AIA (Airlines and Destinations)

Σύμφωνα με τον AIA, υπήρχαν 58Κ indirect passengers για DEL το 2018. Θεωρώ πως είναι καλός αριθμός για να ξεκινήσεις direct πτήση.

Μπορεί η μεσαία τάξη της Ινδίας να θέλει Emirates, αλλά οι Ινδοί στο Λονδίνο ή στη μικρή Ινδία ( Birmingham) θα πάνε για κάτι οικονομικότερο αν υπάρχει βέβαια το ανάλογο service. Αν καταφέρνει να πάρει transit passengers απο το Israel, τότε θα μπορέσει και απο την Ινδία.

Επίσης, ανέφερα το 321neo γιατί μπορεί άνετα κάποια απο αυτά να τα έχει σε proper business layout και personal IFE για πτήσεις μέχρι 8 ώρες.

Εξάλλου ο Βασιλάκης είπε πως τα neo θα ανοίξουν νέους πιο μακρινούς προορισμούς.. αμφιβάλλω ότι θα τα πετάει 6 ώρες max capacity layout.
 
nikosoik":2d3s6jxm said:
Εμείς στην Ευρώπη είμαστε λίγο πιο πρακτικοί συνήθως.
Εμείς το έχουμε ξεφτιλίσει... Ryanair και ξερό ψωμί στην 26E.
 
(Παρένθεση: στη δεύτερη ανάρτηση / χρονοκάψουλα σε αυτή τη σελίδα απο τον Ιανουάριο του 2008 οι συνολικοί προορισμοί εσωτερικού / εξωτερικού της Α3 απο την Αθήνα είναι 24. Ρομαντικά χρόνια.)
 
Εκτός από την Arkia και η Israir θα πετάει το χειμώνα στην Αθήνα ,2w...Επίσης RAM κ Oman Air τα κρατάνε κ το χειμώνα..(τόσο καλά πηγανε; Ειδικά η Oman έχει ΕΚ,EY,QR,RJ,TK να ανταγωνιστεί...)
 
H RAM όμως μειώνει από 3 σε 2 τις εβδομαδιαίες πτήσεις, αλλάζει το α/φ και τις ώρες
CMN-ATH AT914 12:10-17:15 E90 4.6
ATH-CMN AT915 18:15-21:40
Το καλό είναι ότι το κόστος εισιτηρίου πέφτει στα €197 με επιστροφή

& H Oman Air μειώνει σε 4 τις εβδομαδιαίες πτήσεις,
MCT-ATH WY193 14:35-19:50 738 1.2.4.6
ATH-MCT WY194 00:20-06:35 738 2.3.5.7
το κόστος εισιτηρίου στα €424 με επιστροφή
 
Σύμφωνα με το άρθρο, βλέπω μια εταιρία Jonika Airlines με retro boeing (737-300/400) να εκτελεί από φέτος τον Απρίλη, Κίεβο, Λβιβ, Οδυσσό προς Αθήνα. Έχει ανοίξει και κρατήσεις στο σαιτ τους. Γνωρίζει κανεις κάτι παραπανω για αυτή την εταιρία;

https://jonika.com.ua/en/
 
σ ένα άρθρο για την έναρξη των πτήσεων της Juneyao έλεγε ότι είναι έτοιμες ακόμα 2 εταιρίες να ανακοινώσουν γερούς προορισμούς για το καλοκαίρι αλλά δεν έλεγε περισσότερα...για να δούμε, έχει κανείς καμμιά ιδέα ?
 
Μέσα λέει και για την Kuwait Airways ότι θα έχει πτήσεις από το Κουβέιτ. Όσο για τις κινέζικες...ας περιμένουμε να δούμε πως θα πάει το θέμα με τον ιο...γιατί στο τέλος δεν βλέπω να έρχεται κανείς.
 
geo13pao":37g6nt9j said:
Σύμφωνα με το άρθρο, βλέπω μια εταιρία Jonika Airlines με retro boeing (737-300/400) να εκτελεί από φέτος τον Απρίλη, Κίεβο, Λβιβ, Οδυσσό προς Αθήνα. Έχει ανοίξει και κρατήσεις στο σαιτ τους. Γνωρίζει κανεις κάτι παραπανω για αυτή την εταιρία;

https://jonika.com.ua/en/

Πετάει εδώ και δύο χρόνια, συνήθως με αεροπλάνα χωρίς κάποιο livery, συνήθως A320. Εικάζω ότι πρέπει να έχει κάποια σχέση με τη DART και τη BRAVO, που προηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια στο ATH-IEV-ATH. Κοινός παρονομαστής, το ότι το sub-hosting του ΙΤ τους είχε αναλάβει η FlexFlight από τη Δανία, η ίδια πολιτική αποσκευών και η ίδια προχειρότητα με την οποία έχουν φτιαχτεί οι ιστοσελίδες τους. Ελπίζω ότι αυτή η προχειρότητα σταματά στην ιστοσελίδα.
 
Top