Sky Express codeshares

  • Thread starter ale3
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αν δεν κάνω λάθος η συνεργασία τους με την Blue Air δεν ισχύει πια.
 
Σε συμφωνία διασύνδεσης με την Middle East Airlines προχώρησε η Sky Express.

Το επιβατικό κοινό της Middle East Airlines έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί απευθείας κρατήσεις και στους 32 προορισμούς εσωτερικού της Sky Express.

Μετά την AF/KLM, η Sky express ξεκινάει συνεργασία και με άλλη αεροπορική από την SkyTeam!! :banana:


πηγή: https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... t-airlines
 
Μπορείτε εσείς να κλείσετε από το site της MEA πτήσεις από Βηρυτό για ελληνικά νησιά; πχ Μύκονο, Σαντορίνη, Κεφαλονια; Γιατί εγώ δεν βλέπω να μπορώ
 
Η Sky Express ανακοίνωσε επίσημα τη νέα συνεργασία της με την αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways. Οι επιβάτες μπορούν πλέον να κλείνουν ένα ενιαίο αεροπορικό εισιτήριο, για δρομολόγια που συνδέουν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, με 29 εσωτερικούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η Sky Express.


πηγή: http://www.airnews.gr/2019/09/24/νέα-συ ... s-airways/
 
Στρατηγική συμφωνία μεταξύ Qatar Airways και Sky Express

Η Qatar Airways προσθέτει με αυτό τον τρόπο 24 νέους Ελληνικούς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της, συνδέοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες της με νέους τουριστικούς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα και πολλούς άλλους του εκτεταμένου δικτύου της Sky Express.

Πάντως τα πάει πολύ καλα η Sky Express στις συμφωνίες με άλλες αεροπορικές. Μακάρι να δούμε και πιο μεγάλα αεροσκάφη (320) πέρα από τα ATR και νέους προορισμούς εκτος του εσωτερικού.

πηγή: https://ypodomes.com/stratigiki-symfoni ... y-express/
 
Άντε και εις ανώτερα :great: , επόμενοι να είναι Aeroflot & Delta
Τους εύχομαι να γίνουν σαν την Air Italy και να ξεκινήσουν δρομολόγια προς Αμερική.

https://www.skyexpress.gr/new/qatar-airways/
 
Το βρίσκω απολύτως ρεαλιστικό.
 
Εγώ αναρωτιέμαι σε περίπτωση καθυστέρησης σε δρομολόγιο με αφετηρία για Αθήνα, ποιος θα είναι υπεύθυνος για την αποζημίωση; Φαντάζομαι θα τους βγαίνει το ισοζύγιο έσοδα από interline μείον έξοδα από αποζημιώσεις 261/2004...
 
Υπάρχει προηγούμενο που καλύπτει αυτή την περίπτωση και κατά πως φαίνεται η GQ είναι υπεύθυνη για την αποζημίωση. Η απόφαση αναφέρεται σε ενιαίο εισιτήριο.

"Connecting flights that are the subject of a single reservation departing from a Member State to a non-Member State via another non-Member State: the air carrier that performed the first flight is obliged to pay compensation to passengers who suffered a long delay in the arrival of the second flight performed by a non-Community air carrier"

https://www.aviation24.be/airlines/conn ... f-justice/
 
Top