Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

stell":1wwt6wx5 said:
Καλησπέρα κ πάλι! Με καλέσανε κ μένα για συνέντευξη την επόμενη εβδομάδα κ θα εκτιμούσα πολύ από κάποιον που έχει ζήσει την εμπειρία να μας δώσει τα φώτα του :D Θα ήθελα να ξέρω όσον αφορά την ενδυμασία ποιες είναι safe επιλογές (για γυναίκα) καθώς κ ποιες είναι οι πιθανές ερωτήσεις - παγίδες. (Ή τέλος πάντων γενικότερα tips)

:thx: :thx: :thx:

Σοβαρό επαγγελματικό ντύσιμο, παντελόνι και σακάκι ( και για τις γυναίκες είναι πιο safe από φούστα) και κυρίως μακιγιάζ χωρίς υπερβολές. Επίσης όχι αξεσουάρ και κοσμήματα που αποσπούν την προσοχή.
 
Stell. Εσύ είσαι για Αθήνα η Θεσσαλονίκη;;
 
Δεν έχει βάση στην Αθήνα η Ellinair.
 
Θεσσαλονίκη
 
Ναι ναι συγγνώμη Ηράκλειο εννοούσα. Ήταν να ανοίξει βάση αλλά δεν άνοιξε τελικά. Εχω αρκετό άγχος. Και εγώ για Θεσσαλονίκη είμαι..αν δεν κάνω λάθος η διεύθυνση που μας είπαν δεν είναι 14οχλμ Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας; Δεν άκουγα καλά όταν με πήραν γιατί ήμουν στο μετρό.
 
Είναι στην διασταύρωση του αεροδρομίου.
 
Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να συμπληρώσω το Vacancy Form, αλλά δεν μου επιτρέπεται να το στείλω γιατί τα πρώτα δύο πεδία " Department" και "Position" πρέπει να συμπληρωθούν, δίνοντας μου σαν επιλογές " Ellinair Part 145" στο πρώτο και " Α320 Aircraft Type Captain" η " Α320 Aircraft Type First Officer " στο δεύτερο πεδίο . Πως να συνεχίσω την αίτηση αφού δεν μου εμφανίζεται επιλογή "cabin crew member" ;
 
Καλησπέρα. Έχουν κλείσει οι φόρμες για αίτηση, έχει περίπου 5 μέρες :(
 
Κρίμα εγώ παρακολουθούσα μόνο την συζήτηση της Agean και δεν είδα της Ellinair.
 
Slightly off topic : Εχουμε κάποιον που να δουλεύει στην εταιρία, και αν μπορει να μοιραστεί αν οι πληρωμές γίνονται κανονικά; Γιατι σε ξενοδοχεία (Κρήτη τουλάχιστον) ο όμιλος καθυστερεί πολύ τις εξοφλήσεις, και στα τηλέφωνα οι υπεύθυνοι "πάντα λείπουν".
 
Top