Τίτλοι τέλους για την Astra

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
DIP & DIR τελευταίες πτήσεις για Xίο από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα.
Δευτέρα πιθανότατα ανακοινώνεται και επίσημα το δυσάρεστο.
(Βγάζω και τα ερωτηματικά στον τίτλο) :(
 
Φαίνεται να το προσπαθούν σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας
 

Attachments

  • 2019-11-10 23.56.05 www.astra-airlines.gr 54128d299706.jpg
    2019-11-10 23.56.05 www.astra-airlines.gr 54128d299706.jpg
    36,4 KB · Προβολές: 13.653
.....και συνέχεια των αναταράξεων-οικονομικών προβλημάτων με διακοπή από τις 15 Νοεμβρίου και για 7 ημέρες έως ότου να διευθετηθούν ορισμένα οικονομικά θέματα ........... https://www.astra-airlines.gr/pages.php?cat=10&n=181
 
Jet Airways, Adria, XL France επίσης "temporarily suspended operations" φέτος, αντί για να το ανακοινώσουν μια και καλή.. κρίμα :cry:
 
Ξέρει κανείς αν υπάρχει πιθανότητα επανενεργοποίησης ή είναι οριστικό;
 
Φήμες στη Θεσσαλονίκη λένε για επανέναρξη αλλά μόνο για τσάρτερ...
 
Ευχαριστώ για την πληροφορία! Καλά θα ήταν, υπήρχαν αξιόλογοι άνθρωποι στην Astra
 
Πολύ σκληρή για να πεθάνει, σύμφωνα με τον "μύλο των φημών" και ανώνυμη πηγή.

Για τα μάτια της Astra σφάζονται παλικάρια από Ινδία, Αμερική και Κίνα. Συγκεκριμένα, επενδυτικό fund από τη Σαγκάη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση και θα είχε υπογραφεί MoU αν δεν είχε ξεσπάσει ο κορωνοϊός.

Ο λόγος ενδιαφέροντος από τους Κινέζους?
η Astra Airlines, αν και είναι μια μικρή περιφερειακή αεροπορική, αποτελεί αδειοδοτημένο ευρωπαϊκό αερομεταφορέα, διευκολύνοντας τα κινεζικά σχέδια για απευθείας πτήσεις από και προς τη χώρα μας. Ελέγχοντας, όπως διατείνονται οι πηγές της εταιρείας, μια ευρωπαϊκή αεροπορική, οι Κινέζοι θα μπορούν να εκτελούν πτήσεις χωρίς να υπόκεινται στους περιορισμούς των αερομεταφορέων τρίτων χωρών ως προς τη διάθεση χρονοθυρίδων απο-προσγείωσης (slots).

Δεν ξέρω κατα πόσο στέκει αυτό ή τι ακριβώς εννοούν. Θέλουν τόσο πολύ να ανοίξουν γραμμές προς Ελλάδα και κάποιος τους εμποδίζει? Ή απλά θέλουν να πετάξουν προς άλλες ευρωπαικές χώρες και θέλουν έναν δούριο ίππο;

Το ακόμη πιο συγκλοντιστικό; Ετοιμαστείτε να μας φέρουν τα Made in China C919 και θα διώξουν το Bae και τα Ατάρια. Λίγη σημασία έχειε ότι τα C919 δεν είναι πιστοποιημένα να πετούν στην Ευρώπη, ακόμη.

Την είδηση την παραθέτω μόνο και μόνο επειδή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Καθημερινή και όχι σε καμιά μπασκλασαρία ιστοσελίδα. :mrgreen:
Άντε και καλή αποκριά! :mrgreen:
 
Top