Τα χρώματα της Aegean (livery)

  • Thread starter alex2
  • Ημερομηνία δημιουργίας
μόνο ο dtrach έδωσε απάντηση..οι υπόλοιποι το παίζετε έξυπνοι και γεμάτοι ειρωνεία...
 
Αν λες για μένα, δεν ειρωνεύτηκα κανέναν. Το «τι μας κρύβουν» πάει στο πέπλο μυστηρίου που μεταφορικά και κυριολεκτικά έχει απλωθεί πάνω από το νέο livery και rebranding.
 
Αυτη η μυστικοπαθεια σε αυτην την εταιρεια ξεχειλιζει. Μου θυμιζει τις "υποτροφιες " που 2η χρονια και ακομα να δουμε τα ονοματα των επιτυχόντων. :D :D
Σορυ για το εκτος αλλα δεν αντεξα
 
Λοιπόν, δεν ξέρω τι και πως αλλά μου ρθε επιφοίτηση και είδα το livery. Οι γλάροι είναι σε μεγενθυνση, ο κύκλος είναι μισός και το μπλε που καταλήγει στην ουρά είναι η συνέχεια του.....Φαντάζομαι ότι το έχετε καταλάβει όλοι απλά εγώ τώρα το έκανα visualize....Δεν μ αρέσει καθόλου το γαλάζιο μα καθόλου όμως. Τελικά σήμερα είναι το event?
 
Νομίζω θα ειναι κάπως έτσι!
 

Attachments

  • 6B6F9BB5-34F8-4700-AAC7-1CC555B83847.jpeg
    6B6F9BB5-34F8-4700-AAC7-1CC555B83847.jpeg
    73,7 KB · Προβολές: 2.091
Αν ειναι ετσι θα φανε μεγαλο κραξιμο...οι γλαροι γιναν τροπικα ψαρια...ιδιο με της Malaysian.. :puke: :puke:
 
Μαλλον καπως ετσι θα ειναι.. Για την ιστορια, αν το ονομα ειναι ετσι, θα ειναι για πολλες μπατσες. Οχι οτι το υπολοιπο ειναι καλυτερο.. Ακολουθει τις οδηγιες της Star Alliance. Βαρετο σε σημειο αυτοκτονιας.
 
Άλλο ξαναζεσταμένο «πιθανό» λίβερι που το παραθέτετε μόνο για το κράξετε έχετε ή να μην κρατώ την αναπνοή μου;
 
Η γνώμη μου είναι ότι τα χρώματα μπλε σκούρο με γαλάζιο είναι παρα πολύ ωραιο και κάνει και ωραίο συνδυασμό.
Επίσης οι μπλε μηχανές είναι ωραίο στοιχείο. Γενικά μου αρέσει τα πιθανά χρώματα και ετσι όπως το φαντάζομαι ότι θα είναι.

Όπως και με την sas που κράζατε, και η οποία μου αρεσε επίσης, πιστευω ότι θα το συνηθίσετε. Τόσα ατομα εκει μέσα δε πιστευω να είναι τόσο κακόγουστοι ή οτιδήποτε άλλο για να φτιάξουν ένα ωραίο λιβερι.
 
Στέφος":345fefnx said:
Μαλλον καπως ετσι θα ειναι.. Για την ιστορια, αν το ονομα ειναι ετσι, θα ειναι για πολλες μπατσες. Οχι οτι το υπολοιπο ειναι καλυτερο.. Ακολουθει τις οδηγιες της Star Alliance. Βαρετο σε σημειο αυτοκτονιας.

Κλασικουρια....αλλα καλυτερο απο το παραπανω νομιζω
 
Top