Πιστωτικές κάρτες και πρόσβαση στα lounges

AirNamibia":zo2e9hjn said:
Καθώς η American Express αποχωρεί από την Ελλάδα και οι κάρτες American Express Gold Αlpha Bank θα αντικατασταθούν, :(
η Goldair ανακοίνωσε ότι θα μπορούμε να έχουμε free access στο lounge του αεροδρομίου εάν είμαστε κάτοχοι Αlpha Bank Gold card = Mastercard Gold Card ή Αlpha Bank Private card :great:
έχεις την καλοσύνη να μας πεις σε ποιες ακριβώς κάρτες εννοείς; αν στείλεις και το link από τη σελίδα της alpha bank, ακόμη καλύτερα
 
καλησπερα ειχα κανει ερωτημα στην goldair και μου απαντησαν σε email για το πιες καρτες εχουν free access στο lounge.

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πρόσβαση στα Lounge της Goldair για τους κατόχους της Alpha Bank Μastercard Gold Card:
Αίθουσα Διακεκριμένων Επιβατών στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» Intra Schengen Area
Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης
H πρόσβαση είναι ελεύθερη για τον κάτοχο συν δυο επισκέπτες ανεξαρτήτου κατηγορίας εισιτηρίου και αεροπορικής εταιρείας .
Στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία .
Με εκτίμηση"


Την έχω χρησιμοποίηση αρκετές φορές στο Ελ Βενιζέλος.
Στο site της alpha bank δεν πρόκειται να βρεις καμία πληροφορία.
Η κάρτα είναι η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ gold Mastercard.
 
Γι'αυτό που είναι στο non schengen αν η πτήση είναι απ'το satellite μπορείς να μπεις να το χρησιμοποιήσεις και μετά να πας στο satellite? Ρωτάω γιατί σε στέλνουν από τις κυλιόμενες που κατεβαίνουν και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος.
 
Στο extra schengen lounge μπαίνεις μόνο με την Private Card και όχι με την Mastercard Gold Card. Η Private Card είναι πολύ δύσκολα να την αποκτήσει κάποιος γιατί χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 500.000 Ευρώ στο Private Banking της Alpha Bank.
 
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

ενώ την Mastercard Gold Card τη χρεωστική πώς την αποκτάς;
 
Πρέπει να γίνεις Alphagold πελάτης που σημαίνει να έχεις τουλάχιστον 100.000 με 150.000 ευρώ σε καταθέσεις ή σε προιόντα τους δηλ επενδύσεις, μετοχές κτλ. Περισσότερες πληροφορίες θα σου δοθούν με μία επίσκεψη σε ένα υποκατάστημα τους.
 
jimAEL":xdmgxw8v said:
Γι'αυτό που είναι στο non schengen αν η πτήση είναι απ'το satellite μπορείς να μπεις να το χρησιμοποιήσεις και μετά να πας στο satellite? Ρωτάω γιατί σε στέλνουν από τις κυλιόμενες που κατεβαίνουν και δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος.

Από οτι γράφει εδώ υπάρχει πρόσβαση για τους επιβάτες από το satellite terminal στα εντός Schengen area lounge
Το πως γίνετε αυτό δεν έχω καταλάβει , πως θα περάσεις από τα gates B για να πας στην αντίθετη πλευρά που είναι το satellite terminal…

Airport lounges
Athens Airport Satellite Terminal is home of the following lounges:

Goldair Handling CIP Lounge: Location: Satellite Terminal, Schengen area, level 1, opposite Gate B13.
Lufthansa Business Lounge: Location: Satellite Terminal, Schengen area, opposite Gate B12.
Skyserv Melina Merkouri Lounge: Location: Satellite Terminal, Schengen area, close Gate B11.
 
Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις γιατί απλά δεν έχεις πρόσβαση στον intra schengen χώρο με τα gate B.
 
Μπορείς να το κάνεις κανονικά, το έχω κάνει. Ταξίδευα με Ryanair για Ρώμη που φεύγει από το Satelite, ρώτησα πως γίνεται να πάω από το lounge που βρίσκεται στο Β και μου είπαν να απευθυνθώ στο security του Β και μου άνοιξαν και πέρασα, πήγα στο lounge της Goldair και με τον ίδιο τρόπο (πηγα στο security, μου ανοιξαν και πέρασα) έφυγα για να πάω προς Α.
 
Η κάρτα έχει αντικατασταθεί με gold enter bonus MasterCard και έχει ακριβώς τα ίδια προνόμια κ ευτυχώς τη δέχονται σε όλες τις επιχειρήσεις
 
Top