Laudamotion

Nεα δρομολόγια για το καλοκαίρ του 20: STR-CHQ 1w, VIE-JSI 2w, VIE-EFL 2w..Eπίσης αυξανει το VIE-SKG σε 4w (2,4,6,7)
 
Η Laudamotion κλείνει τη βάση της στη Βιέννη, αφού δεν βρήκαν συμφωνία με τα συνδικάτα (ήδη πριν από τη κρίση είχε απόλειες, και o Ο’Leary απείλησε ότι θα κλείσει τη βάση).

https://orf.at/stories/3166702/

Δεν γνωρίζω τί θα γίνει με όλες τις πτήσεις για Ελλάδα. Κάποιες πτήσεις μάλλον θα αναλάβει η Ryanair, αλλά φαντάζομαι όχι όλες.
 
Μπορεί καλλιστα να σταθμεύσει 4-5 737 των χαμηλοτερου κοστους θυγατρικών Buzz/Malta Air με συμβάσεις προσωπικού απο Βαλκανια,Βαλτικες,Αν.Ευρωπη κ μισθους αναλογους κ να συνεχίσει να εκτελεί τα δρομολόγια..Δεν νομίζω οτι θα παραδωσει τοσο ευκολα τα όπλα απεναντι στην Wizz
 
Υπάρχει και το θέμα της αντικατάστασης του στόλου της Lauda με Β737, βάζοντας στην άκρη τα Α320.. Αυτο θυμάμαι να εχω διαβάσει στις δηλώσεις του O'Leary !
 
To άρθρο αυτό γράφει για την περίπτωση της σταδιακής αντικατάστασης τα επόμενα 4 χρόνια, του στόλου της Lauda Α320 με τα νέα Β737-Max που θα παραλάβει η Ryanair ,αν τελικά κλείσει η βάση στη Βιέννη, κάτι που μάθαμε οτι θα γίνει. Επίσης γράφει οτι η Ryanair ακύρωσε την παραλαβή 8 A320 με leasing που είχε προγραμματίσει η Lauda
https://www.forbes.com/sites/cathybuyck ... e588247b8e
 
Top