Βάσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Εκβιασμοί προς τα αεροδρόμια για διάφορες εξυπηρετήσεις, εκπτώσεις κλπ. Η εταιρεία παραμένει η αγαπημένη του επιβατικού κοινού και έτσι έχει την ευελιξία να συμπεριφέρεται κατά τον τρόπο αυτό.
 
Εικάζω πως υπήρχε ένα σλοτ κάποιων αεροσκαφών που εξυπηρετούσε να μπει στο πρόγραμμα αυτή η πτήση. Τόσο αυτό το δρομολόγιο, όσο και της Θεσσαλονίκης (αλλά και οποιοδήποτε άλλο) μπορεί να επανέρχεται και να διακόπτεται ανάλογα με το πώς βολεύει την εταιρεία (διαθεσιμότητα αεροσκαφών, περιθώρια κέρδους, ανταγωνισμός κλπ). Τα υπόλοιπα που λέει η Ryan είναι για λόγους εντυπώσεων.
 
Νεες πτησεις προς Αρμενια απο την Ryanair.
Θεσσαλονικη-Ερεβαν και
Αθηνα-Γκιουμρι
2x την εβδομαδα.
 
Για την ακρίβεια απο 11 Μαιου το SKG-EVN 1,4 και από 12 Μαιου ATH-LWN 2,6
 
Προσπάθησα να κάνω μία λίστα με τους προορισμούς της Ryanair τα 2 τελευταία χρόνια

Ryanair.png


ενώ για τον τελευταίο χρόνο είμαι σχεδόν 99% βέβαιος για την προηγούμενη χρονιά έχω μερικές αμφιβολίες. Ρίξτε μία ματιά οι πιο έμπειροι και πείτε μου σας παρακαλώ αν βρείτε κάποιο λάθος. Τα σημεία που θέλουν προσοχή είναι το Λοτζ, οι προορισμοί της Γερμανίας, της Πολωνίας και του εσωτερικού
 
Αθήνα - Οδησσός από 27 Οκτωβρίου μια φορά την εβδομάδα κάθε Σάββατο
 
Ξεκινάει SKG-HER από 18 Δεκεμβρίου, μέρες 1,5 όπως και η Volotea, αν και μέσα στις γιορτές έχει παραπάνω πτήσεις..Άρα η Volotea δεν θα επιστρέψει; Επίσης φαντάζει κίνηση να προλάβει την Sky που'χει εκδηλωσει πρόθεση για το ίδιο δρομολόγιο..Με την Θεσσσαλονίκη σε λοκντάουν ομως δεν ξερω πόσο θα ευδοκιμήσει, όπως και της Sky το ATH-SKG

H Aρμενία έχει βγει εντελώς από τη λιστα των χωρών..Προφανώς λόγω πολέμου με τους Αζέρους..Το δε ελληνικο χειμερινό πρόγραμμα ειναι πετσοκομμένο βαριά με τους μισούς προορισμούς να πηγαίνουν για τέλη Μαρτίου επανεκκίνηση..
 
Bάση στο Τρεβίζο ανοιγει η FR, γνωστό ως Venice-Treviso με πτήσεις 2w προς SKG,CHQ,RHO,KGS..Tης Θεσσαλονίκης υποθετικά ξεκινάει 30 Μαρτίου, αλλά δεν το βλεπω..
 
Eχουμε πολυ πετσόκομα για το S21...

ATH-AQJ, BTS, EIN, GDN, ODS, OTP, POZ, SOF, TLS, WRO

SKG-AMM, BOD, BRE, BTS, EIN, GOT

Για EIN, BTS δεν το περιμενα, γιατι πηγαινανε καλα..
 
2 α/φη στο ARN και 21 δρομολογια σε ALC, AGP, AAL, BGY, BLQ, CRL, FKB, GDN, INI, KUN, KRK, LPL. RIX, SKG, STN, TLL, VIE, WMI συν δυο καθημερινα σε GOT,MMX. Σε μας θα πεταει από 1/11 το SKG-ARN 1,5 με α/φος στην Θεσ/νικη.

Προφανως βαζει στόχο DY και SK..Με ανοιγμα σε ενα τοσο ακριβο αεροδρομιο αναρωτιεμαι τι θα γινει με NYO, VST.. και αν αργοτερα επεκταθει κ σε αλλα εσωτερικου πιο βορεια...Το μονο που μενει ειναι να δουμε την FR στο HEL
 
Top