LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

Νέος προορισμός για τη σαιζόν του 2020 από την νορβηγική Apollo, η οποία προσθέτει μία εβδομαδιαία πτήση από/προς το Trondheim. Η πτήση θα εκτελείται από τη Wideroe σε συνδυασμό με εκείνη του Oslo (back-to-back), από 1η Ιουνίου έως αρχές Οκτώβρη. Άρα μέχρι στιγμής για του χρόνου έχουμε τα παρακάτω, συγκεντρωτικά:

OSL-IOA 1------ Wideroe
TRD-IOA 1------ Wideroe
CPH-IOA 1------ Jettime
BLL-IOA 1------ Jettime
ARN-IOA ----5-- SAS
GOT-IOA ----5-- SAS
 
Δεν έχει ανέβει μέχρι στιγμής πάντως το Trondheim επομένως θα το αναμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λογικά όταν εννοούμε αρχές Ιούνη θα ξεκινήσει μαζί με το Όσλο την 1η Ιούνη.

Οι επόμενοι προορισμοί που περιμένουμε προφανώς θα είναι το Ελσίνκι που το περιμένουμε από πέρυσι, Τελ Αβίβ που και αυτό το περιμένουμε από χρόνια, και την Γερμανία που ακόμα δεν έχουν καταλήξει από ποιο αεροδρόμιο θα γίνονται τα δρομολόγια από το Ντύσσελντορφ ή την Κολωνία. Πάντως όπως είχε γραφεί πρίν καιρό η Condor είχε δείξει ενδιαφέρον για να ανοίξει την αγορά της Γερμανίας.
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία!!!
 
Μπράβο παιδιά!
Ανοίγεται πολύ η Ήπειρος τα τελευταία χρόνια τουριστικά, ιδιαίτερα με κόσμο από τη Σκανδιναβία.
Σε συνάρτηση με τα ολοένα και περισσότερα τσάρτερ στο Άκτιο, θα είναι του χρόνου καλή χρονιά :)
 
Ανέβηκαν στην σελίδα της νορβηγικής Apollo και τα ωράρια του Trondheim που όπως αναφέρθηκε η πτήση θα γίνεται κυκλικά με το δρομολόγιο του Oslo.

Αναλυτικά:

IOA - TRD - IOA

WF7733: 12:35 - 15:10
WF7732: 16:10 - 20:45

Η πτήση θα εκτελείται με το
Embraer 190 E2.

Καλή αρχή!!!
 
Τα είδα χτες, εκείνη την ημέρα δεν ήταν ακόμη διαθέσιμα. Απορώ, ωστόσο, με το back-to-back που λέγαμε γιατί τα ωράρια δεν βγαίνουν για τέτοιου είδους πτήση. Το αεροπλάνο πριν φύγει για TRD έρχεται από κάπου αλλού και μάλλον βρίσκει ένα ακόμη αεροπλάνο την ώρα εκείνη από το Όσλο. Δεδομένων των δύο ακόμη πτήσεων την ώρα εκείνη (CPH & BLL) μαζί με GQ και ό,τι άλλο κάτσει, να δω πού θα τα βάλουμε όλα μαζί... Για την αίθουσα αφίξεων δεν θέλω να το σκέφτομαι καλύτερα...
 
Θα πρέπει σύντομα να απευθυνθείτε στην Ε.Α.Σ.Π. για να γίνει κάτι από το καλοκαίρι του 2021.
 
Mimithem,πιθανότατα μήπως δεν φόρτωσαν ακόμα τα σωστά ωράρια στο δρομολόγιο του Όσλο για να δικαιολογηθεί το back-to-back.
Αν όμως ισχύσει αυτό που λές ότι μάλλον έρχεται άλλο αεροσκάφος της Widerøe και κάνει το δρομολόγιο του Trondheim, όπως πολύ σωστά είπες δεν θα ήθελε κανένας κανένας να σκεφτεί τι θα γίνεται εκείνη την στιγμή στην αίθουσα αφίξεων. Εγώ φώναζα και διαχώρισα το αεροδρόμιο σε τμήματα (χώρος αναμονής, χώρος αναχωρήσεων, χώρος αφίξεων) αλλά επειδή κάποιους τότε δεν βόλευε αυτός ο διαχωρισμός γιατί θα διαφαινόταν το πρόβλημα ορισμένοι έλεγαν ότι έχω λάθος και δεν είναι σωστός αυτός ο διαχωρισμός αλλά δεν πειράζει κάποια στιγμή πολύ σύντομα θα καταλάβουν και θα επεκτείνουν την αίθουσα σε ευπρεπή μεγέθη για να δέχεται μεγάλο αριθμό επιβατών.
Έπειτα από αυτήν την μικρή παρένθεση πιστεύω πως θα παρθούν κάποια μέτρα για εκείνες της ώρες όπως με αλλαγή ωραρίου σε κάποιες πτήσεις όπως για παράδειγμα της GQ που έρχεται εκείνη την ώρα, κανονικά πρέπει να αλλάξουν ωράριο και τα δύο δρομολόγια της Jet Time τα οποία θα έρχονται μαζί για προφανής λόγους, όμως τι θα γίνεται όταν θα έρχονται τα δύο B737 που θα είναι είτε των 144, είτε των 189 θέσεων δεν θέλω να σκέφτομαι οπότε πρέπει να γίνουν άμεσα μέτρα και να αλλαχθούν τα ωράρια για να μην υπάρξει πρόβλημα το καλοκαίρι του 2020 και από το 2021 να γίνει αυτό που λέει ο Lekpo1A, διότι δεν θα είναι μόνο αυτές οι εταιρείες που θα έρθουν του χρόνου όλο και κάποια νέα θα έρθει και πρέπει να εκμεταλλευτούν και άλλες μέρες όχι μόνο Δευτέρα και Παρασκευή, οι υπόλοιπες μέρες είναι "άδειες" καθώς με τα μέχρι τώρα στοιχεία μόνο OA,GQ θα έρχονται.

Με εκτίμηση.
 
Τελικά ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τα ωράρια της Widerøe, τα οποία άλλαξαν και πήγαν λίγο νωρίτερα. Η πτήση θα είναι κυκλική TRD-IOA-OSL-IOA-TRD.

Αναλυτικά:

:arrow: TRD - IOA

WF7746: 06:00 - 11:10

:arrow: IOA - OSL

WF7744: 12:05 - 14:40

:arrow: OSL - IOA

WF7745: 15:35 - 20:10

:arrow: IOA - TRD

WF7747: 21:05 - 00:15

Επομένως εκείνη την ώρα με τα μέχρι τώρα στοιχεία θα φτάνουν 3 πτήσεις με διάφορα λίγων λεπτών Jet Time στις 10:55 και 11:00 και η Widerøe στις 11:10!!!

Με εκτίμηση
 
Top