Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι δική τους είναι! Την κατάρα της Ρούλας Βροχοπούλου και το ανάθεμα της Δήμητρας της Λιάνη να έχουν οι σατανιασμένοι που έκλεισαν την δημόσια Ολυμπιακή μας και χάσαμε την κότα με τα χρυσά αυγά!
:with:
 
Σήμερα Customer Acceptance Flight για το SX-NEB.

Λογικά θα ταξιδέψουν μαζί με το αδερφάκι ΝΕΑ TLS-> ATH (μήπως γυριστεί και κανένα νέο βίντεο παρουσίασης...)
 
Με κρυμμένα αεροπλάνα; Δύσκολο.
 
Ε-Ε-Έρχεται! :mrgreen:
Το SX-NEA σε λίγη ώρα προσγειώνεται στην ATH.
 

Attachments

  • Screenshot at Jan 27 22-50-50 copy.jpg
    Screenshot at Jan 27 22-50-50 copy.jpg
    285,3 KB · Προβολές: 3.958
Σήμερα σε 2 πτήσεις, από Μαδρίτη Αθήνα και Αθήνα Θεσσαλονίκη στην επιβίβαση στην ανακοίνωση κ στα 2 αεροδρόμια ζητουσαν, μετά την επιβίβαση business και gold, να επιβιβαστούν οι θεσεις Α και F και στην συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι.
 
Αυτή είναι η νέα διαδικασία επιβίβασης της Α3/ΟΑ. Δεν έχει να κάνει κάτι με τα νεα α/φη. Απλά είδαν ότι η κατ' αυτόν τον τρόπο οι επιβάτες τακτοποιούνται πιο γρήγορα στην καμπίνα, πράγμα το οποίο ισχύει για επιβίβαση από φυσούνα. Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο όταν η επιβίβαση γίνεται σε remote stand.
 
seven4seven":pp8bzfkg said:
Με κρυμμένα αεροπλάνα; Δύσκολο.

Δίκιο έχεις.
Μήπως το κάνουν όταν έρθει το πρώτο 321 από XFW ...
 
Το SX-NEB ξεκίνησε για Αθήνα.
 
Μου φαίνεται παράξενο ότι η Αιγαίου θα περιμένει συνολικά 7 εβδομάδες από την πρώτη παραλαβή μέχρι και τις 12 Φεβρουαρίου για την παρουσίαση του αεροσκάφους και ακόμη αργότερα για τις πρώτες εμπορικές πτήσεις.

Μπορώ να καταλάβω γιατί θα έπρεπε να περιμένει π.χ. 1 μήνα για να εκπαιδεύσει πληρώματα και προσωπικό εδάφους, αλλά εδώ μιλάμε 7 εβδομάδες μέσα στο υπόστεγο!

Αγαπώ Αιγαίου αλλά το να πληρώνεις 2 μήνες leasing σε ολοκαίνουργιο αεροσκάφος, δηλ. το SX-NEO ( και leasing για 1 μήνα στο SX-NEA ) αποθηκευμένο ή κρυμμένο σε ένα υπόστεγο, δεν το λες και συμφέρον από οικονομική άποψη... :?
 
Top