Aegean's Airbus Α320 Family

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Το πιο πιθανό είναι να προέκυψε πρόβλημα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού.
Από την άλλη, επειδή στις πτήσεις των ΝΕΟ θα εφαρμοστεί το καινούργιο 'look' της εταιρειας ίσως να έχουν θέμα με στολές, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες κτλ.
 
Το πιθανότερο είναι το πρόγραμμα του πρωθυπουργού.
Οι εκπαιδεύσεις δε γίνονται κατόπιν εορτής. Έχουν προηγηθεί κατά πολύ πριν την παραλαβή. :)
 
Νομίζω πως ο μόνος λόγος είναι η παρουσία όλων των μετόχων της εταιρείας. Δεν περιμένεις τελευταία στιγμή, στολές και εκπαίδευση προσωπικού όταν γνωρίζεις τις ημερομηνίες παραλαβής των α/φων. Αν όμως είναι κάποιος από αυτούς τους λόγους τότε κάτι άλλο συμβαίνει μέσα στην εταιρεία. Από το δημοσίευμα:
"Άξιο αναφοράς είναι ο κ. Μητσοτάκης είχε παρευρεθεί και στην τελετή υπογραφής των νέων αεροσκαφών μεταξύ Aegean και Airbus που διεξήχθη τον Ιούνιο του 2018".
 
Ο τότε πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας της Περιστέρας ήταν παρών.
Παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του CEO της Airbus Dr. Tom Enders θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 22 Ιουνίου, η τελετή υπογραφής μεταξύ των Aegean Airlines και Airbus για την προμήθεια των αεροσκαφών A320neo.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην τεχνική βάση της Aegean Airlines στο «Ελ. Βενιζέλος».
https://www.metaforespress.gr/aeroporika/παρουσία-του-έλληνα-πρωθυπουργού-και/

Ο Μητσοτάκης και το σόι του ειναι δημιουργοί και μέτοχοι της Aegean, μην ξεχνιόμαστε!
CHRISTOS55":1sni9oc0 said:
Γιατί σας φαίνεται παράξενο? Όλο το σόι θα παραβρεθεί μιας και είναι δικό τους δημιούργημα (μέτοχοι?)
 
Λίγη προσοχή στα λινκς που παραθέτουμε, ειδικά αν δεν είμαστε βέβαιοι τι συνέβη. Ο τότε πρωθυπουργός είχε ακυρώσει τελευταία στιγμή και είχε στείλει τον γνωστό υποστηρικτή και φίλο του μεγάλου κεφαλαίου Δραγασάκη. :mrgreen:

Για το άλλο σχόλιο σχετικά με την οικογένεια, φαντάζομαι θα έχεις κάποιο στοιχείο που το επιβεβαιώνει;
 
Εμπιστεύομαι τυφλά τον σύντροφο CHRISTOS55!
 
Γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα ξεκινήσουν οι εμπορικές πτήσεις του τύπου; Ταξιδεύω στις 14 και πολύ θα ήθελα να πετάξω με ένα από αυτά. Το πρόγραμμα ΝΕΟ λέει, δεν ξέρω όμως τι θα ισχύσει.
 
Την Tεταρτη 12/2 η Aegean προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς μετά τις 16:30 στην παραλία.

Προφανώς θα πετάξει το NEO στην πόλη;
Γνωρίζουμε αν κατά παρόμοιο θα κάνει και σε άλλες πόλεις;
 
«Γεια σας, θα σας δείξουμε το NEO, που πάμε στοίχημα ότι αν δεν το είχαμε βάψει διαφορετικά, δε θα μπορούσατε να το ξεχωρίσετε από ένα CEO»

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μέχρι στιγμής, το όλο publicity stunt που επιχειρείται, έχει ένα τόσο σουρρεαλιστικό παρασκήνιο (υποδοχή-υδάτινη αψίδα του πρώτου neo με σκεπασμένα τα χαρακτηριστικά). Ας μην ξεχνάμε και τα δελτία τύπου που μιλούσαν για μία «επένδυση 4 δισεκατομμυρίων», που μετά από ορισμένα δημόσια σχόλια περί sale & leaseback, έγινε «επένδυση 4 δισεκατομμυρίων σε τιμές καταλόγου». Έχω την εντύπωση ότι το τμήμα PR βρίσκεται σε μία άλλη εποχή.

Κατά τα άλλα, τελώ εν αναμονή της «νέας εποχής της Αιγαίου» και όσων άλλων (ευχάριστων και όχι-και-τόσο-ευχάριστων) πρόκειται να ανακοινωθούν ή να γίνουν μέχρι το καλοκαίρι.
 
Top