Olympus Airways

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η olympus airways απέκτησε ένα Boeing 757-200(SF) ex-N660AM. Το οποίο ήρθε στην ΑΤΗ με το νέο του livery και απέκτησε ελληνικό νηολόγιο SX-AMJ. Επίσης στο wiki κάποιος έγραψε ότι θα αποκτήσουν αλλα 2 freighters 757; Δεν ξέρω κατά ποσο είναι αξιόπιστο αυτό. Τι στροφή έκανε η εταιρία και το γύρισε σε cargo!
 
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το εν λόγω 757 βρίσκεται όντως στην Αθήνα, το είδα σημερα μπροστά απο το μεγάλο υπόστεγο της ΟΑ.
 
Έχει κάποιος πληροφορία σχετικά με την μεταβίβαση της εταιρίας σε Τούρκικη εταιρία (ΒΝΚ Aviation)?
 
Δεύτερο 757 Cargo ετοιμάζεται να έρθει για την Olympus. Το πρώην Ν663ΑΜ έχει ήδη βαφτεί στο Phoenix και θα γίνει SX-APX.
 
Εντωμεταξύ λες και το είχε διαισθανθεί η Olympus, το 757F έχει ξεσκιστεί να πετάει κάθε μέρα για Uzbekistan, Hong Kong, Αρμενία, Κουρδιστάν κλπ
 
Είδα το πρωί σε κάποια ενημερωτική εκπομπή σχετικά με την διάλυση αεροπλάνων (γερασμένων,όπως τα άλογα !)στο Ελ. Βενιζέλος :shock: και το θύμα ήταν αυτό https://www.airfleets.net/ficheapp/plane-a319-1612.htm
 
Πράγματι, ήταν το SX-BHN της Olympus Airways, A319-100, το οποίο αποψιλώθηκε από οτιδήποτε χρήσιμο και κατέληξε στο μαχαίρι του παλιατζή.

Εδώ φωτογραφημένο σε καλύτερες μέρες στην Κέρκυρα:

SX-BHN at Corfu, August 2017
 
Ήταν ένα νοικιασμένο και ταλαιπωρημένο α/φος που είχε οργώσει την Αφρική και την Μέση Ανατολή και βρίσκονταν σε αποθήκευση από τον 09/2018.
 
Top