Aegean Cabin Crew

Θετική απάντηση μετά από ποσό καιρό περίπου σε ενημέρωσαν;
 
Zoi_K":3i7y2jg3 said:
Καλησπέρα σε όλους,

Κατέθεσα αίτηση στις 29/01 στη γενική αγγελία για cabin crew. Επειδή διάβασα ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί μια σειρά συνεντεύξεων στη Θεσσαλονίκη, ήθελα να ρωτήσω αν έχουν καλέσει για συνέντευξη κάποια κοπέλα και στην Αθήνα; Ή ξέρετε αν θα γίνει κάποιος κύκλος συνεντεύξεων από εδώ και στο εξής για Αθήνα;

Τέλος, όσον αφορά τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά, βλέπω ότι υπάρχει μια προτίμηση στις μελαχρινές, ωστόσο αν κάποια είναι κοκκινομάλλα θεωρείτε ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας;

Ευχαριστώ πολύ και κάθε απάντηση σεβαστή.

Καλησπέρα Ζωή μου,
Μην σε αγχώνει καθόλου το κόκκινο μαλλί, υπάρχουν πληρώματα με κόκκινο.
Απλα πρόσεχε να είναι το ζωντανό το ωραίο κόκκινο να μην είναι φθαρμενο, επίσης δεν θελουν ομπρε αποχρώσεις στα μαλλια. Βέβαια προτιμούν το φυσικό χρώμα μαλλιών, ότι χρώμα και αν είναι αυτό, αλλα υπαρχουν και ξανθιες και κοκκινομαλλες.
Προσοχη σε αυτο που σου ειπα ομως.
Πολυ καλη επιτυχία.
 
Καλησπέρα Marakiccm,
διαβάζω τις συμβουλές σου και έχω μια ερώτηση.. σε ότι αφορά τα μαλλιά, οι ανταύγειες επηρεάζουν; Επίσης αν κάτι δεν τους αρέσει θα σου πουν να το αλλάξεις; Επειδή ότι μαλλί και να έχει μια κοπέλα αλλαγές είναι ευκολο να γίνουν, ελπίζω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα για να σε επιλέξουν, σωστά;
Σε ευχαριστώ πολύ
 
Πολύ καλησπέρα κοπέλα μου,
Φυσικά και θα το πουν όταν χρειάζεται η αλλαγή, όλα αυτά είναι στα πλαίσια της εκπαίδευσης και του grooming, φυσικά και δεν απαιτούν να γνωρίζετε ήδη το σωστό look και ούτε συ άλλως τους αρέσει να σας γνωρίζουν έτσι ακριβώς όπως είστε, με την δική σας ''αθώα'' προσπάθεια περί μαλλιού και make up (χωρίς υπερβολές), ώστε στην εκπαίδευση μέσα να σας ''μεταλλάσσουν'' αυτοί με τον σωστό τρόπο. Θα γίνονται εντατικές επισκέψεις εντός του τμήματος σας στην εκπαίδευση και κάθε μέρα θα σας λένε οι ειδικοί, ''το μαλλί σου λίγο πιο τσίτα την επόμενη φόρα, λίγο τα τουφάκια σας, λίγο το χρώμα αλλαγή'' και έτσι κάθε μέρα λίγο λίγο απο κάθε παρατήρηση έρχεσαι και μαθαίνεις. Παρόλα αυτά δεν θέλουν τις ανταύγειες σε γενικό πλαίσιο, εκτός και αν είναι τόσο κοντινές και φυσικές στο υπόλοιπο χρώμα τον μαλλιών σου, τόσο ώστε να μην κάνει διαφορά.
 
Γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ.. θα ηθελα να ρωτησω αν παιζει καποιο τολο η ηλικια στις συνεντευξεις.. εγω ειμαι 28 χρονων.. υπαρχει περιπτωση ν μην μ επιλεξουν λογω ηλικιας; :| :|
 
Καλησπέρα!!
Είμαι στην ηλικία σου και με πήραν να πάω για συνέντευξη όποτε μη φοβάσαι τίποτα! Καλή επιτυχία!!!!
 
Παρακαλούμε τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό το θέμα να μην κάνουν παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος εφόσον απαντούν σε αυτό, βάσει των όρων του φόρουμ.
Πιο συγκεκριμένα
viewtopic.php?f=9&t=5892
 
Marakiccm":1g4flja1 said:
''...το μαλλί σου λίγο πιο τσίτα την επόμενη φόρα, λίγο τα τουφάκια σας...

Καλόπιστα και σαν επιβάτης στο παρελθόν και στο μέλλον της Aegean, αναρωτιέμαι αν το "λίγο πιο τσίτα μαλλί" προσφέρει κάποιο ειδικό πλεονέκτημα στη διαχείριση απείθαρχων επιβατών ή στην αντιμετώπιση άλλων έκτακτων καταστάσεων.
Όταν άλλες εταιρίες πλέον επιτρέπουν ακόμα και τα εμφανή μη-offensive τατουάζ (έστω και αν αποτελούν σημαντικό μέρος της κουλτούρας της χώρας), το να ασχολούμαστε με τις "τρίχες" προσωπικά δεν μου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να υπάρχει ένα ευπαρουσίαστο πλήρωμα καμπίνας, αλλά νομίζω η Aegean το τερματίζει. Όχι ότι γίνεται μόνο στην Aegean βέβαια, αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο από τη σεξιστική ελληνική κουλτούρα.
Και εννοείται Marakiccm ότι δεν αποτελεί μομφή προς τα εσένα. Ίσα ίσα που τόσα χρόνια δεν θυμάμαι άλλη εν ενεργεία έμπειρη αεροσυνοδό να έχει ασχοληθεί τόσο και να παρέχει τις συμβουλές της εκτός από εσένα και άλλη μία (ή έναν?) από την Emirates.
 
Όλα αποτελούν μέρος της εικόνας της εταιρείας. Από το τις τρίχες μέχρι το πώς θα σωθούν οι επιβάτες, σε περίπτωση κινδύνου. Το θέμα είναι ότι οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες επιλέγονται αρχικά βάσει -κυρίως- κριτηρίων εμφάνισης, γλωσσομάθειας και εκφοράς λόγου και γι' αυτό το λόγο δίνουν έμφαση σε αυτά. Αυτό που εγώ προσωπικά δε δέχομαι σε αυτό το φόρουμ, είναι ορισμένα υποψήφια μέλη, που αναρωτιούνται εάν είναι δύσκολες οι ερωτήσεις που τους κάνουν στα αγγλικά.

Σε ορισμένες κουλτούρες, όπως η Ιαπωνία, τα τατουάζ, ακόμα και τα πιο «αθώα», αποτελούν θέμα ταμπού, δεδομένου ότι είναι συνδεδεμένα με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο. Θεωρώ, ότι ορθώς η Αιγαίου τα απαγορεύει σε εμφανή σημεία διότι είναι θέμα αισθητικής και ομοιομορφίας για την εταιρεία και υποκειμενικής αισθητικής για τον φέροντα ή την φέρουσα αυτά.
 
Η Ιαπωνία συνιστά συγκεκριμένο παράδειγμα. Προσωπική πάντα άποψη είναι ότι πλέον τατουάζ φέρουν πολλοί και πολλές, άλλοτε καλαίσθητα, άλλοτε όχι. Δεν είναι μέρος παρακουλτούρας πλέον, έχει γίνει πιο mainstream.
Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο να βλέπω λιπόσαρκη αεροσυνοδό που με βάζει σε αμφιβολία για το αν θα μπορεί να ανοίξει μια έξοδο κινδύνου ή αν θα περιορίσει τον απείθαρχο επιβάτη, παρά για το αν θα έχει μια καρδούλα ή μια πεταλουδίτσα τατουάζ στον καρπό ή αλλού. Ναι, ΟΚ, πέρασε την εκπαίδευση θα μου πείτε.
Και η αισθητική θέμα οπτικής είναι. Δεν αρκεί να ακολουθούμε τα στάνταρ μόνο στο αεροπλάνο. Αλλά και στο Χ97 όπου έχω πετύχει αρκετές φορές πληρώματα καμπίνας με τα πόδια στο απέναντι κάθισμα να μασούν επιδεικτικά την τσίχλα. Φαντάζομαι όταν πέρασε την εκπαίδευση όμως, τα μαλλιά ήταν τσίτα.
 
Top