Ερωτήσεις για αποσκευές και διαχείριση αποσκευών

E, εντάξει. Θα είναι σαν αυτούς που βλέπουμε πολύ συχνά σε κάθε πτήση να κουβαλάνε "χειραποσκευές" :rolleyes: σε μέγεθος ψυγείου γιατί πχ βαριούνται να περιμένουν να έρθει η αποσκευή τους όταν φτάσουν στον προορισμό τους.
 
Re: AEGEAN - Domestic flights

Μάλλον γράφω σε λαθος θέμα και ενότητα,αλλά αν είναι ας μεταφερθεί η ερώτησή μου.

Πρόκειται να επιστρέψω από τη Θεσσαλονίκη με την Α3,και θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπονται 3 μπουκαλάκια 35ml βερνίκι μοντελισμού.Τα έχω βρει από ένα μαγαζί εκεί στη Θεσσαλονίκη,στην Αθήνα δεν τα έχει κάποιος,κι έλεγα μιας και θα είμαι εκεί να τα πάρω και να τα βάλω στην ειδική σακούλα μιας χρήσης.Δε θα έχω αποσκευές μόνο τη φωτογραφική μου τσάντα ως χειραποσκευή.
 
Re: AEGEAN - Domestic flights

Θεωρητικά δεν επιτρέπονται. Πρακτικά μόνο αν κάποιος σεκιουριτάς το ψάξει και το βρει θα το πετάξει. 35ml ευτυχώς και να τα αφήσεις μέσα στη βαλίτσα φαίνεται στο xray ότι είναι μικρά και κατα πάσα πιθανότητα δε θα στα βγάλουν, ιδιαίτερα άμα έχει κίνηση.
 
Χειραποσκευή σε πτήση της Air China

Αγόρασα ένα εισιτήριο MUC-ATH με την Air China και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος για τη χειραποσκευή.Απ΄ότι πληροφορήθηκα για την οικονομική θέση επιτρέπεται μια χειραποσκευή μέχρι 5 κιλά.Τις ζυγίζουν και τις μετράνε;Υπάρχει περίπτωση να περάσω την τσάντα μου που ζυγίζει περίπου 7 κιλά;Δε θέλω να βάλω τον Η/Υ μέσα στη βαλίτσα που θα δώσω για φόρτωση για να μην υποστεί καμία ζημιά.
 
παραλαβή αποσκευών και συνέχιση ταξιδιού

καλησπερας . αύριο θα ταξιδέψω για mexico μέσο Άμστερνταμ .
θα πετάξω με aegean μέχρι το Άμστερνταμ και μετά με aeromexico .
Yπαρχει περίπτωση να παραλάβω τις βαλίτσες μου στο Άμστερνταμ και να τις δώσω στην AEROMEXICO για να πάνε mexico.
το πρόβλημα μου είναι ότι δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω την διαδικασία .
Περνω τις βαλίτσες και ξαναπάω έξω για να πάω στις αναχωρήσεις και κάνω την διαδικασία από την αρχή η κάτι άλλο ??
 
Re: παραλαβή αποσκευών και συνέχιση ταξιδιού

Αν είναι σε ένα εισιτήριο, οι αποσκευές θα μεταφερθούν απευθείας στον τελικό προορισμό. Αν έχεις κλείσει δύο διαφορετικά εισιτήρια, θα πρέπει να παραλάβεις τις αποσκευές και να πας στο counter της Aeromexico να τις παραδώσεις. Φαντάζομαι ότι έχεις κλείσει όλο το ταξίδι σε ένα εισιτήριο και δεν έχεις εμπειρία από πτήσεις με ανταπόκριση.
 
Ερώτηση ηλιθιου
Έχω μια κράτηση Όσλο Θεσσαλονίκη μέσω Κωνσταντινούπολης με την Turkish airlines και μεταξύ των πτήσεων υπάρχει αρκετός χρόνος.

Αν δεν παραδώσω βαλίτσα στο Όσλο, μπορώ να παραδώσω βαλίτσα Κωνσταντινούπολη που θα.κανω μερικά ψώνια;
 
Βρε παιδιά προτείνετε καμία βαλίτσα που να αξίζει τα λεφτά της. Τελευταίο ταξίδι μου την διέλυσαν πάλι. Οπότε από τα δίνω 30 ευρώ για βαλίτσα ανά 2-3 ταξίδια, ας δώσω παραπάνω αλλά να αντέχει.
 
Μακριά από κινέζικες(ειδικά όσες είναι για 30kg και έχουν κάτι ροδακια της πλάκας) και όχι τις πολύ λεπτές πλαστικές που το πάχος τους είναι σαν φύλλο χαρτιού! Εγώ πήρα μια American Tourister και έχω ησυχάσει εδώ και χρόνια όπως και σακίδια με ροδακια της EastPak(δεν παθαίνουν τίποτα, έχω τέτοιο σακίδιο τουλάχιστον 15 χρόνια!)
ΥΓ. Μην τις γεμίζετε πάνω από το όριο αντοχής τους και το βάρος πρέπει να είναι κατανεμημένο σωστά!
 
Delsey τη μεσαία σειρά 7 χρόνια δεν έχει πάθει τίποτα με 25 ταξίδια το χρόνο κ την υπεργεμιζω! Το τι σύρσιμο τα ροδάκια μέχρι το μετρο… φανταστική
 
Top