Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα,
Εχω μια ερώτηση για το πρόγραμμα της Eurobank Epistrofi και τo Aegean Miles & Bonus.

Αν έχει κάποιος εμπειρία, τα εισητήρια που εχουν κλειστεί με χρήση εξαργύρωσης Eurobank Epistrofi δικαιούνται πόντους Miles & Bonus ή οχι? Εχει κάποιος εμπειρία απο αυτο?

Ευχαριστώ :)
 
Όχι, καταλήγουν στον ίδιο ναύλο με τα awards (X/I), δηλ. δεν δίνουν μίλια. Και η διαθεσιμότητα φαίνεται να είναι η ίδια.
 
Σε αεροδρόμια που εκτυπώνεις μόνος σου την ετικέτα για την αποσκευη, και την παραδίδεις επίσης μόνος σου, δεν έχεις την δυνατότητα να βάλεις την πορτοκαλί priority ετικέτα ή την πρασινη για το transfer.

Ουσιαστικά χάνεις το πλεονέκτημα να έρθει η βαλίτσα σου μαζί με τις πρώτες στην παραλαβή;
 
Σχετικά με το priority, εάν ο επιβάτης είναι eligible για priority στην αποσκευή, η λέξη 'PRIO' εκτυπώνεται πάνω στο tag. Το priority φαίνεται και στο σύστημα, ετσι ώστε οι εργάτες που θα σκαναρουν την αποσκευή κατά τη φόρτωση ξέρουν ότι πρέπει να φορτωθεί στο αμπάρι με τις priority αποσκευές.

Το ίδιο ισχύει για τις transfer αποσκευές. Όταν σκαναριστει η αποσκευή δείχνει εάν είναι απλό transfer ή quick transfer.
 
Eκλεισα προσφατα 2 χοτελ μεσω του σάιτ της Α3 για να παρω τα μιλια..Στο μεταξυ μου υπολείπονται καποια μιλια για να διατηρησω την silver.. κ ενω με τα ξενοδοχεια τα συμπληρωνω αυτα τα μιλια, ειδα οτι δεν αλλαξε κατι στον αριθμο μιλιων μου για να κρατησω την βαθμιδα silver..Δεν εχω καταλαβει τελικα που μετρανε αυτα τα μιλια των ξενοδοχειων;
 
Τα μίλια που παίρνουμε από την booking ειναι μιλια εξαργύρωσης και όχι αναβαθμισης.
Δηλαδή μπορείς να τα εξαργυρωσεις είτε σε εισιτήρια ή αναβαθμίσεις σε business ή σε διάφορες αγορές που έχει συνεργασία η Aegean.
Τα μίλια αναβάθμισης συγκεντρώνονται μόνο (;) από πτήσεις.
 
Θεσσαλονίκη Βερολίνο μεσω Αθήνας δίνει 200 μίλια. Πτήση 30/11
Έγινε κάτι ή είναι λάθος της εφαρμογής;
 

Attachments

  • Screenshot_2019-08-16-12-06-36-950_com.aegean.android.png
    Screenshot_2019-08-16-12-06-36-950_com.aegean.android.png
    260,6 KB · Προβολές: 3.942
Μάλλον είναι κάποιο bug.
Ακόμη κι αν ο ναύλος είναι σε κατηγορία U πρέπει να πάρεις 200 από SKG->ATH και το 75% των μιλίων για ATH->TXL (τουλάχιστον άλλα 400 όμως).
Αναλυτικά δες εδώ :
https://el.aegeanair.com/milesandbonus/ ... es/#Aegean
 
Ποια είναι τα αεροδρόμια (εξωτερικού) με τους λιγότερους φόρους που μπορεί να εξαργυρώσει κάποιος μίλια; ας βάλω ένα όριο τα 20€

βάζω εγώ στη λίστα την Ποντγκόριτσα όπου οι φόροι είναι 20€.
 
Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη. Το gate ακριβώς μπροστά στα διαβατήρια, πέρασμα ως gold από το IGA fast track και σε 2 λεπτά τελείωσα τις διαδικασίες.

Εντύπωση μου έκανε που οι 2 πτήσεις SKG-ATH και ATH-IST, οι πρώτες πρωινές, στις 19:00 το απόγευμα μου έλεγξα μου πιστώθηκαν τα μίλια. Την ίδια μέρα :)
 
Top