LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
YCNZ":47wmhhbt said:

Νέες έξοδοι επιβίβασης;
Λεπτομέρεια, ωστόσο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κοινά γράμματα του ελληνικού και του λατινικού αλφαβήτου, όπως για παράδειγμα Ε, Η, Κ κλπ.
 
Η επιβατική κίνηση Σεπτεμβρίου για το αεροδρόμιο της Αθήνας

Σεπτέμβριος 2019

Επιβάτες Εσωτερικού: 810.832 (-2.1% )
Επιβάτες Εξωτερικού: 1.878.077 (8.6%)

Σύνολο Σεπτεμβρίου: 2.688.909 (5.1%)

Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2019

Επιβάτες Εσωτερικού: 6.120.319 (1.6%)
Επιβάτες Εξωτερικού: 13.847.581 (8.8%)

Σύνολο έτους: 19.967.900 (6.5%)
 
Άρθρο για την επικείμενη πώληση του 30% του αεροδρομίου και η πιθανή κάθοδος και της Aeroport De Paris.

Οι νέοι ενδιαφερόμενοι για το 30% του Ελ. Βενιζέλος και το αεροδρόμιο της Σμύρνης

Νέοι ενδιαφερόμενοι για το 30% του μετοχικού κεφαλαίου του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος κάνουν την εμφάνισή τους ενόψει της 29ης Οκτωβρίου, οπότε εκπνέει η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφερόμενος κατέθεσε ερώτηση στο ΤΑΙΠΕΔ για το εάν είναι σε θέση να συμμετέχει στο διαγωνισμό σχήμα που συμμετέχει έμμεσα και με ποσοστό κάτω του 50% στην TAV Airports, την εταιρεία που διαχειρίζεται τα μεγαλύτερα τουρκικά αεροδρόμια, μεταξύ των οποίων το Adnan Menderes στη Σμύρνη.

Το ερώτημα έχει ως βάση όρο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, βάσει του οποίου σχήματα που συμμετέχουν σε εταιρείες διαχείρισης αεροδρομίων που βρίσκονται σε ακτίνα 300 χιλιομέτρων από το "Ελ. Βενιζέλος" αποκλείονται από τη διαδικασία. Ωστόσο, είναι δυνατόν να συμμετέχει στη διαδικασία ενδιαφερόμενος-υποψήφιος, εφόσον, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, συμμετέχει έμμεσα και με ποσοστό μικρότερο από 50% των μετοχών ή των δικαιωμάτων ψήφου σε εταιρεία που ελέγχει ή διαχειρίζεται αεροδρόμιο εντός ακτίνας 300 χλμ.
Πλήρες άρθρο εδώ: https://www.capital.gr/epixeiriseis...ou-el-benizelos-kai-to-aerodromio-tis-smurnis
 
Η επιβατική κίνηση του Οκτωβρίου για το αεροδρόμιο της Αθήνας:

Οκτώβριος 2019

Επιβάτες Εσωτερικού: 669,940 ( -2.2% )
Επιβάτες Εξωτερικού: 1,632,382 ( 7.2% )

Σύνολο Οκτωβρίου: 2,302,322 ( 4.3 % )

Ιανουάριος - Οκτώβριος 2019

Επιβάτες Εσωτερικού: 6,790,831 ( 1.3% )
Επιβάτες Εξωτερικού: 15,480,550 ( 8.6% )

Σύνολο 2019: 22,271,381 ( 6.3 % )
 
Ισχυρότατο ενδιαφέρον για την πώληση του 30% του Ελ. Βενιζέλος

Ιδιαίτερα ισχυρό ενδιαφέρον εκδήλωσαν, χθες, συνολικά 10 σχήματα για την πώληση του 30% του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, ποσοστό που ελέγχει το Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Η επόμενη φάση προβλέπει την αξιολόγηση των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος και τη γνωστοποίηση από το ΤΑΙΠΕΔ των σχημάτων και των κοινοπραξιών που είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην επόμενη φάση. Η πώληση θα μπορούσε να συνοδευτεί με τίμημα της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι αναλυτικά εδω:
https://www.capital.gr/epixeiriseis...aferon-gia-tin-polisi-tou-30-tou-el-benizelos
 
Ειναι αληθινο το βιντεο αυτο που δειχνει οτι στο Βενιζελος βγαλαν τα ελληνικα απο τις πινακιδες πληροφοριων και τα αντικατεστησαν με αραβικα;;;

https://youtu.be/aJWFAnF8NE8
 
Καμιά ταινία θα γυρίζουν
 
Χαρά στο κουράγιο όσων απασχολούνται στην επικοινωνία του αεροδρομίου στα σόσιαλ. Από το πρωί έχουν απαντήσει σε δεκάδες ανόητους πυροβολημένους που καταγγέλλουν με πολεμικό ύφος την άλωση του αεροδρομίου από τους αλλόθρησκους, το ότι γίναμε Ισλαμαμπάντ, ότι η Φράπορτ (!!!??) ξεπούλησε το αεροδρόμιο, ότι θα κάνουνε μποϊκοτάζ στα καταστήματα, ότι δεν θα ξαναπετάξουν, ότι είναι ντροπή κλπ. Δεκάδες βλαμμένοι αναρτούν στα σόσιαλ με κοινοποίηση σε υπουργό, πρωθυπουργό και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. Ζουν ανάμεσά μας και είναι και ελεύθεροι να διαδίδουν τη μπούρδα τους.

Το αεροδρόμιο απαντά σε όλους
"Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά σε τηλεοπτικό γύρισμα σειράς που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο αεροδρόμιο. Οι σημάνσεις αντικαταστάθηκαν προσωρινά μόνο για τις σκηνοθετικές ανάγκες του γυρίσματος. Όλες οι σημάνσεις στο αεροδρόμιο της Αθήνας παραμένουν ελληνικές και αγγλικές. Επίσης, σε καμία περίπτωση στην τηλεοπτική σειρά το αεροδρόμιο δε θα αναφέρεται ως ‘αεροδρόμιο της Αθήνας’ αλλά ως αεροδρόμιο της χώρας που αφορά η σκηνή."
 
Δεν πειραζει, γιαυτο πληρωνονται, για να απαντανε σε αποριες του κοσμου...

Υ.Γ Για το συγκεκριμενο θεμα να προσθεσουμε βεβαια πως αφορα σειρα Ισραηλινης παραγωγης, με θεμα θεωρητικα Ισραηλινο αεροδρομιο και σειρα που δεν θα εμφανιστει στην Ελλαδα ουτε θα αναφερεται η Αθηνα πουθενα. Τωρα γιατι δεν γυριστηκε στο Ισραηλ αλλα μπηκαν στην διαδικασια να παρουν αδειες και να τροποποιησουν ταμπελες κ πινακιδες σε αεροδρομιο τριτης χωρας, νομιζω και ο πιο ασχετος με το καθεστως ασφαλειας στο Ισραηλ μπορει να το καταλαβει...
 
Εδώ βέβαια δεν μιλάμε για απορίες συνήθως, αλλά για τον κάθε πικραμμένο που νομίζει ότι μας την πέφτουν από παντού και δεν κάνει τον κόπο να σκανάρει λίγο τι παίζει πριν αρχίσει να βρίζει θεούς και δαίμονες.

Να πω εδώ επίσης ότι μπορεί και για λόγους κόστους παραγωγής να επελέγει 3η χώρα.
 
Top