Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι για το neo λεω και εγω.. Η εκδηλωση μπορει να γινει αλλα χωρις το neo. Ακομα δεν εχει κανει πρωτη πτηση στην Τουλουζη απ’ οτι λενε οι λοκαλς εκει!
 
Δουλεύω για το ζαχαροπλαστειο - κετερινγκ που οργανώνει της δεξιώσεις στο Μέγαρο, και από την Aegean έτσι μας έχουν πει ότι θα έρθει ένα νέο αεροπλάνο και θα το παρουσιάσουν σε δημοσιογραφους και τουριστικους παράγοντες και μετά θα γίνει η δεξίωση στο Μέγαρο.
 
Μπορεί το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη, η παρουσίαση του στα ΜΜΕ, η παραμονή του εδώ για λίγες ώρες και η επιστροφή του στην Τουλούζη να γίνουν ως μέρος των πτητικών του δοκιμών?
Και όταν ολοκληρωθούν να γίνει η επίσημη παραλαβή του και η ένταξη στο πρόγραμμα πτήσεων?
 
CaptainChris":3cuygbxq said:
Την προσεχη Πεμπτη, στο Αεροδρομιο Θεσσαλονικης θα αφιχθη το πρωτο Α320 ΝΕΟ, ωρα δεν ξερω, θα γινει παρουσιαση σε δημοσιογράφους, παρων θα είναι ο προεδρος Ευτυχιος Βασιλάκης και ο CEO Δημητριος Γερογιανης, και θα ακολουθηση δεξιωση στο Μεγαρο Μουσικης της Θεσσαλονικης οπου θα παρουσιαστη και το καλοκαιρινο πρόγραμμα πτησεων της εταιριας!

To θερινο πρόγραμμα ειναι καθε χρόνο το ιδιο..Τι να παρουσιασουν δλδ;
 
Λίγο προσοχή πότε και σε ποιο θέμα μιλάμε για το livery και πότε για τα Airbus της εταιρίας γιατί τα έχετε μπερδέψει λίγο.
 
επειδή δεν βλέπω την ερώτηση που έκανα νωρίτερα, έχουμε γνώση-ένδειξη-ενημέρωση για το seating configuration του νεο;
 
Αυτή τη στιγμή η εταιρεία κάνει παρουσίαση/εκδήλωση νέων προορισμών και των νέων αεροσκαφών ( livery ).
Υπαρχουν και αντίστοιχα live streamings στο facebook στο metaforespress.gr
 
Στην εκδήλωση η Aegean αναφέρθηκε για 46 + 12 νέα αεροσκάφη neo. Τα 30 είναι τα γνωστά της μαμάς + 16 από lessors και έχουν την option για αλλα 12.
 
Top