LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Νυν υπέρ πάντων… το έσοδο. :evil:
Αυτό κάνει και η KL & VA που δεν σταματούν τις πτήσεις για να μαζεύουν τους ανθρώπους που προσπαθούν να έλθουν/γυρίσουν από Κίνα.
Οπότε καλό είναι και ο ΑΤΗ να διακινήσει μερικούς.
Μέχρι και οι Τουρκικές αερογραμμές σήμερα ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν τα δρομολόγια από/προς Κίνα. :great: Και η Aeroflot κάνει ότι δεν ξέρει, δεν είδα…..όλοι για το χρήμα. :shock:
Σιγά μην ενδιαφερθούμε για τους επιβάτες, το μπικικίνη να πέφτει. :cry:
 
Re: Κωρωνοϊός

Προφανώς ο μονος αρμόδιος για να διακόψει τις πτήσεις από Κίνα είναι η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας, η οποια λογικά δεν δίνει προτεραιότητα στα οικονομικά του αεροδρομίου, Αλλά φαίνεται ότι κοιμώνται όρθιοι.
 
Η air china η china southern και και και δεν εχουν κόψει τις πτήσεις για Ευρώπη, φαντάζομαι ότι ίσως κάποια στιγμή βγει ευρωπαική απόφαση γ αυτές τις πτήσεις...θα ήταν ψιλοριψοκίνδυνο για την ΥΠΑ να το κάνει αυτό όταν όλες οι άλλες χώρες δεν λενε τπτ
 
Μα συγνώμη, ποια ιατρικά επιστημονικά δεδομένα ακριβώς μας λένε ότι πρέπει η ΥΠΑ να απαγορεύσει τις πτήσεις; Καλό είναι αποφάσεις να βγαίνουν με βάση την επιστήμη και όχι με βάση την τυχαία ψυχολογία του κόσμου.
 
Όταν σε μια περιφερειακή πτήση για Ρώμη ή Μόναχο το 20% των επιβατών προέρχεται από αυτούς που δεν θέλουν να μεταφέρουν η LH και η THY για λόγους υγείας, τότε δεν χρειαζεται "επιστήμη" αλλά κοινή λογική.
 
Διότι η LH και η TK έχουν κάποιο αλάθητο?
 
Συγγνώμη, από πού προκύπτει η βεβαιότητα ότι οι ασιατικών χαρακτηριστικών επιβάτες με τις μάσκες είναι όλοι Κινέζοι; Από πού προκύπτει ότι προέρχονται όλοι από την Κίνα και δεν βρήκαν πτήση με LH κλπ και αναγκαστικά περνούν απο ATH; Και πόθεν η βεβαιότητα ότι οι αρμόδιοι φέρνουν εις γνώση τους (πιθανούς) αρρώστους με κίνητρο τα έσοδα;
 
Τα πρώτα δυο ειναι προφανή.

Το τελευταίο είναι μάλλον αυθαίρετο συμπέρασμα, τουλάχιστον όσον αφορά την Αθήνα.
 
Μάλιστα. Δηλαδή στο Ντουμπάι που μένω και έχει κάτι εκατοντάδες χιλιάδες Ασιάτες, αν αυτοί μπουν σε αεροπλάνο είναι επικίνδυνο επειδή είναι όλοι Κινέζοι και επίσης "είναι προφανές" ότι έρχονται από την Κίνα?
 
Πρώτα στατιστικά για το 2020!

Ιανουάριος 2020
Κίνηση εσωτερικού: 433,960 (449.834 το 2019) -3.5%
Κίνηση εξωτερικού: 1,038,633 (943.051 το 2019). +10.1%

Συνολικά: 1,472,593 (1.392.885 το 2019) +5.7%
 
Top