατεύει.
Έτσι μάς έκανε να μη την χρειαζόμαστε. Είναι προτιμότερη μία ωραία περιφερειακή εταιρεία τύπου ΤΑΕ τίς ζημίες τής οποίας δεν επωμίζεται το ελληνικό δημόσιο. Ένα ανίκανο κράτος.
 
Re: Alitalia

Ρε πείτε το παραμύθι πουθενά αλλού, εδώ βρήκατε?
Το Ελληνικό δημόσιο πολέμησε το άνοιγμα της αγοράς και τον ανταγωνισμό της κρατικής Ολυμπιακής με ολα του τα μέσα!
Αίμα έφτυσε η Αιγαίου όχι μόνο για να της επιτραπεί να πετάει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ακομα και για να χτίσει το υπόστεγο της στο αεροδρόμιο.

Το κράτος και οι υπάλληλοι του δεν μπορούν να κάνουν τον επιχειρηματία και τον μάνατζερ.
Προσπάθησαν και προσπαθούν με ένα σωρό επιχειρήσεις. Και απέτυχαν παντού.
Σταμάτα λοιπόν να ελπίζεις πως κάνοντας ξανά και ξανά το ίδιο πείραμα θα έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα.
Και ετοιμάσου μαζί με όλους μας να πληρώσουμε τις τεράστιες ζημιές της ΔΕΗ...
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

ΟΛΑ τα αεροπλάνα θα εξαφανιστούν από το α/δ Ιωαννίνων μόλις ιδιωτικοποιηθεί!
Όποιοι και να πάρουν τη διαχείριση του θα το κάνουν ώστε να διώξουν τις αεροπορικές και τους επιβάτες τους!
Σίγουρα θα είναι μια ακόμα συνομωσία της Γερμανικής καγκελαρίας για να πλήξουν τον Ελληνισμό και την ορθοδοξία!
ΔΥΗΑΔΩΣΤΑΙ!!1!1
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

Μήπως αγαπητέ Καραμήτρο, έχετε τα στατιστικά κίνησης των ιδιωτικών αεροσκαφών στα ιδιωτικοποιημένα αεροδρόμια ?? πτώση περίπου 80%, για δε τα αεροπλάνα που απλά επιλέγουν να σταθμεύσουν, δεν τίθεται θέμα... άλλωστε η πλειοψηφία των ιδιωτικών αεροπλάνων που επιλέγουν τα Γιάννενα, είναι επειδή η Κέρκυρα και ίσως η Θεσσαλονίκη είναι απαγορευτικά !!!
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

Ο τσάμπας πέθανε σύντροφε! Εαν τα τέλη είναι πολύ ακριβά είτε το παρκάρεις σε άλλο αεροδρόμιο είτε μαζεύεστε όλοι να κάνετε μια ομαδική συμφωνία με τον διαχειριστή.
Και ειδικά την Κέρκυρα λόγω του πολύ περιορισμένου χώρου στάθμευσης ακομα και για επιβατικά αεροσκάφη καλό είναι να την ξεχνάτε 6 μήνες το χρόνο.
Είπαμε, ο τσάμπας (με τα λεφτά των φορολογουμένων πάντα) πέθανε. Ζωή σε λόγου μας!

Ακόμα καλύτερα θα ήταν να μαζευτείτε οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών αεροσκαφών, ιδανικά και όλοι οι ιδιοκτήτες τζετ και να κάνετε πορεία μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή απαιτώντας φθηνότερα τέλη στάθμευσης των αεροσκαφών σας! :D :great:
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

αν γίνει το ίδιο και στα Γιάννενα, το πάρει ιδιωτης και ανεβάσει τα τέλη, τότε χαμένη θα είναι η Ελλάδα συνολικά, αφού πλέον θα τρίβουν τα χέρια τους στα Τίρανα , την Κροατία και το Μαυροβούνιο !! αφήστε λοιπόν τις ειρωνίες περί πορείας κλπ γιατί οι @#$%%#^ πληρώνονται !! Το μόνο που μένει ειναι να βάλουμε και μια κορδέλλα συσκευασίας δώρου, τώρα που έγιναν οι επενδύσεις για την αναβάθμιση του αεροδρομίου, ήρθαν 2 εταιρείες καυσίμων και παίρνει τα πανω του,
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

Μα ο σκοπός των επενδυτών είναι να πληγεί ο Ελληνικός τουρισμός και η Ελληνική οικονομία!
Τα ...προφανή γράφεις!
Είναι πράκτορες της Μερκελ, μπορεί και του Ντάισελμπλουμ που θέλουν να ενισχύσουν το Μαυροβούνιο και να πλήξουν εμάς. Και για αυτό στέλνουν Ευρωπαϊκές εταιρείες να αγοράζουν τα αεροδρόμια μας!
Ειδικά στο α/δ Ιωαννίνων τρέμουν την ανάπτυξη που εχει και λιμπίζονται το νέο κτίριο που σας πήρε 10+ χρόνια να το κατασκευάσετε!
Για αυτό λοιπόν θα μας δώσουν τα ωραία τους λεφτά ώστε να το σαμποτάρουν.
Ευτυχώς όμως ο Airfan ξεσκέπασε μια ακομα συνωμοσία και ο Ελληνισμός θα αντιδράσει. Όπως ο Κώστας Πρέκας στο Ρούπελ!
https://www.youtube.com/watch?v=e4bMZZJWF0M
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

ευτυχώς οι αναγνώστες κρίνουν ! ιδιαίτερα οσοι έχουν ασχοληθεί με την κίνηση των ιδιωτικών αεροσκαφών, πριν και μετά την παραχώρηση των 14 στη fraport..οσο για "τα ωραία τους λεφτά" εχει πλακα.. Η fraport για να δώσει το 1,4δις και να έχει κεφάλαιο κίνησης, πήρε δανεια που πληρώνονται κατευθείαν απο τα έσοδα και ετσι δεν παίρνει ποσοστό και το κράτος !! Οι μέτοχοι της ακόμα γελάνε !!
 
Re: LGIO/IOA Ioannina traffic

Έχουν κρίνει προ πολλού οι αναγνώστες όλους εσας τους λάτρεις του αίσχους των ελεγχόμενων από την ΥΠΑ αεροδρομίων!
Και έχετε μείνει λίγοι νοσταλγοί τους να κλαίγεστε, σαν τους παππούδες του Μαπετ Σοου που χάσατε τη κότα με τα χρυσά αυγά.

.
hqdefault.jpg
 
Top