SAS

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καταφτάνει σε λίγο , στη Κοπεγχάγη (CPH) το πρώτο Α350 της SAS.
 

Attachments

  • SAS_A350_bbb.JPG
    SAS_A350_bbb.JPG
    166,1 KB · Προβολές: 1.701
Με την παραλαβή του Α350 F-WZHJ για τον χειμώνα θα ξεκινήσει τα δρομολόγια προς ORD από 28 Ιανουαρίου - 7 Ιουνίου.
Με την παραλαβή του F-WZHH θα ξεκινήσει δρομολόγια προς ΡΕΚ από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 6 Ιουνίου,
και με την παραλαβή του F-WZNL θα ξεκινήσει δρομολόγια προς EWR από 29 Μαρτίου μέχρι 7 Ιουνίου.

Με την έλευση του καλοκαιριού και τα 3 α/φ μεταφέρονται σε HKG(3/w) NRT(6/w) PVG(6/w) και μερικές μέρες SFO :arrow: που τώρα γίνονται με Α340.
Το ΡΕΚ θα συνεχίσει να γίνεται με Α340 ή Α330 θα μεταφερθεί για να εκτελεί το δρομολόγιο :?: λογικά όλα (7) τα Α340 θα αποσυρθούν. Το Α340 που είναι βαμμένο με τα χρώματα της Star Alliance θα αντικατασταθεί με Α350.
 
Επιτέλους και το εσωτερικό του Α350 αλλά σε πολύ κακή φωτογράφηση, πολύ μαυρίλα για να μην φαίνεται η βρόμα, αν και νομίζω στο μαύρο και η βρόμα και οι φθορές φαίνονται περισσότερο. :idea:

https://insideflyer.dk/sas-modtager-foe ... r-indefra/
 
Το άρθρο που παραθέτεις είναι από δεύτερο χέρι και το σχόλιο για τις εικόνες ατυχές. Η ανακοίνωση της SAS με τις φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση (300 dpi) είναι εδώ https://www.sasgroup.net/en/sas-welcome ... -features/
 
Η εταιρεία αναγκάσθηκε να κατεβάσει την διαφήμιση της, που ανέφερε ότι τίποτα δεν είναι Σκανδιναβικό.
Ευτυχώς οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης έχασαν μια μάχη, θα χάσουν τον πόλεμο. :?:

https://www.forbes.com/sites/davidnikel ... 67590ceb2f
 
Η διαφημιση ηταν αθλια και γελοία. Οποιος εχει στοιχειωδη νοημοσυνη, νιωθει να προσβαλλεται βαναυσα. Απορω πως μια τοσο μεγαλη εταιρεια κανει τετοιες γελοιοτητες, εθνομηδενιστικες και κομπλεξικες.
 
Και πού να μάθεις, φίλε μου, ότι οι αριθμοί που χρησιμοποιείς είναι αραβικοί, οι ολλανδικές τουλίπες έχουν προέλευση Τουρκίας και η ιδέα του εθνικού κράτους είναι εφεύρεση που δεν μετράει ούτε 250 χρόνια ζωής.

Η διαφήμιση της SAS είναι μια θαυμάσια υπενθύμιση ότι ανεξαρτήτως καταγωγής είμαστε όλοι άνθρωποι, ότι εδώ και αιώνες ανταλλάσσουμε ιδέες, φαγητά, εφευρέσεις, πολιτισμό, λογοτεχνία, παντρευόμαστε μεταξύ μας, υιοθετούμε ο ένας τις συνήθειες του άλλου και τις κάνουμε και «δικές μας». Κάθε ταξίδι είναι μια ευκαιρία να δούμε πόσο μοιάζουμε. Η πολιτιστική κληρονομιά είναι πανανθρώπινη.

Προτιμώ χίλιες φορές μια ανθρωπότητα παγκοσμιοποιημένη, όπου όλοι θα θεωρούν την πολιτιστική κληρονομιά (από το ψωμί μέχρι τα κεφτεδάκια κι απ' την ποίηση μέχρι τις εφευρέσεις) κομμάτι της κληρονομιάς της ανθρωπότητας που κάποιος κάποτε δημιούργησε και τώρα τη θεωρούμε «δική μας», παρά το κλείσιμο της κάθε εθνότητας στο καβούκι της «εθνικής υπερηφάνειας» της, τα στοιχεία της οποίας είναι αποτέλεσμα αιώνων προσμείξεων, πολιτιστικών ανταλλαγών και κάθε λογής δανείων.

Το ότι τον χορό των αντιδράσεων έσυραν τα (ακρο)δεξιά, λαϊκά ξενοφοβικά κόμματα θα έπρεπε να σας πει κάτι.
 
Πολύ καλή!
 
Top