Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Η πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα από 6:25 αλλάζει σε 6:10.
 
To SKG-CDG πηγαινει πιο νωρις, στις 1255 και ανεβαίνει σε 3w με προσθήκη την Τετάρτη..(για να κοντράρει την HV?)

Y.Γ. Ειδα οτι φέτος το χειμωνα το SKG-DME σταματάει ..Τους εφαγε ο Μουζενίδης κ το κάνουν seasonal?
 
nsap":132vkqde said:
...εντύπωση μου κάνει πως δεν έχουν φορτώσει 321neo..θα παραλάβουν κανένα το 2020 η όχι;
Σύμφωνα με το ενημερωτικό έντυπο της Aegean, στην σελ. 149 φαίνεται πως από Μάρτιο ως Ιούλιο του 2020 θα παραλάβει 4 Α321neo μέσω leasing, ίσως δε και παραπάνω ( εικάζω ) αν συμπεριλάβουμε και αυτά που έχει παραγγείλει ήδη απ ευθείας από την Airbus...

https://el.about.aegeanair.com/-/media/ ... Download=0
 
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης, όποιος γνωρίζει και διαβάσει τις σελίδες 148/149 παρ. 3.16.3 θα καταλάβει πλήρως το καθεστώς απόκτησης των α/φων.
 
το HAJ από Αθήνα στο θερινό το βλέπει κανείς να υπάρχει;

επίσης εσωτερικού όπως πχ Πρέβεζα και Ικαρία δεν τις βλέπω
 
:arrow: ATH-HAJ είναι 2/weekly (-2---6-) από 2/6 έως 10/9

:arrow: Οι προορισμοί εσωτερικού έχουν φορτωθεί κανονικά, π.χ. ATH-JIK υπάρχει (3/weekly την άνοιξη και 6/weekly το βαθύ καλοκαίρι)

:arrow: ATH-PVK δεν έχει φορτωθεί ακόμα καθώς είναι πάντα στους τελευταίους προορισμούς που φορτώνονται. Το ίδιο συμβαίνει και με το ATH-KLX που τα τελευταία χρόνια δεν έχει επιστρέψει
 
Υποτίθεται ότι μέχρι και σήμερα η Αιγαίου θα ανακοινώσει το S20 πρόγραμμα. Ξέρει κανείς τίποτα; θα δούμε τίποτα καινούριο η όχι;
 
Τελειώνει σήμερα και ο Νοέμβριος και οι νέοι προορισμοί του 2020 ακόμα αγνοούνται.
Πιστεύω πως θα θέλουν να τους αποκαλύψουν ταυτόχρονα με το νέο livery αλλά δεν χάνουν πολλές κρατήσεις αναβάλλοντας την είσοδο τους στα booking engines?
 
Θυμάται κανείς άλλος, εκείνη την επική καμπάνια της Αιγαίου "Aegean Your Way", που καλούσε -και καλά- το κοινό, να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του δικτύου αερομεταφορεαχαχαχαχα!

(συγγνώμη, ήταν αυθόρμητο)
 
Προχθές έτυχε να το θυμηθώ και εγώ και να ανατρέξω στο youtube να βρω και την διαφήμιση τους. Δεν πιστεύω ότι θα άνοιγε ένα τέτοιο δρομολόγιο επειδή το διάλεξε ο κόσμος,αφού οι περισσότεροι ούτε καν θα πετούσαν προς αυτόν τον προορισμό. Περισσότερο πιστεύω είναι διαφημιστικοί λόγοι που το κάνουν. Αναφέρει δε μέσα : ".....Τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως 30/06/2020 όπου θα ολοκληρωθεί η ενέργεια" . Δηλαδή το ξεκινήσανε το 2018 για να αποφασίσουν το 2020; :wall: :wall:
 
Top