Miles & Bonus

  • Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το 2018 μου έτυχε σε ανάλογη περίπτωση να επιβιβαστώ, να καθήσω στην αρχική μου θέση και να με σηκώσει η αεροσυνοδός για να πάω στην business λόγω καθυστερημένης ενημέρωσης του gate!
 
Όσες φορές έχω αναβαθμιστεί τους τηλεφωνώ κ ζητω ευγενικά να μου μεταφέρουν την πληρωμενη θέση σε άλλη κράτηση που έχω κάνει. Πάντα μου το κανουν.
 
AEE320":16cxx1xy said:
Το αιτημα μπορει να εγκριθει μέχρι και την στιγμη του boarding καθως μπορει να σας τραβηξουν οι gate agents αναλογως την διαθεσιμοτητα. Το ποσο δε θα επιστραφει.

Άρα να επιλέξω θέση και να αφήσω την πληρωμή στο check in counter μπας και...
 
Η Alpha Bank ενημερώνει ότι οι προθεσμιακοί λογαριασμοί που συνδέονται με την Aegean-Visa μετατρέπουν τους πόντους bonus σε Aegean miles και μετά την 31/12/2019.
 
Παλιότερα θυμάμαι ότι η Α3 έλεγε ότι αν κρατήσεις την gold βαθμίδα επί 5 συνεχόμενα χρόνια, σου την δίνουν για άλλα 5 (ή και μόνιμα) χωρίς να χρειαστεί να πιάσεις τους στόχους, αλλά δεν το βρίσκω πλέον στους όρους.
Γνωρίζει κάποιος αν ισχύει ακόμα αυτό ή ήταν με τις παλιούς κανονισμούς;
 
Από όσο θυμάμαι κάποια στιγμή είχαν πει ότι όποιος κρατούσε την βαθμίδα για 5 χρόνια, θα έπαιρνε Gold κάρτα για 5 χρόνια.

Θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει για όσους απέκτησαν Gold Νοέμβριο-Δεκέμβριο 2014 και ανανέωσαν 2019. Από όσο ξέρω δεν έχει γίνει.

Αν κάποιος πήρε Gold 5ετίας ή μόνιμη ας μας ενημερώσει.
 
Όντως δεν φαίνεται να έχει εφαρμοστεί, τουλάχιστον σε εμένα, που αναβαθμίστηκα σε Gold το Νοέμβριο 2012 και ανανεώνω ετησίως! :(
Ελπίζω μήπως το εφαρμόσουν στη δεκαετία..... :)
 
Στη Skyteam μετα από 10 χρόνια Platinum στην Air France, κρατάς το status για πάντα. Στην Lufthansa το ίδιο για 10 χρόνια ως Senator ή HON Circle Member.
 
Άλλο όμως τα 35.000+100.000 για το SENATOR και άλλο τα 12.000+24.000 για τη χρυσή milies and bonus
 
Στην σημερινή 121 επιβιβάστηκαν απο το lounge της Θεσσαλονίκης 69 επιβάτες (+/- 2 αν έχασα κάτι στο μέτρημα). Όταν μπήκα μέσα οι άδειες θέσεις ήταν μετρημένες.
Αν αυτό συμβαίνει συχνά, υπάρχει λέτε περίπτωση να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα στο Μ&Β;
 
Top