Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

Οπως το ειπες ,"αστειο" ειναι ολη η φαση και ολη η διαδικασια .Και φυσικα σε εναν "διαγωνισμο " δεν επικειται θεμα προσωπικων δεδομενων .Τι ψαχνεις :evil: :evil: :D :D
 
Eκτος απο τα 55 περιπου χιλιαρικα που απαιτουνται για το ATPL, ειναι και το κοστος επιβιωσης για 12-15 μηνες σπουδων. Βεβαια αυτο δεν εχει εμποδισει ακομα και ατομα ηλικιας 50+ ετων να παρουν ATPL ενω μεχρι τοτε εκαναν εντελως διαφορετικο επαγγελμα, καθως δεν ειχαν μαζεψει τα χρηματα που απαιτουνται για να πραγματοποιησουν το παιδικο τους ονειρο. Εντωμεταξυ εδω στη Θεσσαλονικη, κοντα στο SKG εχει 4 σχολες πιλοτων.... Αν δεν εγιναν κιολας 5! Τουλαχιστον οι 3 παρεχουν ATPL. Aντε και μαζευω τα χρηματα, πως θα επιλεξω που να παω, στα 40 μου; Οι επιλογες μου ειναι τουλαχιστον 3 και μιλαμε για Θεσσαλονικη. Στην Αθηνα μπορει να εχει και 5 σχολες σε ολη την Αττικη, δεν ειμαι και σιγουρος.
 
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά
Είμαι 17 χρονών και ακόμα έχω ελπίδες οτι θα μπορέσω να έχω την δουλειά που πραγματικά αγαπάω. Με αυτή την αφορμή λοιπόν έψαξα λίγο και βρήκα απο την BAA Training ένα Cadet Program της Avion Express Λέει οτι περιλαμβάνει το ATPL και το Type Rating A320 όλα καλά μέχρι εδώ ωστόσο δεν λέει πουθενά αν είναι Fully Funded απο την Avion και δεν αναφέρει καν τιμή. Επίσης έχω ακουστά και για την Air Baltic που εκεί δίνεις 25 χιλιάρικα, η εταιρία καλύπτει όλα τα υπόλοιπα έξοδα και μετά γίνεται ένα συμβόλαιο για κάποια χρόνια εργασία με την Air Baltic για να την ξεπληρώσεις.

Απο το ψάξιμο που έκανα αυτα γνωρίζω θα περιμένω τις απαντήσεις σας!
 
Θα είναι funded απο τους γονείς σου.

Αν πληρείς τις προυποθέσεις δες το πρόγραμμα υποτροφίων της Aegean.
 
Top