Turkish Airlines

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και όχι μόνο σκάνε με 5-6 αποσκευές, δεν τους απασχολεί καν το πόσο θα πληρώσουν για υπέρβαρο, Διάβαζα στο αντίστοιχο νήμα του airliners.net ότι τους προκαλεί έκπληξη ότι υπάρχει όριο ακόμα και στο πόσο βάρος μπορούν να πάρουν και ως excess baggage.
 
OveLix":do49nfkc said:
.. το αεροσκάφος ανήκε πριν στην WOW ως TF-GAY και τώρα στην ΤΚ ως TC-LOL. Κάποιος παίζει με τα reg.

Μόλις έπεσε το μάτι μου σε ένα 727 της Mexicana, reg XA-FIE.
 

Attachments

  • B 727 Mexicana XA-FIE.jpg
    B 727 Mexicana XA-FIE.jpg
    310,4 KB · Προβολές: 491
Το 2019 λογω της πανδημιας η ΤΗΥ προχωρησε σε μειωσεις μισθων, cockpit -50% , καμπινα -35% και ground -30% με τη προυποθεση οτι δεν θα απολυθει κανεις και οι περικοπες θα ειναι μεχρι τον Ιουλιο του 2020. Τωρα λοιπον προχωρησε σε αναπληρωση 18.45% στους ηδη μειωμενους μισθους. Με σταδιακη φυσικα επιστροφη στους αρχικους μισθους...
Παρολ αυτα με πλεον 1000 πτησεις την ημερα, μονο αισιοδοξο μπορει να ειναι το μελλον του γειτονικου κολοσσου
 
Εχοντας "φάει" πρώτα 30-50% μειώσεις μισθών και με την Τουρκική λίρα να εχει χάσει σε μόλις ενα χρόνο το 30% της αξίας της ως προς τα ξένα νομίσματα και το πληθωρισμό στο 17% πιο πολύ ως παρηγοριά στον άρρωστο μου κάνει αυτή η αύξηση.
 
Δεν περνάει μέρα που να μη δικαιώνομαι που έχω βάλει εδώ και χρόνια στη μαύρη λίστα μου αυτή την εταιρεία και αυτή τη χώρα.


Υ.Γ.
Yes, it applies to both countries.
 
Καθαρή ζητιανιά για να εισπράξει κανένα φράγκο στην κατεστραμμένη οικονομία της Τουρκίας. Αυτό όμως θα έχει αντίκτυπο σε μεγάλο ποσοστό των υπολοίπων τουριστών που θα βάλουν στην black list την Turkish και την Τουρκία για τα ταξίδια τους.
 
Σε καμιά blacklist δεν θα την βάλουν ..Σιγά μη χαλάσει ο μέσος Ευρωπαίος τις πολυτελείς φτηνές διακοπές του σε AYT,BJV etc επειδή έκανε deal η ΤΗΥ με Ρωσία ...Μια χαρά θα πάνε ..Άλλοι θαναι οι χαμένοι
 
Δεν μιλούσα για τους εγχώριους προορισμούς αλλά για τους διεθνείς μέσω Κων/πολης. Στους εγχώριους θα πάνε κυρίως οι Ρώσσοι και όσοι άλλοι δεν τους νοιάζει και τόσο πολύ για το τι γίνεται στον κόσμο γύρω τους. Σαφώς και θα πάνε τουρίστες χαμηλού εισοδήματος που οι επιλογές τους για διακοπές είναι πολύ περιορισμένες λόγω κόστους. Αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις.
 
Παιρνεις 5στερα κ 7στερα που εδώ τα πληρώνεις 3 φορές πιο πάνω κ που εδώ δεν υπάρχουν
 
Top