LGIO/IOA Ioannina traffic

αψιδα δεν ειχε?
 
aris320":3u50vi5e said:
έγινε πραγματικότητα χάρη στις πολύ συντονισμένες προσπάθειες του Δημάρχου και των συνεργατών του, του Περιφερειάρχη και τις Ένωσης ξενοδόχων

Ειδικά του Δημάρχου, βέβαια, σαφέστατα. Ας μην ανοίξουμε τη συζήτηση αυτή φίλε μου Άρη για το ποιος ή ποιοι ήταν εκείνοι που φέραν και ποιοι κράτησαν την Apollo στα Γιάννενα. Είσαι μικρός κι έχεις πολλά να δεις. Ας μείνουμε στην όμορφη μέρα.

Και για να καταλάβεις, το 2017 με τη DAT είχαμε πανηγύρια, το 2018 με την TUS είχαμε πανηγύρια, το 2018 με τη Small Planet πάλι πανηγύρια, το ίδιο με την επανέναρξη της TUS φέτος (χωρίς κανέναν λόγο). Χτες που ήρθε ολόκληρη SAS στα Γιάννενα δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑΣ εκπρόσωπος του Δήμου ή του τουριστικού σώματος της περιοχής. Για κανάλια δεν το συζητάω. Μόνο μια εκπρόσωπος της Περιφέρειας ήταν παρούσα . Ούτε αψίδες ούτε @@. Τα κανάλια και οι υποψήφιοι όμως ήταν αλλού, στον ιερό αγώνα... Δε βαριέσαι όμως...
 
Στις 3 Ιουνίου επέστρεψε η Danish Air Transport στα Ιωάννινα με πτήσεις από το Billund της Δανίας. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus A320 μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου και όπως και στις υπόλοιπες πτήσεις που δρομολογεί το τουριστικό πρακτορείο Apollo μπορούν εκτός τους τουρίστες που μεταφέρει να μεταφερθούν και μεμονωμένοι επιβάτες.

Το αεροσκάφος που εκτέλεσε την πρώτη πτήση ήταν το Airbus A320 (OY-RUZ).

https://www.epiruspost.gr/reportaz/koin ... avOm3kRxZw

Καλή αρχή!!!
 
Ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα οι πτήσεις από το Όσλο με την Wideroe. Το αεροσκάφος που εκτέλεσε την πρώτη πτήση ήταν το Embraer E190-E2 (LN-WEC) και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα έως τις 5 Αυγούστου.

https://www.epiruspost.gr/reportaz/koin ... po-to-oslo

Βίντεο και φωτογραφίες θα βγάλω από την ερχόμενη Δευτέρα διότι λόγω Αγίου Πνεύματος δεν κατάφερα να βγάλω βίντεο και φωτογραφίες.

Καλή αρχή!!!
 
Όπως σας είχα υποσχεθεί μια βδομάδα μετά του Αγίου Πνεύματος στις 24 του μήνα πήγα και τράβηξα βίντεο με την άφιξη της Wideroe.
Στο βίντεο φαίνεται και η Danish Air Transport που έφτασε λίγα λεπτά νωρίτερα.
Τέλος και στις δύο πτήσεις υπήρχε γύρω στο 80% πληρότητα.

:arrow: https://youtu.be/vTCRPT8NdEs

Στις 14 Ιουνίου το απόγευμα λίγα λεπτά πρίν προσγειωθεί η Scandinavian Airlines έσκασε μύτη από Ζάκυνθο ένα ERJ 190 με νηολόγιο
(T7-SBH) για μεταστάθμευση και παραμονή στο αεροδρόμιο έως την αναχώρηση του.

:arrow: https://www.airliners.gr/gallery/displa ... &pid=25480

Με εκτίμηση και ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο!!!
 
Το T7-SBH χρησιμοποιείται πολύ συχνά (αν όχι αποκλειστικά) από τη βασιλική οικογένεια του Κουβέιτ.
 
Το A320-251N είναι η νέα προσθήκη στον στόλο της Atlantic Airways το οποίο παραδόθηκε στις 12 Ιουλίου στην εταιρεία. Μια βδομάδα αργότερα ήρθε και στα Ιωάννινα και τώρα ήταν η ώρα να το βγάλουμε και την πρώτη του φωτογραφία:

:arrow: https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25491


Στις 31/7 λίγο πρίν τις 21:00 αφίχθη και ένα Boeing 737-7H6(BBJ) της Gainjet Ireland από Μύκονο για να σταθμεύσει στα Ιωάννινα, φυσικά δεν θα έλειπε και εδώ η φωτογράφηση.
Ζητάω όμως συγγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών, διότι βγήκαν σούρουπο και δεν ήταν και ότι καλύτερη η ποιότητα τους καθώς βγήκαν από κινητό.

:arrow: https://www.airliners.gr/gallery/displa ... ?pid=25489
:arrow: https://www.airliners.gr/gallery/displa ... &pid=25492
 
Ωραία κίνηση έχετε φέτος στα Ιωάννινα :)
Έρχονται και αρκετά από Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο για στάθμευση!
 
Πάρτε φωτογραφίες τώρα που μπορείτε, γιατί αν προχωρήσουν τα σχέδια ιδιωτικοποίησης, θα εξαφανιστούν και απο τα Γιάννενα τα ιδιωτικά αεροπλάνα ή αυτά που τα προτιμούν για στάθμευση, λόγω ακριβών τελών των μεγάλων που έχει η Fraport !
 
Επανεμφανίστηκε σήμερα μετά από καιρό η TUS στα μέρη μας (με Fokker 100 δικό της)!
 
Top