Αεροδρόμια από δορυφόρο

Και με πολύ καλή ανάλυση... στην 110.Π.Μ
 
Στο google earth παίζοντας με το ιστορικό των εικόνων βλέπουμε κανονικά όλα τα ελληνικα αεροδρόμια.
 
Το Ελληνικό ξεπιξελιάστηκε!!!
 
OAL260":152e1w07 said:
bing maps μια χαρά φαινονται όλα

:great: Τελεια. Οποτε δεν χρειαζεται να ψαχνουμε.... ιστορικες φωτογραφιες απο το Google Earth. To Google Maps δεν ξερω αν πιξελιαζει και αυτο πανω απο αεροδρομιο. Στα στρατοπεδα παντως ειναι θολο και λογικο ειναι!
 
Χθες θαμπώσαν και σε Apple Maps όποτε επηρεάζεται το FR24 και σε iOS συσκευές. Λόγος: το ΥΠΕΘΑ είναι παρανοϊκό, ειδικά για αμιγώς πολιτικά αεροδρόμια. Ούτε η Area 51 δεν είναι θαμπή και είναι το Βενιζέλος
 
@SX-BTM Αν εννοείς στο sattelite image τότε είναι λόγω της ηλιθιότητας, μην το πω αλλιώς κάποιου σε στρατιωτική υπηρεσία που θεωρεί ότι είναι θέμα εθνικής ασφαλείας να μην φαίνονται τα αεροδρόμια αυτα πχ στο google maps ή στα apple maps.

Τώρα βέβαια πως γίνεται το αεροδρόμιο της Σκύρου να το έχουν να φαίνεται κανονικά ή στους bing χάρτες να είναι μια χαρά δες παραπάνω σε αυτό που έγραψα για ηλιθιότητα....
 
@dimsar google maps το δείχνει πεντακάθαρα πάντως
 
iphone IOS apps....ολα θολα.....
 
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ απορώ (χρόνια τώρα) γιατί είναι θαμπωμένο το LGAV. Και με έκπληξη είδα ότι είναι πεντακάθαρο το LGSY. Άγνωσται αι βουλαί του ΥΕΘΑ (?)

Πάντως, ισχύει ότι με το historical imagery του Google Earth βλέπεις πεντακάθαρα τοποθεσίες που στη default view είναι θολωμένες.

Κατά τα άλλα, ίσως χρειάζεται merge με παλαιότερο θρεντ
 
Top