Lufthansa

Πριν από κάποιους μήνες ανακοινώθηκε ότι η θυγατρική eurowings θα σταματήσει τους προορισμούς μακρυνων αποστάσεων. Μετά ανακοινώθηκε ότι θα εκτελούνται από τη brussels και sunexpress, μετά άλλαξαν πάλι γνώμη και τα δρομολόγια ανέλαβε η lufthansa, αφού πρώτα τα πετσοκοψε από το Dusseldorf . Τώρα σκέφτονται να αντιγράψουν το μοντέλο Swiss-Edelweiss και να ιδρύσουν νέα low cost για τα long range ( κωδικό όνομα purple moon...).
Πόσο πια θα πειραματιστουν με αυτήν την eurowings.....
 
Ulrike":3ihejt51 said:
Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Miles & More της LH.
[url=https://www.miles-and-more.co...ww.miles-and-more.com/row/de/p ... pdate.html[/url]

Μου φαίνεται πως στη LH τρώγονται με τα ρούχα τους για το πώς θα ανακόψουν τη μείωση των εσόδων τους.

Όταν η Lufthansa χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως:
We want to be proactive in awarding benefits and reduce the complexity of the programme at the same time
We want to eliminate complicated programme elements.,
We want to create more transparency

στην πραγματικότητα, έχει σκοπό να κάνει τα ακριβώς αντίθετα: ένα ακόμα πιο πολύπλοκο πρόγραμμα επιβράβευσης, με περισσότερες απαιτήσεις (αποκλειστική πιστότητα στο LH Group), λιγότερες παροχές προς τις «μεσαίες» βαθμίδες και ένα ακόμα πιο «θολό» σκηνικό προϋποθέσεων για το πώς ανεβαίνει κανείς βαθμίδα. Προσωπικά, δε βρίσκω κανένα νόημα στο να παραμείνω στο Miles and More.
 
Φαντάζομαι ότι θα συνεχίσει να μαζεύει μίλια στο miles & more από το πρόγραμμα LATAM Pass, ανεξάρτητα εάν η LATAM μετακινηθεί στην Sky Team

https://www.latam.com/en_un/latam-pass/ ... -airlines/

Εκτός της LATAM και Cathay μπορείς να μαζεύεις μίλια στο miles & more
 
Προβλήματα φαίνεται να δημιούργησε ανάμεσα στη Lufthansa και τη LOT το καινούριο logo της πρώτης. Οι πολωνοι υποστηρίζουν ότι δημιουργείται σύγχυση στους επιβάτες λόγω της ομοιότητας των logo των δύο εταιρειών και όπως φαίνεται έχουν κινηθεί ήδη νομικά.
https://simpleflying-com.cdn.ampproject ... -livery%2F
 
Αν υπήρχε «Κουλούρι» στις αερομεταφορές, αυτό θα ήταν μια πολύ επιτυχημένη είδηση... :mrgreen:
 
Καλησπέρα. Μια βοήθεια όποιος ξέρει.

Σε εισιτήριο κλεισμένο από τη σελίδα της aegean με μίλια και πτήσεις μόνο με Lufthansa για αύριο το πρωί, κάλεσαν πριν λίγο και ακύρωσαν επικαλούμενοι overbooked πτήση. Λένε πως δεν υπάρχει αποζημίωση, μόνο πληρωμή κάποιων επιπλέον εξόδων αν προκύψουν. Η ώρα άφιξης στον τελικό προορισμό ήταν για τις 12:00 το μεσημέρι και με την επιλογή που πρότειναν από την Lufthansa η άφιξη πάει για τις 00:00 περίπου. Μιλάμε για 12 ώρες μετά και η ειδοποίηση για την αλλαγή έγινε σε λιγότερο από 24 ώρες. Το σκέλος είναι CPH-ATH.
 
Μετά την απεργία στην εταιρεία τροφοδοσίας (την περασμένη εβδομάδα) όπου οι επιβάτες έμειναν χωρίς εξυπηρέτηση, τώρα έρχεται η απεργία του προσωπικού καμπίνας.
Ευτυχώς δεν θα απεργήσουν 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου…για Νέο Έτος ΔΕΝ είπαν :?:

https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... topoiiseis
 
Νέα διαδικασία επιβίβασης εφαρμόζουν οι αερομεταφορείς του LH Group από τις αρχές του χρόνου.

Σύμφωνα με τη Lufthansa, με τη νέα διαδικασία «επιβίβασης ανά ομάδες», οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος ακόμη πιο γρήγορα και ξεκούραστα σε επιλεγμένες, ευρωπαϊκές πτήσεις. Η νέα σειρά επιβίβασης κάθισμα στο παράθυρο – μεσαίο κάθισμα – κάθισμα στον διάδρομο εξασφαλίζει επίσης ότι οι επιβάτες φτάνουν στις θέσεις τους γρήγορα και ότι όσοι έχουν επιλέξει κάθισμα στον διάδρομο δεν χρειάζεται να στέκονται όρθιοι για να περάσουν οι επιβάτες με μεσαίο κάθισμα και με κάθισμα στο παράθυρο.

Για να διασφαλιστεί η γρήγορη και άνετη επιβίβαση, η διαδικασία επιβίβασης χωρίζεται στις παρακάτω ομάδες:

Pre-boarding: οικογένειες με βρέφη και μικρά παιδιά κάτω των 5 ετών, ασυνόδευτα παιδιά, επιβάτες με μειωμένη κινητικότητα
Ομάδες 1 και 2: μέλη HON Circle, Senator, κάτοχοι κάρτας Star Alliance Gold, επιβάτες Business Class, και επιβάτες Economy Flex
Ομάδα 3: επιβάτες Economy Class με κάθισμα στο παράθυρο και οι συνοδοί τους
Ομάδα 4: επιβάτες Economy Class με μεσαίο κάθισμα και οι συνοδοί τους
Ομάδα 5: επιβάτες Economy Class με κάθισμα στον διάδρομο.

Οι επιβάτες που τσεκάρουν μαζί εντάσσονται στην ίδια ομάδα επιβίβασης.

https://www.lufthansa.com/us/en/boarding
 
Ενδιαφέρον πείραμα.
 
Top