Τα χρώματα της Aegean (livery)

  • Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Όλα καλά με το νέο livery των α/φ αλλά επειδή ακούγονται διάφορα, ας περιμένουμε να δούμε αφενός την διαμόρφωση καμπίνας σχετικά με τον αριθμό των καθισμάτων σε θέσεις πραγματικών και όχι κουρτίνας business αλλά και σε economy, όπως και αν θα φέρουν ατομικές ή μη οθόνες και αφετέρου τις καινούργιες στολές των πληρωμάτων, που όπως ακούγεται κι αυτές θα αλλάξουν.
Ως προς το δεύτερο επιθυμώ να σχολιάσω ότι οι στολές γενικά των πληρωμάτων Καμπίνας ήταν πάντα όμορφες και σωστές από πλευράς χρωμάτων και κυρίως εμφάνισης ως προς την τήρηση του στυλ και της ομοιομορφίας τόσο ως προς την ένδυση όσο και ως προς την υπόδηση, από πλευράς των ιδίων των Α/Σ, σε αντίθεση με τις στολές των πληρωμάτων Κοκπιτ, οι οποίες ενώ ήταν πάντα επίσης όμορφες και σωστές από πλευράς χρωμάτων και στυλ ( τόσο οι προηγούμενες με τα μονόπετα σακάκια όσο και οι τωρινές με τα σταυρωτά σακάκια, εκτός των πηλικίων που είναι λάθος, καθότι δεν φέρουν τα διακριτικά εμφάνισης / διαχωρισμού μεταξύ Κ1 και Κ2/ γι αυτό άλλωστε πιστεύω ότι κανένας δεν φοράει ποτέ), όλοι σχεδόν οι πιλότοι ντύνονται όπως τους γουστάρει, δηλαδή ανομοιομορφία διακριτικών επωμίδων, διαφορετικών ζωνών, διαφορετικών παπουτσιών, δεμένων και μη γραβατών, κουμπωμένοι /ξεκούμπωτοι και βέβαια κανένας μα κανένας δεν φέρει ποτέ το σημαντικότερο στοιχείο κύρους και ολοκληρωμένης εμφάνισης για κάθε ένστολο, το σωστό πηλίκιο, ιδιαίτερα δε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι εντελώς «χύμα»!!!!!
Σημειωτέον ότι σε εταιρίες κυρίως του Κόλπου, ανάλογες παρατυπίες από πλευράς των πληρωμάτων επιφέρουν αυστηρές κυρώσεις και πρόστιμα τόσο από πλευράς τήρησης των κανονισμών τοπικών ΥΠΑ αλλά και των και ιδίων των εταιριών που εργάζονται.
 
Πραγματικες θεσεις Business μην περιμενεις να δεις, 180 η 186 συνολικα θεσεις θα εχουν τα Α320, όπως και της Lufthansa, από 174 που εχουν τα "παλαια" με 28" αποσταση από τη σειρα 6 και κατω, και 30" στις πρωτες 5. Τωρα εχουν 29" και 31", αρα θα είναι ακομα ποιο στενα ειδικα για οσους εχουν πανω από 180εκ υψος! :cry:
 
Φίλε ECO, συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν γνωρίζω αν αυτά που γράφεις είναι από εσωτερική πληροφόρηση ή τα έχεις παρατηρήσει στο αεροδρόμιο. Αν είναι έτσι ερωτώ, δεν υπάρχει Κανονισμός Στολής? αν υπάρχει γιατί δεν εφαρμόζεται και εκτίθεται η ίδια η εταιρεία? Σε αυτή την περίπτωση γιατί επενδύει η εταιρεία σε στολές και δεν αφήνει την ενδυμασία στο γούστο του καθενός. Φυσικά βλέπουμε και εμφανίσεις τύπου ..λιμπάν, ξυρισμένα κεφάλια και γένια. Λέγεται αυτό επαγγελματική συνέπεια και πειθαρχία?
 
Αν κάνεις κράτηση με 320 neo, στην επιλογή θεσης δείχνει μέχρι σειρά 31, αλλά η τελευταία είναι γρκιζαρισμενη και δεν αφήνει να κάνεις επιλογή.
 
Αυτό γινεται για λόγους ισορροπίας του α/φους. Το κανει και η Lufthansa.
 
Η Lufthansa το κάνει γιατί "χάλασε" την ισορροπία του αεροσκάφους η δορυφορική κεραία για Wi-Fi εν πτήση και το μεγάλο της βάρος.
Η Αιγαίου δεν θα τοποθετήσει οπότε problem solved.
 
ECO":34xb4541 said:
Όλα καλά με το νέο livery των α/φ αλλά επειδή ακούγονται διάφορα, ας περιμένουμε να δούμε αφενός την διαμόρφωση καμπίνας σχετικά με τον αριθμό των καθισμάτων σε θέσεις πραγματικών και όχι κουρτίνας business αλλά και σε economy, όπως και αν θα φέρουν ατομικές ή μη οθόνες και αφετέρου τις καινούργιες στολές των πληρωμάτων, που όπως ακούγεται κι αυτές θα αλλάξουν.
Στα τελευταία 6 μηνύματα είστε εκτός θέματος με αρχή το παραπάνω του ECO που ξεκινάει μια συζήτηση περί καμπίνας και στολών πληρώματος σε topic με θέμα το livery, οπότε ή συνεχίζετε τη συζήτηση σε αντίστοιχο topic ή την σταματάμε κάπου εδώ...
 
Δεν εχει σχεση αυτο που λες. Ειναι γενικοτερο προβλημα τα 320/321 neo και εχει να κανει με προβλημα στον ελεγχο του αεροσκαφους σε καποια σεναρια που μπορει (σπανια μεν) να συμβουν. Οποτε για να μην φτασουν σε αυτα τα σεναρια, οι εταιριες μπλοκαρουν την τελευταια σειρα μεχρι η airbus να βγαλει διορθωση στον υπολογιστη του αεροσκαφους. Η κεραια του wifi απλα εκανε χειροτερο το προβλημα γιατι ηταν ενα εξτρα βαρος στο πισω μερος. Αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα μας οποτε ας κλεισει εδω αυτο.

Edit
Συμφωνω, οποτε ας σβησετε/μεταφερετε κ το δικο μου μηνυμα που το εγραφα ταυτοχρονα
 
Όντως η κόκκινη ρίγα έδινε ωραία αντίθεση.
Τώρα αν και το φτερό φαίνεται ωραιότερο, η υπόλοιπη άτρακτος θα είναι πολύ μονότονη εάν είναι μόνο λευκή.
Εκτός εάν κάνουν κάτι ιδιαίτερο με τους κινητήρες..


aris320":26wyv5xs said:
.....

Και όπως ειπώθηκε παραπάνω θα μου λείψει και μένα η γκρί κοιλιά με την κόκκινη ρίγα, πιστεύω μετά από χρόνια όταν θα είναι όλα τα αεροσκάφη της στο νέο χρωματισμό θα επανέλθει, ο παλιός χρωματισμός σε Retro Livery.
 
Φανταζομαι έχει ξαναγραφτεί κάπου, αλλά οτιδήποτε δεν είναι άσπρο κοστίζει πολλες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο, λόγω του έξτρα βάρους της μπογιάς. Οπότε μπορούμε να ξεχάσουμε γκρι κοιλίτσες, που βλέπουμε ένα μικρό μέρος τους μόνο όταν το αεροσκάφος είναι στο έδαφος (όταν δεν βγάζει λεφτά).
 
Top